Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (77)
Raspunsuri - Pagina 19
tzitziri spune:
Am primit pe mail (sunt inscrisa la news letter-ul de la bebelusultau):
Vine, vine... KIDEX de primavara!
Abia asteptam sa ne revedem vizitatorii preferati: copilasi, mamici cu burtici, parinti, bunici, si sa facem cunostinta cu cei noi!
Primavara aceasta Pavilionul Central al Complexului Expozitional ROMEXPO se va transforma pentru 4 zile intr-o lume minunata, plina de jucarii, care va rasuna de veselie si rasuri zglobii in perioada 19 – 22 martie 2009.
* INVITATII online la KIDEX
Organizatorii KIDEX va ofera posibilitatea de a vizita GRATUIT editia de primavara a targului, care se va desfasura in perioada 19 – 20 – 21 – 22 martie 2009, in Pavilionul Central al Complexului Expozitional Romexpo.
* Tot ce trebuie sa faceti:
1. Accesati www.kidex.ro
2. Inregistrati-va pe site-ul nostru, completand formularul special si validand datele.
3. Intrati in contul dvs. si descarcati INVITATIA.
4. Printati INVITATIA si veniti cu ea la intrarea in Pavilionul Central Romexpo.
* Economisiti timp si resurse financiare
Nu ratati KIDEX – cel mai vesel targ pentru copii!
Click aici pentru a beneficia de INVITATIA KIDEX online:
www.kidex.ro
Poate va intereseaza.
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Paula-Laura spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui piolica Din ciclul d'ale diversificarii! sau mai bine zis, asa sa nu faceti! Mamica fericita de bebelina Elsa |
pana la urma tot degetele sunt mai bune
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
Joy21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamona Declar ziua de astazi - ziua Anei Sofia e pur si simplu delicioasa :) micuta balerina:) |

Sofiei nu-i spun ca i se urca la cap
Victoria,
binecuvantata de Anna SofiaPoze Anna Sofia Ma fac mare
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George
andreea_and spune:
Vazut papaciosii “veteranii” Edi, Alex, David, Razvan, Crina, Carla, Andrei, ce mancaciosi scumpi aveti fetelor, ne dati sperante si noua incepatorilor!
Nerantula cat de dulce e Gruia in jumper, parca danseaza step
! Iar Anna Sofia de Joy e fenomenala cum adoarme in jumper, nu ma mai satur s-o privesc!!
Paula felicitari ptr dintisor, esti o norocoasa, pe noi ne-a chinuit rau de tot primul si inca o data pe-atat al doilea care a iesit in sfarsit aseara
. Nici la colici sau la vaccin nu a plans asa
.
CD am vazut poze cu Mikul, e un frumos!
si speram sa pape mai bine.
CosmyB ai un martisor tare frumos! De unde l-ai luat?![]()
Laura mi-au placut mult si tiganusul si desenul.
Boo ce mi-a placut de Alex la ski!
babymom (sau mai bine zis supermom)in primul rand
si sa-ti traiasca finutza. Legat de casa, imi pare rau, si noua acum doua saptamani ni s-a spart o teava si s-a inundat livingul, parchetul compromis, covoarele au trebuit spalate, etc. cum a zis si Oana, bine ca nu s-a intamplat cand erati deja instalati. Sper sa reusiti sa va mutati cat mai curand.
Andreea_ada imi pare rau de ghinionul tau. Fetita ta are niste ochi fenomenali, sigur uiti de toate cand o privesti.
La multe luniteElsa, Amalia, Maya, Crina!
Nici noua nu ne-a placut morcovul, Eva vad ca puii nostri au aceleasi gusturi, Mina a ras 15 lingurite de mar dupa ce la morcov ii venea sa vomite. Vad ca tu treci la fructe, eu maine as incerca totusi cu cartof dulce, sper sa-i placa mai mult decat morcovul si dovlecelul. Vazut poze sugestive de Luca, e superb, sa-ti mai spun si eu ca e leit mami?
Mina dupa ce a papat cu chiu si vai morcov a iesit afara mai ciudat asa, apos, cu putin mucus si chiar bucatele mici de morcov nedigerate – scuzati detaliile. E normal?
Mami de Mina Alexandra (7.09.2008)
nikolici spune:
seara buna,
joy m ai convins vreau jumper...iar Sofia e sweet rau si cand doarme si cand e activa.
Deja barbati miu a fost informat si de pretzul jumperului...si mi-a zis "dar totul nene costa 2 bulioane???"Adevarul ca in ultimul timp am luat prostioare care costa 2 bulionus de produs.
babymom sorry for the tzeava sparta
babyboy still love you
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
CosmyB. spune:
Am fost si noi la medic, ne-a consultat, ne-a cantarit 7350 g, suntem bine.
Pediatra ne-a sfatuit sa incepem cu supa de legume, ceea ce pe mine nu ma prea incanta. Am incredere in ea si e o femeie super, dar ideea asta nu prea imi place. Ea nu e de acord cu cerealele. Nu ne-a dat fier, cica ea nu da fier profilactic, numai dupa analize, daca este cazul.
A mai inceput cineva diversificarea cu supa de legume?
Lumi
ce ati mai rezolvat cu masina?
CD 
Felicic 
Multumim tuturor pentru urari! 

Joy e mortala balerina ta, cum doarme ea in jumper 
Pozici
Mamica
de
Maya
CosmyB. spune:
Andreea_and
multumim pentru urari!
Cat despre martiorul dragalas: l-a achizitionat tati nostru, eu am fost absenta cand l-a conceput ![]()
![]()
poate bebe 2 sa fiu "mai" prezenta ![]()
![]()
Moni tinem pumnii pe maine!
Cred ca toate suntem fff curioase, sa vedem culoarea caruciorului. Stiu ca tie ti-e indiferent, dar si eu zic ca e roz 
Pozici
Mamica
de
Maya
danadumitru spune:
Buna seara!
Fetelor, va rog frumos daca se poate am vazut ca ati discutat despre produsele de la Weleda, ce contin? si ce parere aveti, le recomandati?
Piolicasi eu tot mustela folosesc pt Riana si m-am cam speriat la ce am vazut la continut, de aceea m-am hotarat sa schimb gama, dar nu prea stiu ce. 
Felicic76 te rog daca se poate cand ai mai mult timp, as vrea si eu lista ta de diversificare.
baby_boy spune:
piolica
nikolici
CRISTINA , mamica lui Raducu (7.10.2008)

in asteptarea lui Radu
Radu Gabriel
mamidestefan spune:
Apropo de diversificare ....(stiu ca ating un subiect fierbinte ..dar ma risc
)
Am observat ca multe dintre voi ati inceput cu piure de legume ...si sunt un pic contrariata ...teoretic ..bebe ar trebui sa primeasca lichide in prima faza ...in ideea de a i se diversifica gustul ..a incerca si alte lichide decit laptele ...si abia apoi lichide un pic mai groase ...iar in ultima instanta pireuri.
Schema pediatrului meu (care nu e cel mai stralucit...dar la capitolul diversificare ..mi se pare rezonabil)..incepe cu
suculete de mar/morcov/portocala/...
continua cu supa de legume (doar zeama)..
si apoi fiecare se fac din ce in ce mai groase pina devin pireuri potrivite pentru bebe.
Eu am cam mers pe schema asta ..la Stefan..putin modificata ..in ideea ca am adaugat putine cereale la masa de seara ...in speranta ca ii face bine la burtica ..si doarme mai bine...nu prea mi-a iesit ![]()
In plus ...dupa indicatia unei renumite pediatre -CULCER...supa de legume se face din mai multe legume (morcov,dovlecel,pastirnac...etc)...iar cind incepe faza cu pireul ..se adauga din toate legumele (cu mici exceptii)..si se creste cantitatea...
sper ca am reusit sa ma fac inteleasa ![]()
oricum ...daca s-a mai scris despre DIVERSIFICAREA A LA CULCER ...mii de scuze
..eu am schema completa..si seamana mult cu cea a pediatrului meu.
Fetele ca sunt avansate la capitolul DIVERSIFICARE ...PLEASE IGNORATI POSTUL
.
LIDIA
de
Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella