Pepenasi de iulie - august 2008 (97)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

gini, eu ma duceam la dentist la un cabinet particular, in piata muncii, in spate la hotelul ala mare, ca am uitat cum se numeste... pe cal. calarasi. mie mi s-a parut f ok doctoritele de acolo. sunt doua, dar una e chirurg. eu am fost pe mana la amandoua
as fi trebuit sa ma i merg pe acolo dar mor de frica, mai bine mai nasc de cateva ori...

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=15" target="_blank">Sofia - Clipe de viata ( ma1 & ma2 )

Mami Marina - Gospodina

Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

RALU - Diana ESTE soferita
CAPRI - bag seama ca pleumonia are ceas. Musai sa il puna sa sune la 6 ore, pac sa isi faca aparitia la radiografie

Gagix, la Crido Kids pe Mosilor sunt reduceri ca lumea. E pe Ardeleni colt cu Mosilor mai precis. Poate ca au si in Unirea dar nu am intrebat.
Elizei nu i-am gasit nimic, desi pentru ea m-am dus in principal, dar Erikai i-am luat niste super sandalute cu 30 de lei (reduse de la 119, sunt Minimen) si niste pantofiori cu 60, astia parca erau redusi de la 179 sau asa ceva.
Aveau si hainute gramezi, reduse la 29 de lei, dar nu m-am uitat ca haine avem prea multe. Incaltarile reduse sunt in principal de la nr 20 la 25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria-86

Capri sufar mult pt tine si mititica Ilinca.Uite un si o de la mine.Spe sa fie bine pana la urma.
Cred ca am uitat sa spun cuiva ceva, da asta e , stresu, depresia. Ast sa aruncati cu rosii.
Offf nu stiu cum sa scap de depresie.Mie asa de greu..
Camy ai plecat?

Maria, mamik de Adinutza mica

dar ce anume iti da aceasta stare de depresie?Povesteste aici poate te ajuta.
Poate Adinutza iti simte nelinistea si supararea si sufera si ea, motiv pentru care nu se simte bine singurica.

Ai mei au dormit si inca mai dorm cu noi in pat, asa ca nu stiu ce sfat sa iti dau, eu nu-i pot tine in patut impotriva vointei lor.

Ana - mami de Stefan - (august 2004) si Matei - (iulie 2008)
micul artist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Salut,
Gini,la dentist te urmez si eu saptamana viitoare ca ma sacaie un dinte si nu-l mai suport.

Ana_a,cum ai oprit atunci diareea lui Matei?Si de la ce era daca stii? Ca si pe noi de vreo 3 zile ne chinuie caca moale,face vreo 3-4 pe zi nu e mereu f moale dar uneori e cam mucos.Ma intreb oare de la sucul ala de portocale baut 2 zile ,adica duminica si luni sa se fi deranjat asa tare la burtica?Azi i-am dat la amiaza orez+morcov+carnita si cred ca o tin asa vreo 2 zile,sper sa-si revina si mai bine sa se chinuie cu un kk mai tare decat sa aiba diaree.Voi ce parere aveti,are legatura eruptia dentara cu diareea?POate o fi si asta o cauza.

La noi e o vreme teribil de urata,cred ca se pregateste de ninsoare.
Naspa rau,iti vine numai sa dormi.
Am vb cu Cami la tel era pe langa Sighisoara,intr-o ora e aici.Abia astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

Gini, multumesc! Exact despre asa ceva este vorba! Am vazut firma producatoare si cum am o reprezentanta Chicco pe aproape, chiar ma voi duce sa dau comanda. Merci inca o data!

Maria, si fetita mea doarme, de la 3 luni si jumatate, in patul mare, nu mai vrea sub nici o forma sa doarma in patutul ei. Stiu ca nu este bine, dar incerc sa iau lucrurile asa cum sunt. De ce sa ma mai stresez si pentru asta? Daca mananca, daca este sanatoasa si vesela, bucura-te de ea, restul lucrurilor se rezolva in timp. In legatura cu depresia, incearca sa te bucuri de cele mai mici lucruri, cum spunea cineva mai sus, foarte frumos. Primavara, soare, plimbati-va impreuna, cumpara-ti ceva frumos, chiar si ceva mic si ieftin (o crema de maini, o carte care sa te amuze etc.). Eu, cand trec prin momente de astea, ma tratez cu carti usurele, care sa nu-mi solicite neuronu' (vezi colectia Chic de la Polirom) si cu ceva dulce! Si, foarte important, elimin orice contact (intalnire) cu persoanele care ma tensioneaza. Inclusiv cu maica-mea, daca este cazul.
Ti-as mai scrie, dar mi-a adormit fetita in brate. Noi o tinem aproape tot timpul in brate. Nu ne place sa o lasam sa planga. Si ea e vesela si cuminte, un sunet nu scoate... Si o luam cu noi peste tot si incercam sa avem o viata normala. Ne pare rau ca nu am facut asa si la primul copil si ne-am lasat influentati de altii si de dictatura lui "asa trebuie"...

ioana si ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Eu ma bucur ca ai ales pediatria Maitrey...I-am dat fasole frecata si a mancat (aici oricum se da de pe la 6 luni) si salata de vinete...Si n-am scos samburii...

Cuscra Biri, in Florida zici???Cand mai mergi vezi ca au langa Miami un orasel pt copii, Wannado City se numeste, din cate am vazut e excelent...Pupam ginerica, ne e dor de el, da???

Ralu am bazait-o pe mess pe DianaMi dar vad ca nu raspunde...Hmmm

Capri, bine ca v-a identificat...Acu sa dea Doamne Doamne sa treaca repejor tratamentul ca nu-i tocmai confortabil

Ladymina...ninsoare...iar vb de funie in casa spanzuratului ca eu am niste calduri pe aiiiciiiiii..

Noi in continuare nu spunem mama, nu spunem tata, nu avem dintzisori dar suntem bine

Blogul meu - artizanat pentru copii - www.artizababy.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Ia uitati ce a invatat Ioana sa faca si de doua zile exerseaza in continuu - www.youtube.com/watch?v=ZEwEvdHZHww" target="_blank">aici

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Salutare!
Ralucai i-a iesit PRIMUL DINTISOR!
Am fost in parc dar ne-a apucat ploaia,de fapt au fost doar cativa stropi si acum iesim din nou afara.
didi cand ii tai unghiile Ralucai avem parte de un circ de nedescris...
narcisa ce poveste,mi s-a facut pielea gaina cand am citit-o.
iriss tare nasol cu virozele astea.
dana stiu sigur ca exista Nan3 dar nu stiu de la cate luni tb sa le dam.
Annababy ce frumos se ridica Ioana in picioruse si ce vesela este!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Anna,felicitari pt ridicat,e tare dragalasa cum se bucura pt reusita!

Tecky,felicitari pt dintuc!
Narci,ia trimite tu oleaka de caldurica la pachet catre mine si de la mine ai deja mail cu fulgi de nea:).
Lasa ca vin si dintisorii,si mama si tata dar toate-s randuite dupa voia lui DD.Va pupam!
Va mai amintiti?www.youtube.com/watch?v=4HWOQnTlgKg" target="_blank">asta
Doamne ce-mi placeau>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana

Fetelor, ma poate ajuta cineva cu o informatie?

Caut un rucsac cu cadru metalic pentru transportat bebelusi. Vine vremea buna si incepe, pentru noi, sezonul plimbarilor. Cum potecile pe care umblam sunt imposibil de parcurs cu carutul iar in marsupiu ne rupe spatele, ne/am gandit ca ar fi bine sa cumparam un rucsac de pus in spate. A vazut cineva un asemenea produs?
Multumesc.

Ioana si Ilinca (5 iulie 2008).

Si eu caut asa ceva!!!
Daca cumva gasesti plsss sa-mi spui si mie!
Eu am vazut la o mamica si am intrebat de unde il are...mi-a zis ca la cumparat de la un targ de nimicuri cu 5 lei.

Ana - mami de Stefan - (august 2004) si Matei - (iulie 2008)
micul artist

Mergi la inceput