*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (31)*
Raspunsuri - Pagina 3
babyzapi spune:
Malinas e bine ca au fost de acord cu salariul cerut si ca ai avantajul de a cunoaste cate ceva din ce urmeaza sa faci. Mama ta nu s-ar putea ocupa de David?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii
anca_27 spune:
Gynie, chiar ca aveti flacau frumos! Ce bine arata operatia, daca n-am sti ai zice ca e o umbra a aparatului de filmat.
Malinas, tinem pumnii mai departe!
Eu am inceput munca ... acasa. Meditatii. Sa nu ma ramolesc, si de ce sa nu recunosc, si pt bani. La munca n-are rost sa merg mai devreme de 2 ani ca iau exact tot atat. Vad eu cum impac si masterul, si casa, si meditatiile, si pe zibe in primul rand , chiar daca ma simt sfarsita, mie-mi place actiunea.
Hai sa ma masor si eu pt prima pagina. Deci, GI 63 (asta e cea de la care-am plecat in sarcina, nu?), GT 57, GA 63, talie 78 (mama, candva aveam 60 ) solduri 94, pulpe 57. De ce nu ne masuram si ? Am fi cele mai tari .... si-apoi dezamagite ca-ncep sa scada...deci mai bine nu.
Edit: aseara mi-am facut curaj si-am dat iama-n dulap, le-am aruncat toate afara si-am inceput parada modei in fata lui zibe si a lui daddy. Dupa ei, toate imi vin fte bine, dupa mine, , le pot incheia toate dar stau ca naiba pantalonii pe fund. Mi-a disparut/aplatizat/vaporizat. Ce bine ca n-am oglinda mare, m-am catarat sa ma vad in cea de la baie, cu si fara
Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii
Poarta-ma, mami!
_
Bazar pentru Sonia si Andrei
Emma este iubire
malinas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mar_ysa_28 Malinas Malinas...imi statu inima in loc pana s-a terminat...ma gandeam ...oare carei minti sclipitoare recunoscuta in toata lumea ii dau eu sfaturi pt alaptat...esti tare ce sa mai...ai reusit sa ma pui pe ganduri...un buchet de pt tine si astept sa ne spui ce ai facut la interviu... |
adica ce vrei sa insinuezi?ca eu nu as o minte sclipitoareeeeeeeee???????
Un gand bun pt Ginye si Stefanut .
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
malinas spune:
lorellay, Ginye, babyzapi, multumim de urari.
babyzapi, mama sta in Botosani si mi-ar fi greu sa-l duc pe David acolo, tot asa cum ei i-ar fi greu sa vina aici.Dar, deocamdata nu stiu daca ei accepta toate conditiile mele, daca corespund nevoilor lor si daca ma vor accepta, dar e bine sa fiu pregatita.
anca, multumesc.
Un gand bun pt Ginye si Stefanut .
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
elilov3 spune:
OTILIA DA VORBESC SERIOS DESEARA SUNT IN BUCURESTI PRET DE 2 ZILE ADICA PANA JOI SEARA SAU VINERI DIMINEATA
Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 botez
"La toate greutatile vietii tale cauta in tine puterea cu care sa le poti tine in piept.La ispita frumusetii tu ai infrangerea; la greutatea muncii, curajul; la vorba rea, rabdarea.Si cand ai ajuns la aceasta deprindere, nimic numai poate rezista in calea ta."
Epictetus
ginye55 spune:
Anca Si eu as da meditatii daca as avea cu cine sa-l las pe Stef.
Malinas exista crese particulare? Ca la stat nu ti-as recomanda. E doar o parere.
ginye Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
Ramo2007 spune:
Buna fetelor,
Sara s-a culcat aseara la 19 si s-a trezit la 5, a terminat biberonul de 170 ml in 5 minute.E o scumpica...ieri i-am cumparat suzete pt 3-6 luni si s-a acomodat cam greu cu ele...le scuipa, sunt si mai mari dar si mai tari
Am scos-o ieri afara si batea vantul rau de tot, bine ca am luat un pled cu noi cu care am invelit-o...cand am ajuns acasa, din alb era alb cu picatele negre...ihhh...praf mult.Astazi ploua si n-am de gand s-o mai scot, o imbrac si o tin la geam.
Fetelor, voi ati incercat sa plecati cu bebeii in vizita seara?Noi am fost vineri seara si am constatat ca pitica nu doarme in alta parte, adica adoarme, dar se trezeste des, drept pt. care vizita a fost f scurta ca sa nu-i stricam programul.Vom incerca sa mergem in vizite astfel incat cel tarziu la ora 19 sa fim acasa.Nu stiu ce vom face la vara cu programul ei de somn, ca as vrea s-o scot si seara afara, la plimbare, dar cred ca pe masura ce creste se va regla ea, atunci va papa si mancarica.
Babyzapi pe Raphael sa-i treaca febra.
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
elilov3 spune:
fetele ziceti si la je un pediatru bun in Bucuresti...daca tot ajung vreau sa vad si un pediatru cu problema cu gatutul lui fiumiu...dupa ce pana mai deunazi statea cu capul pe partea dreapta acuma de 2 zil s-a strambat spre stanga ...imi e teama sa nu aibe torticolis...va rog mult de tot ..un pediatru la care sa si intru miercuri sau joi...va multumesc
Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 botez
"La toate greutatile vietii tale cauta in tine puterea cu care sa le poti tine in piept.La ispita frumusetii tu ai infrangerea; la greutatea muncii, curajul; la vorba rea, rabdarea.Si cand ai ajuns la aceasta deprindere, nimic numai poate rezista in calea ta."
Epictetus
Hera25 spune:
Buna fetele,
Intr-un final apar si eu. Am fost tare ocupata.Pe 28 febr am avut si noi botezul.A fost f frig in biserica dar Lorena nu a racit.Am avut emotii f mari.A iesit totul f bine. O sa pun si eu niste poze cand o sa am timp.
In schimb se intampla ceva ciudat cu asta mica. De o sapt ma trezeste noapte din 2 in 2 ore sa suga. Nu mai pot sunt chiauna.Aseara a mancat asa 11.40, 2.40, 4.40, 6.40, 8.40.Parca inghitise un ceas.Din ce am citit parca Mirtha zicea ca a patit la fel cu Eva ei.
Am fost ieri la doct. I-am facut vaccinul. Nu a mai facut febra de data asta. A luat doar 450 g in greutate.Doct ne-a recomandat sa-i bagam seara o masa cu cereale. I-am si dat aseara pe la 20.30, dar degeaba tot s-a trezit sa manance f des. Eu cred ca nu-i mai este suficient laptele meu. Voi ce ziceti?Ca eu sunt nauca.Nu mai pot face nimik prin casa stau cu ea legata de tzatza si ziua si noaptea si totusi a luat putin in greutate. Ne-a recomandat ca peste 2 sapt sa incepem si noi usurel cu supa d emorcov si apoi piureul.
Eu cred ca voi incepe cu diversificarea ca in felul asta nu mai rezist.Sa fie oare vreun puseu de crestere la 4 luni?
Lorena f frumoase pozele si ai niste fete adorabile. Sa-ti traiasca. Iar tu arasti super.Tu ziceai ca-i vei da cereale, nu?Cand i le vei da?Seara?I le dai in lapte?Noua ne-a zis sa cump cereale care se fac cu apa si se dau cu lingurita.A fost f caraghioasa cand mancacu lingurita, nu prea intelegea ce i se intampla.Dar normal c anu a mancat prea mult. S zic max 40 ml.
Mirtha am vazut ca si tu ai inceput cu morcovel, din c emotiv?Nu-i mai ajunge lapticul tau nu?Dar totusi Eva a luat f bine ing reutate.Lorena are 6.200kg si 64cm.Nici nu stiu ce sa fac cu ea, ca sa se sature.
Alra ma bag si eu la tabelul cu dimensiunile, numai ca nu pot sa ma masor acum. Am 1,68 inaltime, 60 kg si vreau 55 kg.
Si inca o chestie.Nu mai doarme ziua. Vrea in permanenta in brate si dc e sa doarma, adoarme la tzatza in timp ce suge. Si putem sta asa si 2 ore ca ea tot suge. Si chiar am lapte nu e problema. Nu inteleg de ce nu mai doarme asa d ebine. Dormea si 3 ore legat.
Off si nu mai stiu ce voiams a zic ca-s tare obosita.Revin.
Va rog ajuta-ti-ma cu cateva sfaturi.
Fericita mamica de bebe Lorena Elena 07.11.2008
Ramo2007 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elilov3 fetele ziceti si la je un pediatru bun in Bucuresti...daca tot ajung vreau sa vad si un pediatru cu problema cu gatutul lui fiumiu...dupa ce pana mai deunazi statea cu capul pe partea dreapta acuma de 2 zil s-a strambat spre stanga ...imi e teama sa nu aibe torticolis...va rog mult de tot ..un pediatru la care sa si intru miercuri sau joi...va multumesc Eliza mami de ingeras Ionut Pavel si de Dimitrie Gabriel 12.11.2008 botez ******************************************* "La toate greutatile vietii tale cauta in tine puterea cu care sa le poti tine in piept.La ispita frumusetii tu ai infrangerea; la greutatea muncii, curajul; la vorba rea, rabdarea.Si cand ai ajuns la aceasta deprindere, nimic numai poate rezista in calea ta." Epictetus |
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080