Pepenasi de iulie - august 2008 (97)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Neatza,

Am reusit sa vorbim cu doctoritza si ne-a aratat analizele. Urina e bine, exudatul e bine, dar dupa ce s-a uitat la radiografie a zis ca are o pneumonie interstitiala . Ne-a prescris si ambroxol, cate 5 pic de 2 ori pe zi, si a zis ca injectii (gentamicina cu cefotax) facem cel putin pana sambata inclusiv. Are limba incarcata, alba, de la antibiotic si trebe sa o curatz cu glicerina cu nistatin.
A cam inceput sa tuseasca, iar ambroxolul inteleg ca o va ajuta sa elimine secretiile.
Noaptea a fost foarte agitata, cu plansete si maraieli, de parca ar fi durut-o burtica. Iar dimineatza cand dormeam mai bine a trebuit sa ne trezim sa mergem la tratament.
Uf, si e asa frumos afara, si eu nu stiu daca sa o scot sau nu...

pup you all,

In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria-86 spune:

Fetelo am si eu o mare problema. Nu era de ajuns ca am depresia asta urata focacuma Adina mea nu mai vrea in patut.
Plzzzz help.Ce fac? Cum fac?
a urlat o ora si a treb sa o iau ca deja se inneca de la atata plans si acuma e rupta de somn.
Sursu am luat aminte cu pastilele. Merci
Maitrey, Vio,Cristina pe voi i bebeii.
Flo condoleante si eu mai sufr dupa pierderea bunicii.
Am prim florile de la voi.
pe toata lumea.
Sper ca nam uitat pe nima'
Struluta pe undi umbli maica?

Maria, mamik de Adinutza mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Neata.
Capri of mititica, ce chinuita e cu injectii, oare de unde o fi luat boala? O fi vorba despre aceeasi chestie nasoala de care se vorbea mai inainte? Din ce am mai citit eu la diagnosticul asta de obicei se fac aerosoli, nu stiu prea bine. Multa sanatate va doresc!!!

Vad ca mai sunt si alti pepenasi care nu stau la taiat unghii, nici Ioana nu sta,nu plange, dar isi trage mainile, nu sta locului o clipa, pe fuga asa daca reusesc sa tai ceva, de multe ori mi-e teama sa nu-i tai si pielea, tura trecuta am taiat o unghie cam tare, cam din carne, ea n-a protestat ca ar fi durut-o, dar nici prea bine nu i-a fost sigur. Si culmea e ca ii cresc foarte repede, cam de 2 ori pe saptamana trebuie taiate, ca se zgarie super tare daca nu le tai. Si uite asa ma chinui. Cand era mai mica statea asa de frumos, se uita curioasa, acum nimic.

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Ce slaba miscare pe aici!

Capri doamne prin cate trebuie sa treceti.Cum de a fcaut pneumonie maica?Sa dea DD sa treaca repede.Saracuta,ce greu poate sa-i fie

Maria nu prea stiu ce sa zic cu patutul,cert e ca la varsta asta daca se obisnuieste sa doarma la tine in pat,foarte foarte greu o mai dezobisnuiesti!Asta daca reusesti.Eu daca plangea tare cand o puneam in patut,o lasam putin.Daca nu se linistea o luam in brate pana se calma,apoi iar incercam sa o pun.Bafta,sper sa reusesti,ca ar fi tare greu de acuma sa nu mai doarma in patut.

Cand vad cat va chinuiti cu somnul,imi dau seama ca sunt tare norocoasa cu Timea.La mine in schimb e problematic cu mancatul..dar asta e.Chiar socoteam ca la un an va fi departe de la a-si tripla greutatea daca tot asa slab ia in greutate.Cate 200 gr la 6 saptamani...

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Narcisa- welcome back! Ce face mica sirena? De Dianami ce mai stii? A luat permisul?

Ruxi-

Capri- multa multa sanatate. Eu n-as scoate-o afara

Iriss- multumim de avertizare.

Irda- cum esti? Sa nu dispari!

Mada- cum sunteti?

Zicea cineva (scuze ca nu am retinut cine) de jucariile Lamaze- nu e prea tarziu nici acum- sunt cele muzicale- catelul si caracatita care abia acum le pot ei manui (sunt mai mari). Miruna are cateva si e tare incantata de ele.

Nati oare ce face? Eu tot intreb de ea pana apare.

Pupicei tuturor

Ralu
mamica iubitei Miruna Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria-86 spune:

Capri sufar mult pt tine si mititica Ilinca.Uite un si o de la mine.Spe sa fie bine pana la urma.
Cred ca am uitat sa spun cuiva ceva, da asta e , stresu, depresia. Ast sa aruncati cu rosii.
Offf nu stiu cum sa scap de depresie.Mie asa de greu..
Camy ai plecat?

Maria, mamik de Adinutza mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Mi-am mai amintit cate ceva

Maitreyi- spor la mutat. Super ca veti fi in curand la casuta voastra

Tanti mama lu' regina, da' nu mai dati pe aici?

puuuuup

Ralu
mamica iubitei Miruna Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Camy si eu ma gandesc la voi. Doamne ajuta sa va fie bine! Te asteptam cu vesti bune!

poze Ana si Victor
varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Buna mamici!!!
Transpiratul la cap eu stiu de la dr de fam ca e lipsa de calciu, si Clara transpira cand era mai mica, acum vad ca nu
Taiatul unghiilor la manute Clara sta si se uita curioasa dar la picioare gadileala mare nu ma pot apropia decat cand doarme.Numai ca eu sunt tare neindemanatica si i le-am taiat tare aiurea la manutze, off.
NARCI bine ai revenit imi era dor de voi
Camy sa vii cu vesti bune
VIO am luat de la un supermarket nu mai stiu era verde si l-am lasat sa se coaca vreo saptamana
Pe mine ma paste o raceala ma cam supara gatul...da na cine a iesit afara ca o liceeanca imbracata de primavara
MARINA eu ma gandeam sa trec la alt nivel cu papa cand ii vor da dintii ca acum doar piureurile le poate manca, nu?
Pana cand le dam NAN2?Exista si NAN3?
MARIA o fi vreo etapa eu zic sa mai insisti cu patutzul, o lasi cateva sec sa planga o iei in brate si apoi o pui iar, sa inteleaga ca e locul ei...ca altfel se va obisnui imediat in pat cu voi si nu stiu cat e de bine
BOTI unde umbli?

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Fetele, . Mai, boala a luat-o sigur de la soatza. E viroza asta pacatoasa de care se tot vorbeste. Mai era un bb nascut pe 23 iunie (baietel), si lui acelasi diagnostic i-au pus, dupa citirea radiografiei (initial ii zisese bronsiolita). Si zicea doctoritza ca boala evolueaza in 6 ore, adica in urma cu 6 ore poti avea o radiografie care arata bine si daca faci alta dupa 6 ore, se vede pneumonia . Nici nu stiu ce sa mai cred... Mamica cealalta zicea ca ea nu poate sa creada asa ceva. Maitreyi, Biri, voi ce ziceti?

Camy, sa dea DD sa fie bine ! Asteptam vesti bune si o mamica fericita, care gandeste pozitiv si se bucura de fiecare minut al sarcinii !

In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Mergi la inceput