Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (77)
Raspunsuri - Pagina 16
piolica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Paula-Laura asaaa... am "limbarnita" Am terminat albumul de 5 luni si m-am gandit sa va arat si voua cum ma lupt cu ursul ce cizme frumoase am privirea de agatat femei cum fac gimnastica suntem aceeasi specie?? ma pregatesc de diversificare cum stau in fundulet la innot Asa... si cu aceasta ocazie sa va comunic si "bilantul" de 5 luni: 8100 gr si 72 cm (dupa masuraoarea mea) Vizionare placuta! Mami de Mihnea (09.10.2008) poze www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete |
ce privire ucigatoare are!!!! este foarte simpatic! moama, ce mare este, la 5 luni are deja 72 cm? e un adevarat barbat!
Mamica fericita de bebelina Elsa
preety spune:
Elsa Maria de Piolica
Maya Mihaela de CosmyB
Amalia Andreea de Klemmi
Crina Alexandra de Angelynna82
claudinna spune:
bravos bebelushi de piolica si Paula-Laura!
piolica, noi avem un aspirator nazal care se conecteaza la aspiratorul de acasa. cred ca e ceva asemanator cu ce ai tu, numai ca nu se aspira cu gura. stiu ca e safe, ca au mai vb fetele pe aici despre asha ceva
Lumi, Razvan nu sta bine in fundulet, sta doar sprijinidu-se in maini, dar nu cade:) oricum cred ca nu e departe momentul in care va sta fara sa se sprijine
blog in scutec,poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
Banu2268 spune:
buna mamici
ati inceput diversificarea? cu ce? cat>? cand cum?
salih are 4 jumate si 2 dinti
nu prea mai mananca de la mine mai mult cu biberonul ... cred ca il jeneaza la gingii
si ar manca si mar si de toate.... cand mananc eu se uita in gura mea si saliveaza........ si mi-e mila de el
voi ce mai faceti? cum ati inceput? cred ca deja ati inceput ca Salih e printre ultimii de la noi inj octombrie
multumesc
Banu
foaaaarte fericita cu
Salih cel mai cuminte baietel din lume!!
piolica spune:
am si eu o intrebare, marul copt se poate da si a doua zi? si daca da, cum se pastreaza? la frigider? sau trebuie sa-l manince ceilalti membri ai familiei
e de-a dreptul delicios, am dat raita pe linga el de citeva ori, asa ca m-am gindit ca ma sacrific eu daca nu-l pot pastra pina maine.
Mamica fericita de bebelina Elsa
Paula-Laura spune:
Multumim de complimente Piolica
si voi aveti o printesa tare draguta(si imi place si de voi ca familie).
E barbatoi, a crescut luna asta fantastic! La targul de la inceputul lui martie i-am cumparat bodyuri marimea 74 sau pt 9 luni, sa ies chipurile din primavara cu ele si ... ii sunt deja fixe ![]()
Noi sa fim sanatosi!
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
claudinna spune:
piolica, se poate pastra marul copt la frigider:) eu asha am facut...si mie imi place, yammmy!
Laura, chiar ca e buflei Mihnea! si zau ca-mi plac si mie cizmulitele lui ( nu pt mine:P)
blog in scutec,poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
CD27 spune:
paula am poze de smecher
, Robi al meu e caraghios rau in strampi, mai ales in aia verzui
, lu' tacsu' nu-i place sa-l vada in strampi (ca nu e fata)![]()
Lumi, lui Robi ii place in balansoar, se leagana singur si mai noi ii place sa stea cu picioarele ridicate pe bara de jucarii
sau sa loveasca jucariile cu piciorul
Eu nu mai pot sa il aspir, nici sa ma apropii de nasul lui nu ma lasa, cred ca de cand a fost racit si am folosit batista+aspirat la spital, acum e ingrozit
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
CD27 spune:
babymom merci
mar copt=yammmy chiar si la cuptorul cu microunde, si eu il mai pastrez la frigider, dar poti sa te sacrifici piolica
(eu asa zic)
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudinna Lumi, Razvan nu sta bine in fundulet, sta doar sprijinidu-se in maini, dar nu cade:) oricum cred ca nu e departe momentul in care va sta fara sa se sprijine |
da mami, am inteles, dar mie mi se pare ceva, noi nu stam asa, adik sprijiniti in maini, decat vreo 10 sec, apoi cadem....
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi