Pepenasi de iulie - august 2008 (97)
Raspunsuri - Pagina 12
Didi81 spune:
Marina, irolf, Ella, merci pt raspunsuri
.
Bun pontul cu libelula care mananca unghiute, o sa il tin minte pt cand o fi mai mare Aida.
Camy, sigur ca nici un alt copil nu il poate inlocui pe Darius, Darius e unic, orice copil e unic. Dar cu siguranta iti va umple sufletul de bucurie samburelul pe care il ai acum in burtica si trebuie sa fi puternica si increzatoare in viitor pentru acest bebe
Bafta maine!
Alta intrebare: voi cum va jucati cu copiii? ce ii invatati sa faca? Mie mi se pare ca Aida face progrese f mari chiar si de la o zi la alta, ca invata f repede si e plina de energie si isteata, nici nu stiu ce sa mai inventez sa fie tot timpul nou si provocator
(cred ca daca deja imi pun probleme de-astea... ce o sa fac mai tarziu...
)
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Jos kg
Didi81 spune:
Ruxule,
. Asa mi se rupe inima cand aud de copilasi care sufera... nu am cuvinte, doar lacrimi 
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Jos kg
atb spune:
Narcisuleee, bine ai revenit! Ma bucur ca sunteti bine acum. Pupam micuta sirenuta!
Annababy, asa face si Nicholas, cate o juma de ora fix! Zici ca-i suna ceasul sa se trezeasca! Doarme de 4 ori pe zi, cate o juma de ora fiecare, ff rar se intampla sa depaseasca o ora.
Didi, nici eu nu pot sa-i tai unghiutele lui Nicholas, nici macar in somn, simte daca umblu la ele si-si trage imediat mana. la picioare mai reusesc, dar la maini cu mult chin, transpiratii si scandal. Eu cred ca tine minte o data cand i-am taiat o unghiuta mai adanc si o fi ramas cu sechele bietu'...
Tu n-ai ciupit-o cumva din greseala pe Aida?
Maitreyi sau Biri, care ma poate ajuta... Nicholas transpira la caput foarte tare in timpul noptii, desi nu doarme cu caciulita, iar in casa sunt aproximativ 22-23 grade. Dimineata cand ma trezesc are prosopelul de sub caput ud de-a binelea. Si in timpul zilei mai transpira, mai ales atunci cand plange sau e nervos, cand il imbrac sau cand e cu caciulita in cap afara. Ar trebui sa ma ingrijorez ca transpira asa tare? De tuns l-am tuns de curand, deci nu pot zice ca ar fi fost parul prea mare, transpira la fel ca si inainte, si cel mai tare transpira la ceafa, de fapt pe partea pe care doarme. Eu n-am mai auzit pe nimeni pe-aici zicand asa ceva despre pepenasi, de-aia mi-a rasarit acum si mie un pitic... Help me, plizzz!!! e de rau?
Bujo, bafta la examen!
Camy, te rog eu mult, in sarcina asta sa incerci sa fii mai optimista, mai vesela, sa incerci sa-ti alungi din suflet mahnirea si supararile, sa inlaturi orice stres atat cat iti sta in putinta, sa-i transmiti samburelului tau din burtica numai energie pozitiva, liniste si pace, sa se poata dezvolta in liniste si armonie; ma rog ca bunul Dumnezeu sa fie alaturi de tine, sa te ajute sa-ti uiti durerile si sa-ti lumineze pasii, sa ai o sarcina usoara si frumoasa, si un copilas sanatos si frumos ca parintii lui!
Tin pumnii pentru maine!
Merg la culcare ca azi mi-a facut fii'miu iar creierii varza cu tipetele lui de pui de Tarzan!!!
Adriana mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008
violeta29 spune:
Bunaseara.
Mai intai multumim tuturor celor care ne-au felicitat pentru dintisorul numarul 3(intre timp a iesit si al patrulea, au iesit in pereche ca primii doi
)Ladymina, Teky,
TEKY,felicitari pentru mama
BIRIBU, sa va fie de bine plimbarea in Florida, cred ca a fost super fain
ANAXENA felicitari pentru mama.
IRISS, felicitari pentru cel de-al doilea dintisor
MARIA, felicitari si voua pentru dintisori si pentru mama.Si o floricica ca sa mai uiti de depresia aia
ATB, uite ca am revenit si eu la schimbul trei.Multumim de aprecierile la adresa pozelor
Felicitari pentru mama.
BUJO, multa bafta la examen
DANA, bine ca ai zis de Papanicolau, ca eu uitasem
Unde ai gasit papaya?
KAMELYA, insanatosire grabnica
IOANA, felicitari si voua pentru dintisor
NARCISA, bine ai revenit, si noua ne--a fost dor de tine
DIDI, alexandra sta relativ cuminte cand ii tai unghiile de la manute, se uita curioasa, dar la picioare e jale.
DIARUX , ar fi un gest frumos
CAMY, desigur ca Darius va ramane in sufletul tau unic, el a fost primul tau copilas, nimeni nu poate inlocui asta.Imi place tare mult semnatura ta
Am vazut si pozici noi cu Nicholas de Atb, la baitza, si cu castronul pe post de palarie(imi place mult de tot suportul de baie, d eunde l-ati luat? ) Si Sebi de Pica inconjurat de o multime de jucarii frumoase.
Si gata plec la culcare ca maine dimineata mergem la doctor sa ne cantarim si trebuie sa fiu fresh.O noapte linistita va doresc
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii
minunea care ne-a luminat viata
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
violeta29 spune:
ATB, si Alexandra transpira rau de tot la cap, si noaptea dar si ziua mai ales cand o imbrac sa plecam afara.Cel mai tare transpira cand suge ca mananca repede repede si oboseste.Eu am intrebat doctorita si mi-a spus ca nu am de ce sa imi fac griji
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii
minunea care ne-a luminat viata
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
irolf1 spune:
Si noi si noi
transpiram la caput. La fel a fost si cu Alex si vad ca si ea transpira. La noi nu poate fi vb de par, ca n-avem
cel mai des atunci cand suge sau plange.
Camy drum bun, sa ne aduci vesti bune. Doamne-ajuta! si incearca sa te odihnesti cat mai mult, e important pt bb ca tu sa fi linistita si optimista
iti tin pumnii.
irolf1 spune:
Diarux de acord! am citit povestea Emmei si mi se pare cumplita suferinta ei
DD sa aiba grija de ea.
iriss27 spune:
camy, am intrat special sa iti scriu tie. Imi doresc din suflet, sa nu imi iei in nume de rau raspunsul!
Cred ca cel mai bine ar fi sa nu mai faci comparatii si sa nu ti-l reamintesti pe Darius in fiecare secunda. Copilasul din burtica ta are nevoie de o mamica fericita, care sa ii aduca zambetul pe buze. Nu de una care in fiecare secunda isi va aminti de bebelusul care acum este ingeras. Evident, Darius va fi in sufletul tau mereu, lucrul asta nu ai cum sa il schimbi!
Incearca sa traiesti fiecare clipa ca si cum ar fi unica, ca si cum nu ti s-a mai intamplat nimic, inlatura tot rau de care ai avut parte din sufletul tau. Stiu ca iti este foarte greu, dar bb are nevoie de tine!
Cred ca iti va fi mult mai bine si tie si lui Darius, se va odihni linistit stiind ca mami va primi un copilas care sa o faca fericita.
Iti tin pumnii, sa ai parte numai de lucruri bune si clipe fericite!
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei 
iriss27 spune:
Am primit un mail astazi, sper sa nu fie o gluma proasta:
Buna ziua Dupa cu probabil stiti, din putinele informatii oferite de masmedia, in prezent circula o viroza respiratorie foarte agresiva, asa incat spitalele atat de copii si de adulti sunt pline. Exixta multe cazuri de pneumonie. Virusul care este acum se pare ca nu nu este printre tulpinile de la PREVENAR(vaccinul pneumococic).La medlife sunt extrem de multi copii internati .Evitati sa-i duceti pe copii in locuri de joaca pt. ca atentionarile ministerului sanatatii pe care spitalele le primesc zilnic sunt urmatoarele:din 5 copii 2 s-au internat cu pneumonie, din 4 adulti 1 s-a internat cu pneumonie deci luati masuri de precautie chiar si cazul dumneavoastra.Recomandarea noastra este sa-i tineti pe copii acasa la primele semne de tuse ; de data asta se pare ca ne confruntam cu un virus fffff agresiv.Nu s-a facut facut zarva in public pt a nu crea panica dar situatia nu este deloc roz. Una dintre mamici, farmacista, ne-a relatat ca de vineri vin in farmacia unde lucreaza adulti si copii cu febra 40,si cu manifesteri digestive(varsaturi,diaree) asemanatoare cu cele din meningita. Febra creste de la la 38 la 40 in cateva minute(cei de la spitalul Matei Bals se confrunta cu asemenea situatii).Mama altui copilas din gradi ne-a adus la cunostinta ca in spitale au primit avertizari de cod rosu cu privire la aceiasi situatie.Pana cand vom primi alte informatii referitoare la evolutia situatiei actuale,va rog sa monitorizati starea copiilor dumneavoastra indeaproape.Copiii care sunt depistati la triajul de dimineata cu simptome de tuse, gat rosu, rinoree purulenta etc. vor fi trimisi acasa.De asemenea, gradinita a luat masuri suplimentare de igienizare pentru a minimaliza orice sanse de raspandire a virozei.Va multumesc pentru colaborare.
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei 
dr_anca spune:
Neata
Noi ne-am mutat afara de cand cu vremea asta si doar va citesc
I-am luat si un leagan de la Carrefour si e fericita cand se da in el.
Felicitari pepenasilor cu dintisori!
Capri ma bucur ca va simtiti binE!
Noi de pe 8 martie spunem "tata" ca sa imi faca in ciuda 
pe toata lumea!
Mamica de
cuminte
iulie 2008