Pepenasi de iulie - august 2008 (97)
Raspunsuri - Pagina 17
ioana spune:
Anna, ma duc la reprezentanta Chicco si-ti scriu ce aflu, daca se poate face comanda si care este pretul.
Ioana si Ilinca (5 iulie 2008)
ana_a spune:
mina, al meu a facut kk moale de la branza de vaci varsata + un kk urat mirositor, des si fff acid. La fiecare scaun se rosea la fundic pana a ajuns la rana.L-am dres cu biotics vreo 2 saptamani.
Gini da ala e! ma uit si eu sa vad cum pot comanda. Multumesc de link!
Ana - mami de
Stefan - (august 2004) si
Matei - (iulie 2008)
micul artist
ladymina77 spune:
Ms,Ana,daca stau bine si ma gandesc eu i-am facut branza din calciu lactic dar cu lapte de vaca de la tara.Oare asta sa fie cauza?Nu-mi mai amintesc de cand i-am dat=o
ana_a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ioana Anna, ma duc la reprezentanta Chicco si-ti scriu ce aflu, daca se poate face comanda si care este pretul. Ioana si Ilinca (5 iulie 2008) |
Iti multumesc foarte mult!
Ana - mami de
Matei - (iulie 2008) micul artist
ana_a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ladymina77 Ms,Ana,daca stau bine si ma gandesc eu i-am facut branza din calciu lactic dar cu lapte de vaca de la tara.Oare asta sa fie cauza?Nu-mi mai amintesc de cand i-am dat=o ![]() Mami de Andreea Maria 07.08.08Mami de Bogdan 28.05.99povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi Fa-te, suflete, copil si strecoara-te tiptil prin porumb, cu motz si ciucuri, ca sa poti sa te mai bucuri! |
nu asta-i cauza!In mod sigur nu are nimic laptele de la tara daca ai facut branza calcica cu el!
eu am luat branza obijnuita care se face cred prin fermentatie....
Ana - mami de
Matei - (iulie 2008) micul artist
anaxena spune:
referitor la transpiratul caputzului,nasha mea(care e pediatra) mi-a spus ca transpira din cauza lipsei de calciu si ca ar fi bine sa-i dau calciu in lunile cu R 10 zile/luna 5ml,acum eu stau foarte prost la administrat kestii d'astea,cu vigantolul e chin mare ,ca mereu uit,,,ufff!!!
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
Ralu79 spune:
Oare Camy e inca la consultatie? Mina sa ne scrii repede ca totul e bine daca te intalnesti cu Camy, te rog, bine?
Ralu
mamica iubitei Miruna Elena
anaxena spune:
acum sa revenim
pt ca nu are nimeni maine timp de plimbareala,raman acasa,oricum veneam cu sotul ca el are treaba
noi suntem bine,sanatoase amandoua...mie mi-a venit ciclul,drept pt care am slabit ,am 55kg!!!adiq tot slabesc de cand mi-a fost rau,parca nici pofta de mancare nu mai am
Maria e cam maraita,nu shtiu de ce,sper sa-si revina la sentimente mai pashnice,ca e obsedata de mine,tre musai sa ma vada ca altfel e scandal
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
anaxena spune:
am vb cu bujo si a zis ca(multe virgule) Camy are programare la 17,asha ca probabil este inca la dr
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
Maria,povestea nashterii
oanasm spune:
ioana, ana uitati www.brendon.hu/ProductSearch/browser.aspx?mainmenu=uton&submenu=babahordozo&category=hatihordozo" target="_blank">aici 
tecky felicitari pt dintisor
anna ce fain se ridica..si ce zambet larg baga la final
Oana
de
Raul

Bogdan 28.05.99