Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (77)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

hehehe, Eva! si Razvan isi manca azi labutele de la salopeta in timp ce avea gura plina de piure de legume...care continea si morocv...acum avem o labutza portocalie:) si azi ii dadui prima data salopeta asta...

blog in scutec,poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

fetelor m-ati dat gata cu curcubitaceele astea....:) m-am distrat copios

Eva, si eu vroiam sa te intreb cum arata sleepsuit-ul dupa masa de azi?
sper totusi ca mai peste o saptamana doua sa inceapa sa ii placa si morcovul si pastarnacul

Acum intrebare stupida si un pic tendentioasa (ca tot ati monopolizat forumul cu diversificarea ): cum mai miros bebelusii dupa diversificare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Mda, nu a vrut neam sa pape pastarnac. L-a scuipat, a inceput sa planga. Adevarul e ca morcovul e cam scarbos, pastarnacul e oribil de-a dreptul (eu nu mananc asa ceva, in zeama de supa nu sesimte asa, iar leguma in sine eu o strecor sau o las in farfurie, asa fac de mic copil) Insa la steamer are aroma nene, ca telina asa bleah. Oribil. Nu as manca asa ceva.....cum sa ii dau asa ceva copilului? A plans cu sughituri si a scuipat tot. Saracul copil, am terminat cu experimentele cu legume. I-am blenduit un mar si l-a papat tot. Asa ca o dam pe fructe, ii mai bag para, piersica, mango, altele si mai incolo broccoli cu branzica, ceva mai yummy, tzelina si pastarnac nu sunt de noi. Poate ii bag un dovleac, sau un potiron, sau ceva curcubitacee mai yummy. Ce bine ca nu gasesti pastarnac in Fr, Piolica, este pur si simplu yack. N-ai pierdut nik.

Asadar, la pastarnac a plans, la mar a papat frumusel vreo 80 ml si l-a apucat joaca, si-a supt picioarele si a umplut labutzele pantalonilor de mar, a suflat mar peste tot, a bagat mana in guritza plina de mar si apoi a pus manutza pe parul meu, colac peste pupaza, unde radea cu atat pofta la masa, s-a si kkcit. L-am schimbat pana la urechi dupa masa. Era mort de ras. Si isi sugea buzele ca erau dulci de la mar si murea de ras. Ne-am jucat, ne-am gadilat, nu se mai oprea din ras. O nebunie de copil. I sa parut ceva nou si funny (mai putin pastarnacul ala, adevarul e ca si numele e urat)

E clar, cu mine seamana si a luat exact ce gusturi stie din laptele meu si din burtica. Mi se pare si destul de logicc..nu? Asa mama, asa fiu.

rezumat:
urasc morcovul"
urasc pastarnacul"
asta ce mai e?
yummy, e mar
ce bun e!!!
ghidusii la masa

E fun diversificarea asta, chiar imi place, numai surprize am...

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

Fara criza nu exista duel, fara duel viata este o rutina, o agonie lenta. Fara criza nu exista valoare. Īn perioada crizei īnfloreste ce-i mai bun īn fiecare, pentru ca fara criza orice vant este o mangaiere. (Albert Einstein)

stau si eu linistita ca nu am pierdut nika!
sa stii ca Luca macar deschide gurita la morcoveata, insa Elsa parca si-a sigilat buzele, nu intra neam de morcov la ea in gurita. Iar marum, hmmm, i-am mai dat citeva lingurite si parca, parca a papat putin. Oricum pozele sint funny! Macar cu atit sa ne alegem si noi, nu?

Vad ca si fecioru' tau are budigai din aia sexi, eu mor acum dupa ei... parca sint jucatori de scrima! Pacat ca Elsa are numai o pereche, pe care ii pun pe post de pijama!

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Din pacate nu prea mai reusesc sa scriu nimic ziua dar reusesc pana seara sa citesc ce ati scris peste zi. RAdu e un copil care trebuie s-o aiba mereu pe mami lui in preajma. Chiar daca se joaca in pat trebuie sa stau langa el..nici macar la 1 m la calculator nu ma lasaTrebuie distrat mereu cu ceva..asa ca na..fa entertainment toata ziua

Paula- Laura felicitari pentru dintzoc
Babymom imi pare rau pentru probleme
Vazut Anei Sofia balerina
VAzut CArla cum papa banana..superrr
Andreea_ada pupici sa treaca ghinioanele astea
Andy-garlo Andrei e un dulce cum se joaca el cu cornul..
Luminita ma bucur ca ai ajuns in parc cu pretiosii. Pup mamica relaxata
Monica si eu cred ca o sa fie ROZ caruciorul
Lidia ma bucur ca sunteti bine

Si tot uit sa scriu vazut un soricel de Babytza care papa bestialllll..si un RAzvanel de Claudinna care bea din canita ca un om mare ce sa mai avem niste bobocei superbi

NOi stam cam in plop cu diversificarea..am incercat sa-i dau suc de morcov , apoi suc de mar..apoi combinate..apoi putina pulpita de mar cu suc de morcov..odata ce ajunge in gura il papa..dar problema noastra e ca nu deschide gurita si nu stiu ce sa fac:(...sa schimb sa-i dau altceva? sau sa perseverez? please HELPP. Sau ii place lui prea mult tzitzi , desi nu are reflexul de impingere afara.

Fetele plimbarete 300, Nikolici miss you pe forum

CRISTINA , mamica lui Raducu (7.10.2008)

in asteptarea lui Radu

Radu Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Eva...ma bucur ca esti maleabila.Pana la urma cred ca toate teoriile de diversificare ar trebui sa fie ca o schema logica:
START
pasul 'morcov'
-daca DA se pune pastarnac
-daca NU se incep fructe
etc
END

Poate ca legumele la steamer au gust mai dens decat cele fierte...adica o fi o logica pentru care pediatra mi-a zis ca mai bine le fierb decat la steamer.Poate 'merita' sa le mai dai o sansa fierte si cu putin ulei de masline.....
Eu deocamdata rezist pe baricade cu legumele...desi sa stii ca primele sfaturi de diversificare au fost cu mar.Eu ma tin tare atata timp cat mananca si aia 50 de ml.....
Desi nici eu nu mananc legumele din supa, pe el sper totusi sa il conving intr-un fel.Si asa poate ma conving si pe mine

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claudinna

http://www.overland.com.ro/
asta e produsul...
sunt niste furtunele si la un capat are o chestie care se pune la nara si capatul celalalt se ataseaza la furtunul de la aspirator
avand in vedere ca furtunelele sunt nu stiu cum, aspirarea nu e ff agresiva, dar ff eficienta

LE: e si un filmulet acolo in dreapta sus pe pagina
blog in scutec,poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

apai e cam la fel cu ce i-am luat eu astazi, cu singura diferenta ca eu ar trebui sa aspir cu gura, iar capetele care se baga in nas nu sint sterilizabile, ci de unica folosinta! saru'mina pt detalii. daca zici ca e eficient, sper ca si asta pe care l-am luat eu sa fie la fel

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui baby_boy

NOi stam cam in plop cu diversificarea..am incercat sa-i dau suc de morcov , apoi suc de mar..apoi combinate..apoi putina pulpita de mar cu suc de morcov..odata ce ajunge in gura il papa..dar problema noastra e ca nu deschide gurita si nu stiu ce sa fac:(...sa schimb sa-i dau altceva? sau sa perseverez? please HELPP. Sau ii place lui prea mult tzitzi , desi nu are reflexul de impingere afara.

CRISTINA , mamica lui Raducu (7.10.2008)

in asteptarea lui Radu

Radu Gabriel

de ce nu mai astepti tu putin? Elsa a facut azi 6 luni si tot nu e chip sa-i deschid gurita, iar pediatrul mi-a zis sa mai astept, sa-i dau usor, usor. Vad ca Raducu are 5 luni, poate ca nu e pregatit. Eu zic sa mai astepti, nu au intrat zilele in sac. Daca balosea cind mincati voi si era super activ cind vedea mincare, atunci da, dar altfel eu zic sa nu te legi la cap de pe acum. asta e parerea mea, acum tu faci cum vrei.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamona

fetelor m-ati dat gata cu curcubitaceele astea....:) m-am distrat copios

HAHAHA!!!! pai avem cite una in fiecare zi, ieri cu bavetele azi cu cucurbitaceele! mai vreti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui piolica
[size=1]inainte de a vedea filmuletul eu am crezut ca i-ai dat un porumb (corn in engleza)

ha-ha, idem, idem!!! ma si uitam dupa fulgii de porumb pe-acolo!

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Din ciclul d'ale diversificarii! sau mai bine zis, asa sa nu faceti!

Mergi la inceput