Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (77)
Raspunsuri - Pagina 20
baby_boy spune:
Lidia orice post dspre diversificare este bine venit
CRISTINA , mamica lui Raducu (7.10.2008)

in asteptarea lui Radu
Radu Gabriel
danadumitru spune:
CosmyB si noua ne-a recomandat dr sa incepem tot cu supa de legume si aceeasi problema am avut si noi ca nu prea ne-a placut, iar despre cereale mi-a spus sa nu ii dau ca este peste greutate.
Nu stiu ce si cum am sa fac, noi astazi avem 5 luni si 7 zile si as mai astepta dar vad ca Riana da semne ca este pregatita de diversificare.
dulce
CosmyB. spune:
Lidia si medicul meu la fel a zis, sa nu-i dau la inceput nimic solid, pentru ca si-asa copilul e contrariat ca in loc de laptic primeste altceva, iar daca e solid e si mai si. Trecerea la solid trebuie facuta treptat.
Cu toata documentarea mea, la capitolul diversificare sunt cam in ceata 
Pozici
Mamica
de
Maya
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui baby_boy Lidia orice post dspre diversificare este bine venit ![]() CRISTINA , mamica lui Raducu (7.10.2008) ![]() ![]() ![]() in asteptarea lui Radu Radu Gabriel |
multumesc mult am dat un ochi pe contul de yahoo...si nu am vazut nici o schema a la CULCER ...o trimit pe mail si o plasez la DIVERSIFICARE ...
SPER SA FIE DE FOLOS ...chiar daca am realizat cam tirziu ...ca nu o aveti si voi.
LIDIA
de
Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si
Stefan-Eduard (21.08.2006) www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella
gaia.nevia spune:
| citat din mesajul lui claudinna noi avem un aspirator nazal care se conecteaza la aspiratorul de acasa. cred ca e ceva asemanator cu ce ai tu, numai ca nu se aspira cu gura. |
Batista bebelusului este denumirea comerciala la noi. Am folosit si cu gura, si merge foarte bine, fara pericole. Scoti partea care intra in teava aspiratorului (apisatou cum zice Teo) si tragi direct prin furtun
Raportam cu mandrie ca vestile bune se tin lant. Radu s-a intors pe burta (si a ramas asa, tot la fel de surprins ca si mine care ma uitam la el).
Si.... ta-na-naaaa, maine vine caruciorul de gemeni!!!! Proba, miercuri daca e frumos...
Intrebare intrebatoare. Maine aveam in sfarsit programare la gineco, pentru durerea pe care o am in sanul stang si alte verificari pe la subsol...
Dar, surpriza... CM in loc sa-mi vina pe 1.... mi-a venit in ac moment. Tot in ac mom nici nu ma mai doare sanul
... intrebarea este.... ma pot duce la gineco cu CM????Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
preety spune:
Fetelor foloseste careva cereale de la Nestle - burtica sanatoasa (orez si morcov)??? Cat se bate / freaca la ele... ca mie tot lichide imi raman??? ![]()
![]()
![]()

babymom75 spune:
Paula-Laura, am vazut pozele cu nazdravanul tau dulce. Mai, da' sa stii ca e un barbatus in toata regula! Bine dospit cozonacelul!
Acum, ca am vazut pozele cu verisorul Sasha, am inteles ca tu esti verisoara care mi-a divulgat "secretul"
Eu m-am mai conversat cu Sovi pe privat. E tare verisoara ta! Imi place ca e asa mai nonconformista, ma insel? Spune-i ca o pup si-i doresc tot binele din lume, precum si o sarcina usoara!
Mama lui
Dragos (04.10.2008) si a lui
Victor (12.09.2003)
tzitziri spune:
Ada, ai primit PM-ul de aseara?
Am aruncat si eu un ochi pe schema dr Culcer(multumim Lidia).Dar nu prea inteleg: sare,miere, ficat de pasare?Eu citisem ca astea nu sunt ok....
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
babymom75 spune:
| citat din mesajul lui gaia.nevia Raportam cu mandrie ca vestile bune se tin lant. Radu s-a intors pe burta (si a ramas asa, tot la fel de surprins ca si mine care ma uitam la el). Si.... ta-na-naaaa, maine vine caruciorul de gemeni!!!! Proba, miercuri daca e frumos... Intrebare intrebatoare. intrebarea este.... ma pot duce la gineco cu CM???? |
Ada,
1. FELICITARI PT. REALIZAREA MIRATA A LUI RADU!!!
Sa ne spui si noua cum e cu caruciorul dublu.
2. Raspuns: ne! mai astepti pana trece sangerarea.
Mama lui
Dragos (04.10.2008) si a lui
Victor (12.09.2003)