Pepenasi de iulie - august 2008 (97)
Raspunsuri - Pagina 15
dr_anca spune:
Maria incearca sa te aduni daca nu petru tine macar pentru bebe. Toate avem cate o mica depresie depinde cum si cat de repede o depasesti.. Ai nevoie de o prietena, o mama sau poate sotul te mai poate distrage si noi binenteles care iti suntem alaturi.
Orice pui vrea langa mama lui nu este o tragedie asta trebuie doar sa perseverezi. Am patit si eu de asta iti scriu.
O adorm la noi in pat si o mut apoi la ea si cand se mai trezeste noaptea ori o mai duc la noi in pat in caz ca plange ori o las la ea daca e linistita.
Nu poti sa lasi un copil sa planga 1 ora din puctul meu de vedere dar te cred din cauza nesuferitei de depresie ca nu poti lua decizii corecte.
Am incercat si eu o data 15 min si nu am rezolvat nimic , numai nervi si de partea mea si ai ei.
Am vazut si o emisiune cu o psihoterapeuta care spunea ca bebe trebuie lasat sa planga 1-2 min apoi luat si calmat.
Decizia iti apartine dar daca plansul escaladeaza si ramane fara aer sau se ineaca nu se rezolva nimic.
Poate te simte ca esti suparata si nu stie nici bebe cum sa faca fata situatiei. Incearca sa mai iesi la aer poate intalnesti alta mamica si mai impartasiti pareri.
ai grija de tine ca sa poti avea grija de bebe!
Mamica de
cuminte
iulie 2008
AnnaBaby spune:
Capri deci e un virus? Asa inteleg eu.
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11
Irda spune:
Salutare gagix!
MAi CApri....ce s-au mai adunat toate pe capul tau....uffff!!!
Pupam Ilincutza sa se faca bine repede si pentru tine o imbratisare maaaare si stransa....ca te inteleg perfect, din pacate!
MAria....depresia trebuie "tratata" cu micile bucurii ale vietii......adica de-alea mici-mici....gen mirosit de ghiocei.....o raza de soare pe fatza puiului.....sanatatea trebuie apreciata si sa ne bucuram de ea...ufff....e greu, dar trece....trec toate!
Pupicei!
Ralu......io-s pe-aici...nu dispar, dar in continuare...."butoiesc":(
Dupa ce in urma cu aproape 2 saptamani ma vaitam de cea mai nasoala raceala ever....acum am luat-o de la capat...cu alt virus presupun.....
Asa ca acum sunt iar...nedormita, ca Antonia are dintisorii ca 2 liniutie in gingie....dau sa iasa si m-a frecat sistematic din ora in ora toata noaptea, cu gatul umflat pe ambele parti , ragusita, si cu dureri de cap!
Fetele tusesc si ele, dar mai slabutz decat mine...muci nu mai au deloc!
Asta e de bine......dar ma astept la "continuare"......ca nu mai imi fac sperante desarte ca daca racesc eu ele nu o iau de la mine:(.
M-am apucat de curatenia de primavara.....ca in ritmul in care reusesc eu sa fac cate ceva.....daca nu ma apuc acum o sa am si la PAste casa buna de smotru, asa ca am luat-o ....usurel
MA duc ca urla bebe!
Pupucei tuturor
revin
M&M spune:
Maria, nu stiu ce sa zic cu patutul...poate daca stai in camera cu ea si sa ii pui jucarii in patut nu merge??
sa treaca depresia..
Capri, offf, Doamne prin cate treceti!!! Insanatosire grabnica Ilincutei...
Irda, si voi bolnavioare?? Sanatate multa si
Daria si Tonia...
Cu taiatul ungiutelor,ei bine , la manute pot sa i le tai ca sta linistit si e curios ce fac , dar cand trebuie sa i le tai la picioruse e o adevarata aventura!!! Acum am vazut ca la fel e si la Clara...
Ralu, din cate imi amintesc eu Nati a scris un mesaj in "mijlocul furtunii " de acum 2 luni in care zicea ca nu v-a mai intra decat foarte rar aici , la 'clubul scutecelor", din cauza situatiei create. Eu o intelg perfect...
Sper ca Matei e bine .
Noi am fost afara pana acum, am intrat sa papam , sa ne mai jucam putin si intr-o juma de ora iesim din nou..E tare placut afara.
Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008) 
maria-86 spune:
Anca, Irda multumesc pt sfaturi, tin cont de ele
Am sa incerc sa o las mai mult in patut sa se joace, ca pana acuma nu prea se juca in patut, ci in pat.
Anca, ai dreptate no mai las asa mult sa planga. Am lasat-o atata ca eram singura acasa si la capatu' puterilor.
[bang
Cu unghiutele, Adina sta la taiat. Odata am taiat mai adanc si am ciupit-o de i datsangele, da na plans, sa uitat urat la mine si a facut un MMrrrrrr
Acuma papam si iesim afara k e superb. Ma duc sa iu pastile de sunatoare.
Apropos , neam luat si noi premergator si a stat in el din prim'
Maria, mamik de Adinutza mica
Gini75 spune:
Buna!
Abia m-am intors de la plimbare si a venit postasul. Am primit indemnizatia cu 85%. Dosarul l-am depus pe 27 ianuarie, prima data. Am primit bani pentru cateva zile din ianuarie si luna februarie.
Acum ca am bani, va intreb: Imi puteti recomanda un dentist bun in Bucuresti? Multumesc.

dara_d spune:
Felicitari Gini astept si eu sa vina dar pe card si eu am depus pe 14 ian , deci clar o sa vina luna asta , abia astept.
CAPRI multa sanatate Ilincai si putere tie sa rezisti .
Camy asteptam vesti , totul trebuie sa fie bine 

[pup.
MULTUMIM DE URARI pentru 8 luni.
NU am intrat ieri ca am fost la pasaport cu ea si apoi in parc ca era si tati liber si ne-am distrat.
Va pupam pe toate fara exceptie.

http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png
ioana spune:
Capri, multa sanatate. Va trece si asta, ce sa-i faci.
Camy, ma gandesc la tine si/ti tin pumnii sa fie totul bine.
Ella, nu stiu care sunt tendintele, eu ma gandesc la un mov pal, spre roz. Mult succes la deschiderea magazinului!
Fetelor, ma poate ajuta cineva cu o informatie?
Caut un rucsac cu cadru metalic pentru transportat bebelusi. Vine vremea buna si incepe, pentru noi, sezonul plimbarilor. Cum potecile pe care umblam sunt imposibil de parcurs cu carutul iar in marsupiu ne rupe spatele, ne/am gandit ca ar fi bine sa cumparam un rucsac de pus in spate. A vazut cineva un asemenea produs?
Multumesc.
Ioana si Ilinca (5 iulie 2008).
AnnaBaby spune:
Inseamna ca de luna viitoare poate primesc si eu indemnizatia marita, ca eu am depus dosarul in feb.
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11
Gini75 spune:
ioana, cred ca la www.okazii.ro/catalog/19532379/KIT-portbebe-Chicco-tunning-BACK-CARRIER-CADDY-RACE.html" target="_blank">asa ceva te gandesti. Am vazut in catalogul mothercare, dar in magazine nu m-am uitat.
Caprioara, sanatate multa.
Sursula,
da, la cana de aia normala ma gandeam
. Eu cu aia am incercat, fara succes.
Biri, dupa ce am citit ce-ai scris, am inceput sa ma uit la oferte de vacanta, ca mi s-a facut dor.
Daca merge cineva la Kidex (19-22 martie), la Romexpo, puteti trece si pe la Targul de Turism, care e in aceeasi perioada, daca va tenteaza. De pe site-urile celor doua targuri puteti scoate invitatii pentru intrare.