Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (77)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Nocom, voi cum sunteti? s-a mai ameliorat situatia? Papa Daria?

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Lumi, eu i-am dat lui Razvi patrunjel in supita, i l-am si pasat in piure. dupa 6 luni i-am dat...ca atunci i-a venti randul
altceva nu i-am pus inca...

blog in scutec,poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Andreea Ada, cred ca te urmareste ghinionul zilele astea Da lasa ca trece el!

Andy Galro de cate ori imi cumpara mama cornuri se uita asta micul al meu la mine cu niste ochi... zici ca-i nemancat de saptamani intregi. Dar mi-a fost frica sa i-l dau

Anca acum nu o sa te mai credem cand ne zici ca nu mananca Carla

Kllemi, azi ma intreba tipa de la innot cum stam cu dintisorii si eu i-am zis ca nici urma de ei baga totul in gura, dar in rest...mai avem timp na, primul meu dinte ca mamica

Luminita eu am iesit iar pe la 2,ca pana a papat asta micul, pana ne-am foit... Eu fac mereu o tura de lac+ relaxare sus la rondul cu trandafiri(ca e si muzica). Azi am stat pana aproape de 4 ca venea un nor mare si urat dupa noi
Maine cica ploua din pacate

CD e un haios Mikul cu strampii aia ai lui

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

noi acum suntem fan www.trilulilu.ro/zamfircristina/74a2eda7bc8a5b" target="_blank">Elefantul Cici!

blog in scutec,poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaene spune:

CD e un dulce puiul tau

Am incercat sa-ti trimit mesaj privat insa nu este activata optiunea la tine

As vrea sa stiu si eu la ce doct ai mai fost pt eco si cum ti-ai da seama ca puiul are infectie urinara. Noi pana acum nu am facut nici o infectie,slava Domnului.
In sarcina, diametrul bazinetului a masurat, 5,8 mm la 20 sapt , iar la 32 3,2 mm. Acum, la dr Stamate, a iesit 7,5 mm.Ne-a spus sa o repetam la 1 an si jumatate.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

heyyy, noua ni s -a oprit curentul electric asa ca eu nemancata, cu copil doar hranit la tzitzi, am iesit sa ne plimbam in wrap. Pt ca no electricity=no elevator. Nema carucior.
Am pus acum steamerul in functiune. Masa de 14h00 o servim mai pe la 17h00. Welcome to Ro!!!

Citat:
citat din mesajul lui piolica

In alta ordine de idei, sa stii ca masuratul asta pina in virful degetelor este specific unguresc, cind au masurat-o pe Elsa la nastere i-am intrebat imediat daca e pe sistemul unguresc. Ne-au zis ca nu, ca a fost masurata pina la calcaie, deci 'normal'. Cind le spuneam amicilor unguri de dimensiunile Elsei, intotdeauna precizam ca nu sint dupa sistemul unguresc, asa ca s-a nascut cu 51 de cm de la cap pina la calcai!
(poate zace in tine putin singe unguresc, in mine pot sa spun ca da, ca doar mi-au facut transfuzii dupa cezariana)

Acum sa-ti spun si de salata, francezii au o mare varietate de salate, asa ca, cu parere de rau, te contrazic. Nu exista numai aia creata ci multe alte varietati - http://familledeniel.club.fr/plantes_recettes.html#salades (aici ai numai citeva varietati insa sint mult mai multe, eu intotdeaua am probleme cind aleg salata aici, ca au atit de multe ca nu stiu ce sa iau. Laitue sau feuille de chêne sint cele mai apropiate de cele care se gasesc in Romania. Iar mache este preferata mea. Iar despre pastirnac, merci, m-am lamurit si eu, nu o sa-l gasesc. Cit despre courgette, mai au si courge (care e mai mare) iar in aceste categorii au niste subcategorii, dupa care intra familia de potiron si potimarron... ce mai, nebunie. Nu baga totul la gramada, ci e destul de clar, ca si la mere sau pere, mama, daca nu au la denumiri, pt fiecare soi au o denumire.
hai ca m-am lungit.

nu zace sange unguresc in mine, dar delok. Ci grecesc putin, dupa mama.

Cat despre legume, ma bucur ca ma contrazici. La fel voi face si eu. potiron si dovlecelul nu au nicio treaba. Dra deloc. M-am referit strict la diferenta intre courgette si zucchini, discutia era legat de dovlecel, nu de specii de dovleci
Diferenta zucchini/courgette la ei nu exista pt ca nu au zucchini. Si mie imi place tare soupe de potiron, sotzul meu e maestru in a o face. Iaca ditai dovleacul de www.lacourgerie.com/Potiron%20rouge%20vif%202.jpg" target="_blank">potironAsta nu e specie de courgette. Eu, una, sunt fan dovleac.

Salata, ce sa zic, toate speciile astea pe care le vad in suprmarket in Fr sunt toare la fel: amare. Asa ca pentru mine, exista un singur soi de salata in Fr, care nu imi prea place. Asta este. Cum ziceam, poate prin sud sa creasca alte specii, in nord nu sunt.

Bafta la doctor, sa vii cu vesti bune!!!

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

Fara criza nu exista duel, fara duel viata este o rutina, o agonie lenta. Fara criza nu exista valoare. În perioada crizei înfloreste ce-i mai bun în fiecare, pentru ca fara criza orice vant este o mangaiere. (Albert Einstein)

mi-esti tare draga, dar cind am dreptate, o dau inainte... si acum si sa terminam cu nebuniile astea pe seama cucurbitaceelor!

http://environnement.ecoles.free.fr/images/cucurbitaces.jpg

Les espèces

On regroupe sous le nom de courge et de potiron un certain nombre d'espèces du genre cucurbita (famille des cucurbitacés).
Elles sont originaires d'Amérique centrale, du Mexique et d'Amérique du Sud.

Les plantes de cette famille donnent des fruits de tailles, de formes, de couleurs et de poids très différents.
L'écorce est généralement dure, lisse, côtelée, la chair ferme contenant de nombreuses graines.

Les courges et potirons de l'espèce curcubita se répartissent en trois espèces principales :
Curcubita moschata : courge musquée
Curcubita pepo : courgette, pâtisson, courge spaghetti
Curcubita maxima : potiron, giraumon, potimarron

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Back to jumper :)
Legat de modul de prindere: eu l-am prins in tavan de un diblu si am adaugat in partea de jos o bucata de lant cu o chinga. Bine, lantul era prea lung, sper sa ajungenm in weekendul asta sa il scurtam

Daca nu aveti incredere intr-un singur diblu puteti incerca metoda asta. Metoda asta e folosita deja de aprox 6 luni de vara-mea.

Ce trebuie sa luati in calcul: diblurile odata insurubate, nu prea mai ies de acolo(decat eventual cu un flex la viitoarea renovare ). Si diblu trebuie cumparat de cineva care se pricepe.

poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Lucutta, Sorina are seri si seri... unele mai bune altele mai cu urlete
Sabinel ce zambet dulce vazuram noi
Babymoom imi pare nespus de rau
Ange, CD, Luminita

Luminita... am priceput cu cerealele... saru'mana

Mai citesc si revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

am venit de la doctor, Elsa e super bine, doar ca i-ar fi aparut niste dopuri de ceara in ureche, pt care mi-a dat un mic tratament. are 7.500 kg si e lunga de 66.5cm din virful capului pina la calcaie.
Eu am probleme mari sa-i desfund nasul, nenorocita aia de batista bebe in forma de para o ucide, cind o vede se pune pe plins, asa ca i-am luat o alta batista care are un mic furtun prin care trebuie sa aspir cu gura, doctorul asigurindu-ma ca e bine protejata, asa ca nu o sa ma trezesc cu mucii Elsei in gura. (scuze pt detalii)
Am vorbit si de diversificare, de fapt de 'nediversificare' avind in vedere ca hamsterul asta mic nu maninca nimic 'solid', pediatrul mi-a zis sa nu insist, sa o iau usor, cu o mica lingurita azi, maine doua si tot asa. Mi-a dat si schema pt luna a saptea, spunindu-mi sa o amin in cazul in care nu resusesc sa o obisnuiesc pe Elsa prea curind cu legume. Ce scrie el: carne de vita fiarta bine sau sunca slaba de regim de pui, curcan. Mi-a zis sa nu-i dau pui la inceput. In luna a saptea se da carne de 2 max 3 ori pe saptamina + legume, iar din luna a opta se da carne in fiecare zi la masa de prinz + legume. Se completeaza cu piure de fructe, ca si desert.

Inca o data multumesc pt urarile de la multi ani pt Elsa. Foarte dragutz din partea voastra!

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

asaaa... am "limbarnita" Am terminat albumul de 5 luni si m-am gandit sa va arat si voua

cum ma lupt cu ursul
ce cizme frumoase am
privirea de agatat femei
cum fac gimnastica
suntem aceeasi specie??
ma pregatesc de diversificare
cum stau in fundulet
la innot

Asa... si cu aceasta ocazie sa va comunic si "bilantul" de 5 luni: 8100 gr si 72 cm (dupa masuratoarea mea)
Vizionare placuta!

poze

Mergi la inceput