Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (77)
Raspunsuri - Pagina 17
Banu2268 spune:
cd
ce face bebele tau>?
si-a revenit?
Banu
foaaaarte fericita cu
Salih cel mai cuminte baietel din lume!!
piolica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudinna piolica, noi avem un aspirator nazal care se conecteaza la aspiratorul de acasa. cred ca e ceva asemanator cu ce ai tu, numai ca nu se aspira cu gura. stiu ca e safe, ca au mai vb fetele pe aici despre asha ceva blog in scutec,poze noi cu bebelushul Razvan mamica de Florin Razvan (14.08.2008) |
m-ai facut tare curioasa, cum se conecteaza la aspiratorul de acasa?
Mamica fericita de bebelina Elsa
CD27 spune:
Banu bebe al meu e mai bine, i-a trecut infectia si a inceput sa pape, nu asa cum trebuie dar ajunge la 400 ml lapte in 24h plus cate 50 ml crema legume si un pic desert (fructe, in jur de 20-30 ml)
Dinti nu are dar baleste rau si astazi mi-a prins mana si ma musca frenetic![]()
Din pacate nu te pot ajuta foarte mult cu diversificarea, nu am adoptat o schema anume si nici nu avem un program bine stabilit de masa. POt sa iti spun ca am inceput cu suc de mar, apoi am dat si suc de morcov combinate si ulterior si putin mar care ramanea in storcator. Fetele te pot ajuta mai mult iar pe malul comun gasesti si scheme de diversificare
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
Banu2268 spune:
ma bucur
dar ce infectie a avut saracutul?
eu nu sunt la curent
intru atat de rar incat nu am timp sa citesc si din urma...
in fine bine c-a trecut.
pe mine a inceput sa ma muste deja cu dintisorii lui.
Banu
foaaaarte fericita cu
piolica spune:
cred ca ma sacrific... o sa pun la frigider un altul, daca nu papa Elsa ![]()
![]()
Mamica fericita de bebelina Elsa
CD27 spune:
A avut infectie urinara (cu klebsiella sau E coli
au aparut amamandoua la analize diferite) dar se pare ca a trecut
Piolica
sa ai pofta
Cred ca am racit
ma simt asa sfrasita si vroiam sa-i fac maine vaccinul baiatului, dar cred ca trebuie sa aman mai ales ca l-am auzit stranutand de mai multe ori astazi
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
claudinna spune:
http://www.overland.com.ro/
asta e produsul...
sunt niste furtunele si la un capat are o chestie care se pune la nara si capatul celalalt se ataseaza la furtunul de la aspirator
avand in vedere ca furtunelele sunt nu stiu cum, aspirarea nu e ff agresiva, dar ff eficienta
LE: e si un filmulet acolo in dreapta sus pe pagina
blog in scutec,poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
Banu2268 spune:
cd
bine ca a trecut.
eu sufar de infectii urinare tot cu aceste bacterii.
eu ii facusem prevenitv un sumar de urina si o urocultura dar eu iesit negativ.
banuiesc ca ai aflat ca din cand in cand trebuie sa le mai repeti.
doar asa prevenitv. si sa speram ca n-o sa mai iasa.
si uite nu stiu daca sunt persoana cea mai indicata sa spuna lucrurile astea..... dar cica trebuie ca funduletul sa-i fie sapalat de ficare data cand iis chimbi scutecul.
eu cat de cat reusesc... si ii mai las si funduletul la aer sa se usuce. Nu de alta dar eu cu infectiile mele imi era asa de teama sa nu faca si el.
sper sa nu faca si sper ca si micutul tau sa fie sanatos.
te pup
Banu
foaaaarte fericita cu
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luminita2008 Tot vreau sa intreb 2 lucruri de vreo 2 zile si nu reusesc ![]() :1. Lidia, sunteti ok? Mai da-ne un semn.... Multumesc! Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008_ Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu… poze cu gemenei dulci povestea noastra GHIDUL MAMEI Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi |
Te
mult mult ...multumesc ca te gindesti la mine
...Suntem bine ...
Tot am vrut sa iti raspund ...dar abia reusesc sa citesc ...si cind sa scriu ..apar alte urgente...
Am facut si noi MARELE pas numit : DIVERSIFICARE
Am inceput duminica cu citeva lingurite de suc de portocale diluate cu apa (jumate..jumate)
Marti am adaugat si putin suc de morcovel ...iar azi un pic de mar facut la steamer...
Izabella a acceptat suculetul din prima...dar dupa ce i-am dat morcovel s-a cam deranjat la burtica ..asa ca am decis sa ii pun un pic de mar copt pentru a nu agrava simptomele..avind in vedere ca e alaptata.
revin...
LIDIA
de
Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si
Stefan-Eduard (21.08.2006) www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella
EvaF spune:
Mda, nu a vrut neam sa pape pastarnac. L-a scuipat, a inceput sa planga. Adevarul e ca morcovul e cam scarbos, pastarnacul e oribil de-a dreptul (eu nu mananc asa ceva, in zeama de supa nu sesimte asa, iar leguma in sine eu o strecor sau o las in farfurie, asa fac de mic copil) Insa la steamer are aroma nene, ca telina asa bleah. Oribil. Nu as manca asa ceva.....cum sa ii dau asa ceva copilului? A plans cu sughituri si a scuipat tot. Saracul copil, am terminat cu experimentele cu legume. I-am blenduit un mar si l-a papat tot. Asa ca o dam pe fructe, ii mai bag para, piersica, mango, altele si mai incolo broccoli cu branzica, ceva mai yummy, tzelina si pastarnac nu sunt de noi. Poate ii bag un dovleac, sau un potiron, sau ceva curcubitacee
mai yummy. Ce bine ca nu gasesti pastarnac in Fr, Piolica, este pur si simplu yack. N-ai pierdut nik.
Asadar, la pastarnac a plans, la mar a papat frumusel vreo 80 ml si l-a apucat joaca, si-a supt picioarele si a umplut labutzele pantalonilor de mar, a suflat mar peste tot, a bagat mana in guritza plina de mar si apoi a pus manutza pe parul meu, colac peste pupaza, unde radea cu atat pofta la masa, s-a si kkcit. L-am schimbat pana la urechi dupa masa. Era mort de ras. Si isi sugea buzele ca erau dulci de la mar si murea de ras. Ne-am jucat, ne-am gadilat, nu se mai oprea din ras. O nebunie de copil. I sa parut ceva nou si funny (mai putin pastarnacul ala, adevarul e ca si numele e urat
)
E clar, cu mine seamana si a luat exact ce gusturi stie din laptele meu si din burtica. Mi se pare si destul de logicc..nu? Asa mama, asa fiu.![]()
rezumat:
urasc morcovul"
urasc pastarnacul"
asta ce mai e?
yummy, e mar
ce bun e!!!
ghidusii la masa![]()
E fun diversificarea asta, chiar imi place, numai surprize am...
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta
-----------------------------------------------------------------------

Eduard Mihai si