Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (77)
Raspunsuri - Pagina 13
anca81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andy_galro CUM SE PUNE AICI UN VIDEO???? PLEASE HELP!!! de Andrei Petru(18.08.2008) Povestea bobocelului nostru You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones |
Andy, il incarci pe youtube.com iar apoi scrii [tube] link [ / tube] (fara spatii)
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
kllemi spune:
citat din mesajul lui Paula-Laura Fetele trebuie sa ma laud: Avem un dintisor!!! Da Doamne sa iasa toti la fel de usor Era cupilu agitat de dimineata (a vomat dupa masa, dar pt ca am insistat eu sa manance), am fost la inot a fost ok si la pranz iar agitatie. Si il mai caut odata la gingii(ca nu prea ma lasa) si ce sa vaezi avem un dintisor!! Am baiat mare! Va pup si intru pe dupa-masa ca mergem la plimbare! Mami de Mihnea (09.10.2008) poze www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete |
super, felicitari si cand te gandesti ca sunteti doar cu o zi mai mare ca noi, iar la noi nici nu se pune problema de asa ceva....
e lasa ca avem tot timpul
mami super fericita de AMALIA-ANDREEA......12.10.2008
andy_galro spune:
Anca mersi mult
de Andrei Petru(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
andy_galro spune:
hai sa vedem daca reusesc sa va arat cum se lupta Andrei sa pape corn {desigur ca nu a papat ci a umplut scaunul de firimituri dar e un scump!} ...si daca vreti puteti si sa dati cu rosii ca de ce-i dau corn...dar nu poate sa muste din el
de Andrei Petru(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
anca81 spune:
Andy, e un scump Andrei cum vrea el sa pape tot cornul . Stai linistita, nu da nimeni cu rosii, si eu i-am dat Carlei sa mozoleasca un biscuite si o coaja de paine. Am depasit faza cu glutenul.
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
piolica spune:
hello, hello!
pupici multi si multumiri multe pentru urari, nu-mi vine sa cred ca Elsa face 6 luni in seara asta!
Azi merg cu ea la pediatru, o sa-i povestesc din d'ale diversificarii, ca d'aia am inceput cu citeva zile mai devreme de 6 luni, ca sa am ce sa-i spun azi. Problema e ca nu prea am ce sa-i spun, i-am pus si courgette si cam degeaba, i-am facut si mar copt, asisderea... mai tatonam, mai tatonam!
Eva, si eu zic ca limba este vie si e in continua schimbare, insa prin asta inteleg sa se introduca neologisme si nicidecum sa se schimbe ortografia unor cuvinte, in fine, asta e, ne conformam. (chiar e adevarat ca va trebui sa scriem intro si intrun... woooooo, asta e prea mult)
In alta ordine de idei, sa stii ca masuratul asta pina in virful degetelor este specific unguresc, cind au masurat-o pe Elsa la nastere i-am intrebat imediat daca e pe sistemul unguresc. Ne-au zis ca nu, ca a fost masurata pina la calcaie, deci 'normal'. Cind le spuneam amicilor unguri de dimensiunile Elsei, intotdeauna precizam ca nu sint dupa sistemul unguresc, asa ca s-a nascut cu 51 de cm de la cap pina la calcai!
(poate zace in tine putin singe unguresc, in mine pot sa spun ca da, ca doar mi-au facut transfuzii dupa cezariana)
Acum sa-ti spun si de salata, francezii au o mare varietate de salate, asa ca, cu parere de rau, te contrazic. Nu exista numai aia creata ci multe alte varietati - http://familledeniel.club.fr/plantes_recettes.html#salades (aici ai numai citeva varietati insa sint mult mai multe, eu intotdeaua am probleme cind aleg salata aici, ca au atit de multe ca nu stiu ce sa iau. Laitue sau feuille de chęne sint cele mai apropiate de cele care se gasesc in Romania. Iar mache este preferata mea. Iar despre pastirnac, merci, m-am lamurit si eu, nu o sa-l gasesc. Cit despre courgette, mai au si courge (care e mai mare) iar in aceste categorii au niste subcategorii, dupa care intra familia de potiron si potimarron... ce mai, nebunie. Nu baga totul la gramada, ci e destul de clar, ca si la mere sau pere, mama, daca nu au la denumiri, pt fiecare soi au o denumire.
hai ca m-am lungit.
Kristin, merci mult pentru mesaj si pentru aprecieri. Se pare ca e mai greu cu Elsa cu mincatul, vedem ce o sa ne zica azi pediatrul!.
Anca, e super Carla!
Nerantula, am imbracat-o si eu pe Elsa cu budigai din aia cum are Gruia, sint super! Eu ii tineam in dulap, crezind ca sint mari. Fata mea are o alura de jucator de scrima, sabia ii mai lipseste!
Monica FELICITARI! Asteptam cu interes culoarea caruciorului! burtica dragalasa si bebelache dansator!
Mamica fericita de bebelina Elsa
piolica spune:
vroiam sa o imbarbatez pe babymom, dar am dat send la mesaj! curaj mamicuto, eu va tin pumnii sa remediati problema si sa va mutati cit mai curind.
iar despre tine, ada , ce sa mai zic! esti un exemplu pentru noi toate, cred ca esti de fier acum, la cite ai indurat! cred ca daca as fi stat cu socrela m-as fi urcat pe pereti si pot sa va spun ca am o soacra pe cinste, mai rar un om cu atitea calitati! dar eu sint aia cu gura mare careia i se pune pata din orice si pe oricine, nu mi-e teama ca ea m-ar supara, ci mi-e teama ca eu m-as supara din te miri ce!
andy_galro, ce barbatel ai tu acolo, mareeeee luptator cu cornul. inainte de a vedea filmuletul eu am crezut ca i-ai dat un porumb (corn in engleza), se vede ca m-am dus pe aratura...
Mamica fericita de bebelina Elsa
EvaF spune:
heyyy, noua ni s -a oprit curentul electric asa ca eu nemancata, cu copil doar hranit la tzitzi, am iesit sa ne plimbam in wrap. Pt ca no electricity=no elevator. Nema carucior.
Am pus acum steamerul in functiune. Masa de 14h00 o servim mai pe la 17h00. Welcome to Ro!!!
citat din mesajul lui piolica In alta ordine de idei, sa stii ca masuratul asta pina in virful degetelor este specific unguresc, cind au masurat-o pe Elsa la nastere i-am intrebat imediat daca e pe sistemul unguresc. Ne-au zis ca nu, ca a fost masurata pina la calcaie, deci 'normal'. Cind le spuneam amicilor unguri de dimensiunile Elsei, intotdeauna precizam ca nu sint dupa sistemul unguresc, asa ca s-a nascut cu 51 de cm de la cap pina la calcai! (poate zace in tine putin singe unguresc, in mine pot sa spun ca da, ca doar mi-au facut transfuzii dupa cezariana) Acum sa-ti spun si de salata, francezii au o mare varietate de salate, asa ca, cu parere de rau, te contrazic. Nu exista numai aia creata ci multe alte varietati - http://familledeniel.club.fr/plantes_recettes.html#salades (aici ai numai citeva varietati insa sint mult mai multe, eu intotdeaua am probleme cind aleg salata aici, ca au atit de multe ca nu stiu ce sa iau. Laitue sau feuille de chęne sint cele mai apropiate de cele care se gasesc in Romania. Iar mache este preferata mea. Iar despre pastirnac, merci, m-am lamurit si eu, nu o sa-l gasesc. Cit despre courgette, mai au si courge (care e mai mare) iar in aceste categorii au niste subcategorii, dupa care intra familia de potiron si potimarron... ce mai, nebunie. Nu baga totul la gramada, ci e destul de clar, ca si la mere sau pere, mama, daca nu au la denumiri, pt fiecare soi au o denumire. hai ca m-am lungit. |
nu zace sange unguresc in mine, dar delok. Ci grecesc putin, dupa mama.
Cat despre legume, ma bucur ca ma contrazici. La fel voi face si eu. potiron si dovlecelul nu au nicio treaba. Dra deloc. M-am referit strict la diferenta intre courgette si zucchini, discutia era legat de dovlecel, nu de specii de dovleci
Diferenta zucchini/courgette la ei nu exista pt ca nu au zucchini. Si mie imi place tare soupe de potiron, sotzul meu e maestru in a o face. Iaca ditai dovleacul de www.lacourgerie.com/Potiron%20rouge%20vif%202.jpg" target="_blank">potironAsta nu e specie de courgette. Eu, una, sunt fan dovleac.
Salata, ce sa zic, toate speciile astea pe care le vad in suprmarket in Fr sunt toare la fel: amare. Asa ca pentru mine, exista un singur soi de salata in Fr, care nu imi prea place. Asta este. Cum ziceam, poate prin sud sa creasca alte specii, in nord nu sunt.
Bafta la doctor, sa vii cu vesti bune!!!
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta
-----------------------------------------------------------------------
luminita2008 spune:
Salutare!
Azi a venit mama pe nepusa masa si am iesit in parc! E prima oara cand nu ma supar ca vine pe nepusa masa, ar fi fost pacat sa pierdem asa o zi superba! Am stat mai bine de 2 ore .... hunii n-au plans nicio (!) secunda.... au dormit tot timpul, mai ales Iedul, a atipit imediat cum l-am pus in carut, parca stia ce-l asteapta! . Apoi au papat cu o foame de lup, mocov cu pastarnac, vreo 60gr fiecare , fara nazuri, am murdarit doar putin 'babeta' (!) facuta cadou de tati.... apoi au atipit iar si m-au lasat sa recuperez tot din urma si sa va scriu.... . Sunt absolut zen azi.
Preety
Nerantula, fain cadoul ptr Gruia!
Claudinna, felicitari, moooama, Razvanel sta un fundulet, ce baiat mare e....!
Babymom.... TOATE TRECE, nu? Hai, capu' sus si nu vinde casa, cum altfel mai scapi de soacra...? Daca oi scapa si asa, dar ma rog, e mare lucru sa ai casa ta, mai ales la curte, nu la bloc....
Ada
Sabinel si un buchet de mare si ptr tine!
Anca, multam de aprecieri... si eu m-am uitat la poze.... mai bine asa... Doamne, cat de obosita arat!!! Si sunt, cred... nu prea am timp sa-mi dau seama.... pe Carla, si mie imi vine s-o mananc, am vazut filmuletullll . Si tu ziceai ca face mofturi la mancare.... eu zic ca nu e deloc un copil mofturos.
Eva, la noi e invers, noi nu stim ce sa facem cu lichidele din lingurita.... cand le-am dat papa mai solida, a mers super. In plus, Robi prefera morcovul cu pastarnac, ieri a manacat morcov simplu doar 5 lingurite, azi insa cu pastarnac.... yummy, a papat vreo 60gr si m-am oprit eu.... Abia astept sa ne spui cum e Noah cu pastarnacul... e f posibil sa ii placa mai mult asa.
Andreea_ada, of sper sa va treaca viroza cat mai repede si sa ai zile mai bune decat cea de ieri! Aporpos de ghinion, eu zic ca daca tot iti repeti asta, ca esti ghinionista, il cm atragi spre tine... exact asa face si sotul meu, si nush cum, toate in capul lui se sparg... eu ma tin tare mereu, ca mi-e bine si ca o sa-mi fie bine si chiar imi e!
Laura, si hunii mei dau din maini rau de tot la masa... asa ca atunci cand papam cu lingurita nu mai e loc de altceva.... azi le-am dat din picioare, usor aplecata spre scoici, ei fiind in pat in fata mea... horror... si acum ma doare spatele, (sau o fi de la urcat carut de 17 kg?!), dar ei au mancat cu succes si fara maraieli, asa ca nu mai conteaza, e o reusita!
Moni . Culoarea caruciorului va fi roz.
Babytza, sorry, noi am trecut la nr 4.....
Ramo, ce faaaci??!
Paula, felicitari ptr dintisor! Pe unde te-ai plimbat, ca si noi am fost in IOR azi.... n-aveam nr tau memorat in tel..... si am realizat cand eram in parc. Am ajuns pe la 12.00 in parc si am plecat pe la 13.30, ca sa ajungem la 14 acasa...
Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
luminita2008 spune:
LA MULTE LUNITE pentru toti sarbatoritii de azi: Elsa, Amalia, Maya, Crina!
Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi