Pepenasi de iulie - august 2008 (97)
Raspunsuri - Pagina 10
dana81 spune:
Am venit si noi de afra ce frumos e!!!
Si am reusit in sfarsit sa-mi fac programare pt un papanicolau miercurea viitoare
ANA bagat la cap cu paracetamolul..cu toate ca sa nu crezi ca am exagerat asa din an in pasti, dar voi avea grija de acum incolo
Capri ma bucur ca sunteti mai bine
Azi am papat papaya cu branzica
Fug ca am la cuptor doua copanele de curcan
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
kamelya spune:
Prezent!
Flo 
Capri insanatosire grabnica lui Ilinca.Are branula?
mada cum mai sunteti?
Intram si noi in categoria pepenashilor bolnaviori,avem viroza cu scaune moi si febra( 2 zile) si papam regim azi mai bine fara febra,dar maraita nici la mamaie nu vrea sa stea,ieri am fost pana la farmacie si am lasat-o cu mamaie si cand m-am intors lasase buza jos nu observase ca am venit cand ma vazut incepuse sa ranjeasca
daca e la altcineva in brate si vede ca nu o bag inseama incepe sa maraie;nici nu este nevoie sa-i zic hai la mama ca intinde ea mainile sa o iau
tot ieri am fost si la oftalmologie sa facem consult ptr strabism si totul este ok
felicitari pepenasilor ptr mama si ptr
dintisori
Multa sanate pepenasilor bolnaviori
buburuza mea
de
Daria 14.07.2008 
ladymina77 spune:
Salut,
Am venit si noi de afara,frumos dar se pare ca vine ploaia asa dupa cum ne-au anuntat meteorologii de serviciu.Sper sa vina primavara odata.
Ne ridicam si noi in 4 labe inca anemic dar vad ca exerseaza si turuie toata ziua ta-ta.
Cam atat de la noi.
Ileana,Ana,Dia si restul haideti la prezenta ca se lasa cu absente!
vias spune:
ma scuzati ca intru asa...dar ma gandeam ca poate printre noi sunt persoane care il pot ajuta pe TEO 
Va multumesc mult de tot 
Sanatate pepenasilor bolnaviori!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
5+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
pica1 spune:
Bujo daca citesti spune-mi daca stii firma www.mobilier-gradina.ro/" target="_blank">asta ca mi-au spus ca sunt din brasov. Oricum bafta la examenul de vineri.
Apropos cine careva dintre voi o firma care mi-ar putea face un foisor, sau mai bine zis o pergola cu acoperis pentru gradina?
narcisa.s spune:
back!!!!!!!!!
Camy, Domnul nostru Iisus Christos sa fie cu tine si cu bb mic, sa va vedem sanatosi (sanatoase).E cea mai buna veste din ultimul timp!!!!
Incerc sa citesc din urma daca ma lasa Anais...
Mi-a fost tare dor de voi
Blogul meu - artizanat pentru copii - www.artizababy.blogspot.com
madina71 spune:
irolf, multam pt informatia cu tinctura de merisor... O sa incerc si eu, eventual s-o intreb maine pe dr pediatra ca maine ma duc cu amandoi sa-i mai vada...
Azi a fost vreme frumoasa, ne-am plimbat si noi, poate vine primavara cu adevarat!
Sanatate multa pepenasilor bolnaviori!
Cauterizare de col uterin a facut cineva? Eu am facut joia trecuta si am secretia aceea apoasa, normala de altfel dupa cauterizare, dar ce ma deranjeaza este ca are un miros ciudat, ca sa nu zic "urat"... Am ovule poligynax si supoz indometacin timp de 12 zile... Am sunat dr si a zis ca e normal sa miroasa mai ciudat ca este secretie "statuta"... Dar nu prea m-a linistit... Cine se pricepe? Please dati-mi si mie un raspuns ca mi-e frica sa nu fac vreo infectie.... Altceva nu am, nu ma doare nimic, nu ma ustura... Ma gandesc ca nu aveam de unde sa iau vreo trichomonas sau ceva, nu am fost la alte bude decat acasa... La control trebuie sa ma duc dupa ce-mi vine urmatoarea menstruatie...Maitey, Biri sau alte fete care se pricep, va rog dati-mi si mie un raspuns...
Va pupam!
Didi81 spune:
Narci, ai reveniiiiit! 
madina eu am facut cauterizare, dar nu imi amintesc de vre-un miros ciudat. Oricum, nu cred ca e ceva de ingrijorare, poate daca nu dispare in ceva timp atunci ar trebuii sa mai investighezi, dar la asa scurt timp dupa cauterizare eu cred ca este posibil sa fie normal.
Fetelor, HELP! ziceti-mi si mie cum va descurcati cu taiatul unghiutelor? Eu de vre-o 3 saptamani nu am mai reusit sa ii tai Aidei decat 4 unghii la maini, si unghiile de la un singur picior
. Si astea pe rand, in zile diferite
. E ceva de speriat, chiar si cand doarme dusa, pot sa ii misc mainile, sa fac ce vreau, dar cand ii ating unghiile cu forfecuta imediat incepe sa se zbata.
Cand era mai mica nu o deranja sa i le tai chiar si treaza fiind, dar de ceva vreme e dezastru!
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Jos kg
Marina_1609 spune:
DIDI, Sofia sta foarte cuminte la taiat de unghiute, chiar se uita curioas ce ii fac. nu pot sa pricep nici eu de ce , cand stiu ca toti plang
dar am citit pe undeva o mamica a legat o jucarie mica mica de unghiera si zicea ca asta este o libelula care mananca unghiute, ha i sa-i dam de papa ...si cu sunete si teatre reusea...dar probabil era bebe mai mare ca intelegea.![]()
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=15" target="_blank">Sofia - Clipe de viata ( ma1 & ma2 )
Mami Marina - Gospodina
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
Copil crescut din suc de morcovi