Pepenasi de iulie - august 2008 (97)
Raspunsuri - Pagina 13
maitreyi spune:
neata 
narci uelcom bec
da, cred ca voi merge pe pediatrie
ai dat fasole la bebel? eu n-am curaj nici cu aia verde...stiu ca vanata nu e bine sa pape pana la 1 an. i-ai scos samburii?
atb o analiza a calciului i-ai facut?
ma duc la apartament sa ma afund in cutii
ieri mi-a dus 2 transporturi de carti si haine finu' si acu tre sa le gasesc loc. cica ni s-a dat drumul la caldura => e oficial! ne mutaaaam
hai pupu si sa aveti o zi faina 
-------
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">ALEXANDRA IN CONCURS - MAY1 + MAY2 
-------
Ana-Maria
de
iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
vias spune:
sunt bine...o sa fiu bine...dar e greu...as vrea sa nu mai sufar...dar cum sa fac asta?
Plus ca simt ca lacrimile care le vars pentru darius nu-i fac rau lui bb...iar pt altceva, nu am de ce sa fiu nelinistita, multumesc lui Dumnezeu, lucrurile merg binisor...
..sa vedem cum va fi azi...si cum este bb
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
5+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
vias spune:
azi pe la 12:00 - 13:00 plecam...abia astept!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
5+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
M&M spune:
Neata!!!
Camy, bafta multa !!!
Te asteptam cu vesti bune...
Narci, bine ai revenit!!! [pup Anais...Ce experienta ai avut cand erai mica...ufff!!! Bine ca te-au salvat medicii..
Maitreyi, bafta si muuult spor cu mutatul!!!
Iris, eu tin minte ca de sapt trecuta au zis ceva la tv despre o viroza foarte urata, cu multi pacienti internati. O cunostinta mi-a spus ca acelasi lucru se intampla si in tarile din vest..
Dr_Anca, ce cadou ai primit de 8 MArtie..Las ca o sa zica si ma-ma . SI noi tot pe afara stam mai mult...
Pica, LA HDM ai fost??? Sau mai sunt inca 2 magazine langa HDM pe aceeasi parte unde am vazut asta vara niste foisoare superbe!!!
Madina, atata timp cat urmezi trat cu ovule cu antibiotic, nu ai de ce sa iti faci griji pt o eventuala infectie. locul cauterizat a suferit totusi o mica trauma, deci e normala secretia. Cu mirosul ma gandesc ca probabil simti inca acel miros de arsura, dar va trece cu siguranta si el in cateva zile..
Pup pepenasii , fara exceptie, noi avem iar o zi de umblat ..
CAmy, inca o data
si sa vii cu vesti minunate!!!
Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008) 
Marina_1609 spune:
iriss, am auzit si eu de viroza asta nenorocita...si nu ar fi doar in Romania. nepotelu meu abia ce a scapat si a trecut la mama....
ia uitati aici
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=15" target="_blank">Sofia - Clipe de viata ( ma1 & ma2 )
Mami Marina - Gospodina
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08Copil crescut din suc de morcovi
Marina_1609 spune:
Camy, ma rog din suflet sa fie totul bine.
astept vesti frumoase![]()
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=15" target="_blank">Sofia - Clipe de viata ( ma1 & ma2 )
Mami Marina - Gospodina
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
Copil crescut din suc de morcovi
dr_anca spune:
Cristina
Camy succes la dr si gandeste pozitiv este foarte important
Nu prea s-a discutat la noi de jucarii din astea gen Lamaze cand erau bebeii mai mici si acum mi se pare cam tarziu sa-i iau si imi pare rau. Dar m-a apucat febra jucariilor.
Are covoras din ala puzzle din burete cu care se distreaza ca le scoate de la locul lor dar nu mai stie sa le puna si cuburi din plastic pe care tot le linge si le arunca ca a invatat ca daca le da de cap doare
La covoras am scos ochii figurinelor ca putea sa le inghita si le poate roade linistita.
Atb poate e prea cald pentru el in casa, stiu ca ai zis 22-23 incearca sa vezi daca la 21 de grade tot mai transpira. A mea transpira rar daca suge mai mult dar am observat ca atunci era si imbracata cam gros. Sau poate asa e firea lui dar incearca sa-l imbraci cum esti si tu in casa si daca tie ti-e cald insemana ca si lui. Noi fetele stam la fel imbracate, tati si mai dezbracat![]()
Am mai auzit de la o prietena de plimbare ca si baietelul ei transpira in casa si il schimba des dar cred ca il imbraca cam gros din ce vad eu. Eu am incercat ieri sa o culc chiar fara sac de dormit care si asa e subtirel dar noaptea cand s-a trezit era cam rece la manute si picioaruse si am renunatat la idee momentan. Am invelit-o cu el dar binenteles ca era pe la picioare.
Mamica de
cuminte
iulie 2008
Kimmy spune:
Neazta!
Moama ce noapte misto am avut...am dormit din cap in coada.Timi a dormit neintoarsa
.O fi de la usoara raceala,dar mi-a prins super bine.Azi vad ca e bine,fericita,jucausa,energica,vocea ins chimb tot aiurea e
.Zicea Ooka
sa am grija ca si Maria de Xena la fel a inceput cu raceala,cu raguseala 
Didi chiar ieri injuram si eu in gand,cand taiam unghiutele.Intre timp ofcors si-a tras un super tatuaj pe nas cu ele
.Greu dom`le...pana acuma parca ma mai lasa,dar ieri a fost ca si electrocutata.Sper sa nu devina un obicei 
Marina chiar ma gandeam si eu cum sa fie de acuma cu papa,mai ales ca Timi azi-maine are 9 luni deja.Totusi nu ma apuc inca sa-i dau mancarica noastra.eu ii tot introduc alimente noi,ii gatesc deja.Ideea este pana la un an sa evitam inca destul de multe alimente si condimente.Bine probabil o sa-i dau supica si de la mine,fara sare sau afumaturi...
Ioana felicitari pentru dintisor!
Vio zici ca deja aveti 4 dintisori?
felicitari si la mai multi!
Timi a mancat toata hartia de pe sticluta de vigantol 
Adriana si Timi transpira la caput foarte tare.Eu am pus pe seama caldurii,ca la noi sunt cam 27 grade tot timpul.In schimb nu transpira noaptea.Nici nu o invelesc decat cu o plapumioara de vara,ca altfel doarme tare rau.Pup micutul tarzan ![]()
Camy asteptam vestile bune 
Iza mami de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
maria-86 spune:
'neatza si de la noi.
multumim pt felicitarile pt. dintisori.
Inca nu au rasarit, da asteptam.E tot mai maraita, da de ieri il avem pe tati. Nu mai pleaca in delegatie.
Nu prea vrea sa pape.
Camy
pt tine si sper din suflet sa fie totu bine..
...revin ca plange, defapt urla...
Maria, mamica de Adinutza mica
Ralu79 spune:
Camy- sa dea Dumnezeu sa fie totul in regula. Te pup si te imbratisez
Ralu
mamica iubitei Miruna Elena