Pepenasi de iulie - august 2008 (97)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Neatza!!1
Marina nici eu nu i-am fiert niciodata apa, doar incalzesc apa plata putin! Si noi vrem sa plecam la munte si nu stiu cum am sa fac cu mancarea ca nici Clara nu mananca borcanele.
IZA poate nu a racit dar preventiv eu ii mai pun Clarei un supozitor de paracetamol daca simt ca am expuso la aer rece, curent...etc
BIRI trimite-ne si noua putina apa de ocean asa rece ca nu ma supar, pot suporta.mofturoasa
BUJO bafta vineri la examen, tinem pumnii
Eu am lasato pe Clara pe jos de sambata in fiecare zi si ma minunez cat a evoluat in cateva zile, merge f bine in 4 labe se ridica in funduletz si in genunchi si daca se poate apuca de ceva se ridica si in picioare
Ne pregatim sa plecam afara

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Cristina am examenul pentru dreptul de semnatura.
Io nu am mai avut timp de nicio urare si va rog sa ma iertati. Va pupic pe cele sarbatorite, pup si bolnaviorii sa se faca bine, condoleante lu Flo pentru bunicuti. Asa-i ca m-ati iertat?

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

multumesc pentru raspunsuri trebuie sa iau masuri ca prea exageram noi....
copilu meu are gingia umflata jos, cred ca in curand ne bucuram de dintisor....e tare maraita si pe mine ma doare capul.... Afara e asa frumos dar noi nici nu avem carucior. cica azi o sa incerce sa ni-l aduca. dar oricum nu cred ca apucam sa iesim ca s-au anuntat musafiri asa brusc...

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=15" target="_blank">Sofia - Clipe de viata ( ma1 & ma2 )

Mami Marina - Gospodina

Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

neata

marina da' nu folosesti apa plata? acu vad ca zici ca folosesti. apa plata fiarta nu e chiar asa de buna...se evapora apa si raman mineralele din ea si ii dai cupilului apa si dura si prea concentrata si nu e f ok pt rinichii lor de bebelusi. noi am folosit pana la 6 luni humana si la 6 luni am trecut pe izvorul alb, nefiarta, si nu au fost probleme. e mai mult un pitic de-al vostru...eliminati-l si dati cupilului apa plata asa cum este ca e mai sanatoasa decat ce incercati voi sa faceti.

maria ce patisi? pot iesi cate 2 dinti deodata, da. spor

atb bine ca sunteti bine! multumim

cristina si nu numai...mai bine evitati pestele pana la 1 an.

kimmy mama...si dupa baita...na, asa invatam...da-i nurofen sau panadol cum a zis si flo. sanaatte!

ralu79 ce n-ai bagat rezultatele alea aci? ti le descifra taica

dana evita folosirea excesiva a paracetamolului. eu am dezvoltat in acelasi fel toleranta la el. nu da cupilului medicamente fara o baza reala

io astept sa vina finu sa imi duca juma de casa impachetata la aprtament. greu ii fara barbat...

-------

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">ALEXANDRA IN CONCURS - MAY1 + MAY2

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Da, Maitreyi ai dreptate. Dar m-a apucat febra cautarii pe net Data viitoare merg la sigur la tine

Ralu
mamica iubitei Miruna Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

neata la amiaza!
m-am procopsit si eu cu o tuse si copii sunt cam muciosi
Capri sper ca sunteti mai bine
Camy ma rog sa fie bine, asteptam vesti
Maitreyi succes!
Pica noi zicem ma-ma, pa-pa, ba-ba, cel mai des ba-ba, deci cre ca e constient ca se uita spre mine.
Bujo bafta la examen!
Madina n-am uitat, dar n-am avut informatia, acum am aflat, cica ar fi vb de tinctura de merisor, fetita ia mai multe printre care si asta pt constipatiesper sa rezolvati problema.

Marg sa o culc ca mi=a rupt maine si o sa vin mai tarziu sa va stresez un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Se vede ca am avut-o in brate, ca la ultimul rand s-a dus coerenta

Ajutati-ma si pe mine cu-n sfat, ceva. Daca prima sapt la gradi, a mers bine, acum au inceput problemele. Azi nu am reusit sa-l duc pt ca nu a stat sa-l imbrac, se facuse tarziu si am renuntat. De obicei se trezeste bine, se imbraca, ajungem acolo, il schimb si cand trebuie sa intre in clasa il apuca smiorcaiala. Probabil atunci realizeaza ca eu plec si el ramane. L-am descusut pe toate partile, nu i-a facut nimeni nimic si totusi nu vrea sa intre. Cand merg sa-l iau e vesel si imi povesteste ce a facut, dar nu recunoaste ca a plans dimineata si este gata ca a doua zi sa nu mai planga, promite, merge cu placere pana acolo, dar situatia se repeta. Singura chestie care imi vine in cap e ca ca nu e obisnuit cu disciplina si acolo chiar trebuie sa asculte, nu cum ma fraiereste pe mine si poate din cauza asta, ca a realizat intre timp ca la gradi nu e numai joaca. Ce sa-i mai zic, cum? i-am explicat in fel si chip, e ok, imi da impresia ca a inteles, asta pana la usa clasei. am vrut sa-i dau jucarii la el nu vrea ca "nu poate avea grija de ele"
In schimb decand merge a inceput sa cante, se descurca mai bine cu mancatul si imbracatul, e un pic mai responsabil. Oare o sa mai dureze acomodarea asta? Mai sunt vreo 2 copii care plang dar ei incep de cum ajung, nu stau nici sa-i schimbe. Help!
V-am zis eu ca vin sa strsez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

Neata. Mai pe la amiaza asa, ca acuma venit de la servici, dat mincare la cupil, culcat cupil si acuma forumeala o juma de ora.

biri, uelcom, cum e la lucru cu full time? Esti full time? Ce faci cu Tony cind esti la servici? Cu alaptatul cum faci acuma? Ai scos mesele de lapte din timpul zilei? Te intreb pentru ca din aprilie merg si eu 3 zile pe saptamina la servici si inca sint confuza cum o sa fac.

flori, hmmm, interesant ce zici si tu. Sint curioasa cum o sa reactioneze Mara cind incepem cresa.
Fetele, noi am fost ieri la cresa, am vorbit cu doamnele de acolo, am vazut ca a crescut numarul de copii, in vara cind am inscris-o nu aveau decit 3 copii in toata cresa, acuma de-abia am reusit sa gasesc zile libere in care sa ne accepte.
Mara n-a avut nici o treaba pe-acolo, am pus-o pe-o paturica si-a lins la jucariile ce erau prin zona. Si ma tot gindeam apropo de sterilizarea de care vorbiti oare citi alti bebelusi or mai fi lins jucarelel alea, ca nu cred ca le sterilizeaza nimenea dupa fiecare bebelus.
In rest, fie-mea a fost foarte sociabila, s-a dus in brate la madam directoare, n-a avut nici o treaba ca pleaca de linga mine
Anyway, o sa mai merg cu ea citeva zile, incetul cu incetul eu o sa dispar din zona ca sa se obisnuiasca cu faptul ca altii straini au grija de ea. Directoarea imi zise sa nu-mi fac probleme, ca de obicei e mai greu pentru mama decit pentru cupil, ceea ce-i foarte posibil. Dar tot mi-s cu inima neimpacata ca duc copilul 3 zile pe saptamina la cresa si ca n-o vad toata ziulica

pica, si noi avem scara interioara, dar inca n-am luat usi de protectie. Va trebui sa caut si eu pe la magazine pe aici sa vad ce oferte gasesc. Asa ca urmaresc discutiile voastre cu interes.

vicky, eu am citit ca e normal ce zisesi tu de kk, adica stomacelul lor nu poate digera mereu ca lumea si e normal sa apara pe partea ailalta bucati nedigerate, asa ca nu-ti fa probleme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Copilul meu cred ca are un cesulet in funduletMai frate, pe ces jumatate de ora doarme ziua...nu inteleg de ce asa putin, ca pana acum cateva zile dormea o ora, o ora jumate...

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Fetele, multumim din suflet de grija .

Suntem relativ bine, in sensul ca nu a mai facut febra, dar inca nu ne-a dat rezultatul la radiografia la plamani, exudat, kk si pipi. Si am involuat rau cu diversificarea . Mananca solid putin-putin si numa ce-i place ei tare. Si e maraita in continuare. Iar eu sunt bolnava in continuare si obosita. Dar trecem noi si peste asta .

Sursu, cuscra, pentru tine si Tudorel. Am vazut mai demult ca ai pus o poza noua . Da pune si tu mai multe.

Camy, tinem pumnii pentru maine la doctor.

Biri, ce bine ca ai mai scris.

Mada, voi cum sunteti?

Flo, condoleantze pentru bunici.

Cand o sa am timp trebe sa mai deschid si eu picasa, ca am multe poze pe care nu le-am vazut .
Va imbratisez pe toate.
Am fugit.

pup you all,

In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Mergi la inceput