*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (31)*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

ramo multumesc...incerc sa aflu mai multe info

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008 botez
"La toate greutatile vietii tale cauta in tine puterea cu care sa le poti tine in piept.La ispita frumusetii tu ai infrangerea; la greutatea muncii, curajul; la vorba rea, rabdarea.Si cand ai ajuns la aceasta deprindere, nimic numai poate rezista in calea ta."
Epictetus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Sa ma treceti si pe mine in tabel cu urmatoarele date:

Inaltime - 1,68.
GI - 58,
GT - 52,
GA - 59,
Talie - 74,
Solduri - 97,
Pulpe - 56

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

Buna fetelor,

Sara s-a culcat aseara la 19 si s-a trezit la 5, a terminat biberonul de 170 ml in 5 minute.E o scumpica...ieri i-am cumparat suzete pt 3-6 luni si s-a acomodat cam greu cu ele...le scuipa, sunt si mai mari dar si mai tari
Am scos-o ieri afara si batea vantul rau de tot, bine ca am luat un pled cu noi cu care am invelit-o...cand am ajuns acasa, din alb era alb cu picatele negre...ihhh...praf mult.Astazi ploua si n-am de gand s-o mai scot, o imbrac si o tin la geam.
Fetelor, voi ati incercat sa plecati cu bebeii in vizita seara?Noi am fost vineri seara si am constatat ca pitica nu doarme in alta parte, adica adoarme, dar se trezeste des, drept pt. care vizita a fost f scurta ca sa nu-i stricam programul.Vom incerca sa mergem in vizite astfel incat cel tarziu la ora 19 sa fim acasa.Nu stiu ce vom face la vara cu programul ei de somn, ca as vrea s-o scot si seara afara, la plimbare, dar cred ca pe masura ce creste se va regla ea, atunci va papa si mancarica.
Babyzapi pe Raphael sa-i treaca febra.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Eu incerc sa nu-i stric programul de seara: asa ca fara vizite. La ora 9 cel tarziu el doarme. Ne facem programul dupa el.

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Anca Si eu as da meditatii daca as avea cu cine sa-l las pe Stef.

Gynie, cu Sara sta soatza, ori la plimbare, ori in camera mica, o ora jumate trece rapid, si-am facut orarul in functie si de orarul lui.

Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii

Poarta-ma, mami!
_

Emma este iubire

Sa fim alaturi de Cristian Stefan

Mergi la inceput

Fetelor m-am ingrozit: la stirile de la ora 1 au anuntat ca niste dobitoci de dr i-au rupt mana unui bb la nastere pt ca nu putea sa iasa. Bb are 5 kg si AU REFUZAT CEZARIANA!!!!!!!!!!!!! au preferat sa-i rupa o manuta. Astea sunt bestii, animale. Si sa fie totul ca la noi la romani, nici cealalta manutra nu si-o misca. De ce? Dr nu stiu!

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

fete acum la 14.00 plecam la drum...sa va ganditi la noi...am niste emotii..plecam cu tati cu masina.....nu am mai mers niciodatra cu el un drum asa lung...are de cateva luni carnetul....uff ce emotii am
va pup

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

"La toate greutatile vietii tale cauta in tine puterea cu care sa le poti tine in piept.La ispita frumusetii tu ai infrangerea; la greutatea muncii, curajul; la vorba rea, rabdarea.Si cand ai ajuns la aceasta deprindere, nimic numai poate rezista in calea ta."
Epictetus

Mergi la inceput

Eli, cu Doamne-Doamne inainte, drum bun! Ai incredere in el chiar daca e sofer incepator, are nevoie sa simta asta, stiu cum eram eu ca incepatoare...dar daca cel de langa mine avea incredere in mine, mergeam fara probleme.

Povestea nasterii

Poarta-ma, mami!
_

Emma este iubire

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elilov3

fete acum la 14.00 plecam la drum...sa va ganditi la noi...am niste emotii..plecam cu tati cu masina.....nu am mai mers niciodatra cu el un drum asa lung...are de cateva luni carnetul....uff ce emotii am
va pup

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

Epictetus

Drum bun si sa va intoarceti cu bine!

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Fetelor m-am ingrozit: la stirile de la ora 1 au anuntat ca niste dobitoci de dr i-au rupt mana unui bb la nastere pt ca nu putea sa iasa. Bb are 5 kg si AU REFUZAT CEZARIANA!!!!!!!!!!!!! au preferat sa-i rupa o manuta. Astea sunt bestii, animale. Si sa fie totul ca la noi la romani, nici cealalta manutra nu si-o misca. De ce? Dr nu stiu!

Stefanut
Povestea nasterii

Ca la noi...

Povestea nasterii

Poarta-ma, mami!
_

Emma este iubire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Citat:
citat din mesajul lui elilov3

va pup

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

Epictetus

Drum bun, sa ajungeti cu bine!

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput