Pepenasi de iulie - august 2008 (97)
Raspunsuri - Pagina 8
ankalaura spune:
PICA - INTOTDEAUNA dar INTOTDEAUNA copilul va deschide MULT mai usor ca tine o poarta. Daca tu o deschizi usor, pentru el va fi ca si inexistenta.
Zi tu acuma... Tu poti sa iti scoti sosetele din picioare cu aceeasi rapiditate, si fara sa pui mana pe ele?
flo1980 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ankalaura PICA - INTOTDEAUNA dar INTOTDEAUNA copilul va deschide MULT mai usor ca tine o poarta. Daca tu o deschizi usor, pentru el va fi ca si inexistenta. Zi tu acuma... Tu poti sa iti scoti sosetele din picioare cu aceeasi rapiditate, si fara sa pui mana pe ele? |

_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">"Clipe de viata 2008" - daca va place de noi, ne gasiti la fl1 , fl2
oanasm spune:
legat de peste in carnetul bebeului din hu..pe care l-am oprimit la nasrere este o schema de diversificare..si acolo zcrie peste incepand cu luna a 10
Oana
de
Raul
Kimmy spune:
Neatza!
Fetelor cred ca raceste Timea mea.Deocamdata nu pare sa fie deranjata,febra nu are,dar vocea e aiurea.E mai ragusita,si parca raguseala aia vine din trahee,sau din plamani,ca nici eu nu-mi dau seama.
Sotul e racit de vreo 3 zile.Aseara dupa baitza era foarte cald in casa,vreo 27 de grade si nu mai rezistam,si Timi era transpirata si am deschis geamul putin
.Ce proasta is 
Adriana super pozicile cu Nicholas,mare smecher deja la volan!
Eu i-am dat peste prima data pe la 7 luni jumate.Rar.Deocamdata i-am dat cod.
Parca nu as astepta pana se ingroasa gluma cu raceala.Ce as putea sa-i dau?
Iza mami de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
flo1980 spune:
Da-i nurofen chiar daca nu are febra, ii va fi mai bine...
Puteai sa o acoperi cu ceva inainte sa deschizi geamul ...Venea aerul rece chiar spre ea?
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">"Clipe de viata 2008" - daca va place de noi, ne gasiti la fl1 , fl2
Kimmy spune:
Flo geamul era doar batat,si cum avem doar o camera,era la maxim 4-5 metri de ea.Mie nu mi s-a parut ca ar venit aer rece...dar ii facusem baie cu vreo 20 minute inainte
.O sa-i dau nurofen 
Iza mami de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
Didi81 spune:
Marina, noi nu fierbem niciodata apa, ii dau numai apa plata dorna
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Jos kg
pica1 spune:
Flo freziile au tinut pina alaltaieri cind le-am aruncat. Mai puteam sa le mai selectez, dar ereau prea multe si nu am avuta rabdare.
Anka exista un sistem care se deschide prin apasare cu piciorul. Pentru al deschide iti trebuie o anumita forta pe care copilul nu are cum sa o dezvolte nici daca sare cu toata greutatea pe pedala respectiva (doar daca copilul nu va deveni un copil mutant la 1,5 ani sa cantareasca peste 40 kg). Iar cu ciorapii...o sa te surprinda, dar am o dexteritate si o rapiditate de a-i da jos de o sa te surprinda, fara sa folosesc miinile de il intrec pe Sebi. Oricum, sunt de acord cu tine ca dracii astia mici sunt mai experti decit expertii, dar sunt unele care sunt mai la indemina pentru tine decit altele.
AnnaBaby spune:
LA MULTI ANI Denisa, Eduard Gabriel, Andrei Tudor, Toma Paul!!! Sa fiti sanatosi si s aduceti numai bucurii parintilor vostri!!! 

Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11
Ralu79 spune:
'neata!
Ooka- analizele i-au iesit bunisoare- dar suspectam oarece paraziti intestinali- ieri am stat toata ziua pe net sa caut ce inseamna valorile de pe hemoleucograma. Azi sper sa vina dr sa imi confirme. Ma chinui intre timp sa ii recoltez pt. urina
si ori nu vrea sa faca pana la ora la care trebuie dus, ori nu nimeresc eu cum trebuie plasticul ala
rocket science, ce mai. Data trecuta mi-a iesit din prima, acum am fost la a 3-a incercare. Mai vedem si maine![]()
Biri- welcome back. Daca stiam ca apari te intrebam direct pe tine de indicatorii din sange.
Camy- ne gandim la voi
Didi- de mare succes a fost Mahna Mahna
multumim
Capri, Mada- cum sunteti?
A, Carmenela-
si ma bucur ca ai mai trecut pe aici. Imi place semnatura ta
Felicitari pt. mama si pt. dintisori pepenasilor si multa sanatate celor bolnavi.
O zi frumoasa tuturor
Ralu
mamica iubitei Miruna Elena