Pepenasi de iulie - august 2008 (97)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

intrebare intrebatoare:
ce mai dati interesant de papa la bebei? incepeti asa usurel cu mancare de care mancati si voi? cum se intampla procesul? ca nu pricep

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=15" target="_blank">Sofia - Clipe de viata ( ma1 & ma2 )

Mami Marina - Gospodina

Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Am vazut pepenoi frumosi foc Nicholas, Sebi, Andreea Maria, Denisa Maria, Alexandra, Raul doamne ce repede cresc

Didi eu pot sa-i tai doar daca o pun la san, tai si pe urma schimb sanul. La picioare imi chem ajutoare, i le taie tati, dar tot cu titi-n gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Kamelya, nu avem branula, ii face intramuscular, in pulpa de la picior, ca si vaccinele. Sanatate multa si voua.

Narci,
bine ai revenit !

pup you all,

In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Buna seara!
Am reparat calculatorul.
Noi am fost bolnaviori.Eu am avut probleme cu stomacul,cred ca de la carne tocata si Alex la fel,doar ca el a facut si febraI-am dat nurofen si paracetamol si nu am mai ajuns iar la doctor.
Acum suntem bine ,eu cu mici dureri de stomac si coloanaBatranetea
IOANA fleicitari ptr dintisor
DIDI eu nu reusesc sa-i tai unghiile Are niste unghii sunt zgariata ca naiba pe fata!
BUJO bafta la examen!
MADA sunteti bine?[pup
O intrebare am si eu ,nu legata de copii,ce culoare e in tendintza anul acesta?
Saptamana viitoare deschidem magazinul si trebuie sa cumpar obiectele de decor sambata
Va urez o noapte linistita!

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

Daca se poate....as propune si eu....sa adaugam la capitolul urmator....ca suntem alaturi de EMMA si AIDA....cata suferinta.....

mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

maine o sa merg la institut...nu pot sa dorm din cauza asta...nici nu mai stiu daca fac bine ca merg acolo sau nu...
...mi-am adus aminte de un vis...mai de demult...cand am visat ca mergeam la institut, desi stiam ca darius e mort...si acolo l-am gasit din nou pe Darius...acum ma gandesc numai la asta...stiu ca merg si nu-l gasesc acolo..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

5+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

diarux

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=15" target="_blank">Sofia - Clipe de viata ( ma1 & ma2 )

Mami Marina - Gospodina

Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

si 1000 de copii daca as avea, nimeni nu l-ar putea inlocui pe Darius... cand nu eram insarcinata ma gandeam ca un alt copil mi-ar alina suferinta...dar nu-i asa..parca acum din nou realizez ca l-am pierdut...si ca nu o sa-l mai vad niciodata...acum imi dau seama ca el nu mai e...

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Multumesc Didi...Multumesc fetelor...

Camy, vroiam sa-ti povestesc mai de mult...Eu am fost un copil tare bolnav.Tare. Cam o data pe luna eram internata in spital si pusa in perfuzii.Din cauza amigdalelor.Aveam perfuzii in picioare, in maini, in cap...peste tot...Dar imi amintesc acum doaruna dintre aceste internari, singura care a ramas si in mintea mamei mele si in mintea mea.
Nu aveam mai mult de 4 ani jumate.Febra peste 40, vomitam tot.Mama a chemat-o pe doctorita acasa pentru ca nhu avea ce sa imi mai faca...Doctorita a chemat-o pe mama pe coridor si a intrebat-o daca mai are alti copii pentru ca atsta (adica eu) nu are sanse sa mai supravietuiasca...La un moment dat, imi amintesc ca si acum, mama era langa patul meu si am simtit cum ma departez de ea, cum ma ridic si mama ramane.Nu deliram.Simteam clar ca eram cu un pas dincolo...N-a fost sa fie, m-au salvat...

Capri, sanatate multa sa aveti...Si putere multa si sa va faceti bine repejor.Pup micutza irlandeza.

Maitrey, deci ai ales pediatrie pana la urma?

Noi am avut conjunctivita la amandoi ochisorii, 7 zile tratament...Eu am racit, febra 39, mi-au venit si rusii intre timp...Acum suntem mai bine

Marina, eu am cam inceput sa-i dau ce mancam si noi dar fara sare.Azi am facut de ex fasole frecata si a mancat...I-am dat si salata de vinete...

Blogul meu - artizanat pentru copii - www.artizababy.blogspot.com

Mergi la inceput

sunt bine...plansul poate ca ma ajuta...imi e foarte greu...imi e greu sa accept ca vine altul (desi ma bucur pt asta)...si Darius nu mai este...eu cred ca sunt tare slaba de inger...nu stiu cum alte femei sunt puternice...eu sunt vai steaua mea!

Sper sa fie bine acum....nu stiu...m-a luat frica...ma gandesc la prostii...bebelusul din burtica sigur va fi sanatos!

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput