Pepenasi de iulie - august 2008 (97)
Raspunsuri - Pagina 7
Marina_1609 spune:
atb, noi apa plata folosim dar o si fierberm...tocmai daia si intrebam ca prea exageram.... Noi plecam pe mai mult timp, pe o saptamana si nu voi avea toate conditiile in hotel.... Nu plecam acum, peste o luna jumate, da vreau sa o pregatesc din timp![]()
Si asa am emotii...eu ii gatesc totul acasa. cum v-a manca atunci, nu stiu... Am mai incercat borcanel si refuza categoric
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=15" target="_blank">Sofia - Clipe de viata ( ma1 & ma2 )
Mami Marina - Gospodina
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
Copil crescut din suc de morcovi
M&M spune:
Neata!!!
Biri, daaaa...eu din prima zi cand l-am tinut pe MIhaita in brate am zis ca imi va fi dor de acele momente, mereu ii ziceam mamicutei mele , dar acum parca dorul de acele momente e si mai mare!!!
Oricum , mi se pare atata de mica nepotica fata de " voinicelul meu"!!!
Marina,Mihaita bea apa plata, nu o fierb inainte sa ii dau. Lapticul il fac cu apa de la robinet , fiarta caci altfel nu se dizolva... Biberoanele i le mai sterilizez din cand in cand, din motiv ca prins miros si parca nu se spala atat de bine oricat de fierbinte ar fi apa si oricat de mult detergent as folosi...
poti face mancarica tu acasa si sa ii pui in borcanase; am o prietena care a fost plecata o sapt cu fetita si asa a procedat...
Atb, bine ca nu a fost nimic grav. M-am speriat cand am citit ACCIDENT!!! felicitari pr "MA_MA"...Mihaita o singura data a zis ma-ma...
Mina, ufff!!! Durerile de dinti mi se par cele mai greu de suportat..
sa treaca...
Maria, felicitari pt |"ma-ma " si pt dintisor!!!
Bujo, ce exemen ai sambata???
Ana, vineri din pacate nu pot veni la intalnire...Felicitari pt "ma-ma"...
Pica, eu am vazut la Bricostore, Ikea si parca si la Hornbach ( dar nu sunt sigura) niste portite speciale pentru a bloca accesul la scari...
Revin,,ma duc sa imi fac acfelutza...
Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008) 
flo1980 spune:
Hello....Am revenit...
Multumesc din suflet pentru condoleante

Marina eu am pus papa in casolete mici, de 200g si le-am congelat.
La hotel cred ca o sa fie frigider, nu?
Apa eu ii dau plata fara fierbere. Zic ca o sa fie sensibila mai tarziu si receptiva la orice...si eu am pitici cu ...curatenia dar e mai bine mai aseeea...
Cristinica felicitari pentru statutul de matusica! Mamicii recuperare rapida! 
Mada, Capri cum mai sunteti?
Tecky sa poarte Ralu sanatoasa noile achizitii! 
Galy cu ce va mai laudati?
Fetelor ati introdus pestele? eu inca nu...
Atb ai dreptate, s-au iubit mult si uite ca nu au rezistat prea mult "despartiti"
Tarzanul!
Chiar , lipsesc multe fete...
Ana_a ce mai fac ursuletii tai?
Ileana? Kamelya? etc etc....
Camy bafta la echo! Sa vii cu vesti bune!
Xena nu cred ca pot vineri...sunt singura si nu mai plec cu amandoi, e foarte greu...
Fug sa prepar fructele...
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">"Clipe de viata 2008" - daca va place de noi, ne gasiti la fl1 , fl2
sursula spune:
CAPRI-SANATATE GRABNICA!!!!!
MARINA-eu nu am fiert niciodata apa lui Tudor,nici cand era nou nascut.I-am dat tot timpul apa plata.
MARIA_86-pt depresie-pastile de sunatoare de la plafar![]()
ATB-brrr ce nasol cu masina!Si Tudor tipa sa se auda!Pe mine ma distreaza,dar vecinii nu sunt de aceeasi parere!![]()
SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)
oanasm spune:
pica uite www.brendon.hu/ProductSearch/browser.aspx?mainmenu=biztonsag&submenu=biztonsag-szobaban&category=ajtoracs" target="_blank">aici gratii pt scari ..daca iti targe cu ochiu careva si vrei mai multe info...spune si-ti traduc
pupici la toata trupa
Oana
de
Raul
Tecky spune:
Salutare!
Marina eu nu am fiert niciodata apa pt Ralu nici cand era nou-nascuta.Doar o incalzesc putin.
Anaxena eu vineri sunt foarte prinsa si in weekend merg la munte cu sotul pt ca isi serbeaza cumnatul meu ziua.
Atb superbe pozele cu micutul Nicholas.Foarte misto suportul pt baita.
Va las ca plec cu sotul la cumparaturi 
M&M spune:
Flo, multumesc. Noua ne-a dat pediatra sambata o schema de diversificare pentru 7-8 luni si in ea scrie ca pot sa ii introduc deja peste ( salau si pastrav ) . Am zis ca mai intai sa gasesc un magazin in care sa am incredere si sa pot cumpara linistita peste fara sa am dubii...![]()
Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008) 
flo1980 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina_26 Flo, multumesc. Noua ne-a dat pediatra sambata o schema de diversificare pentru 7-8 luni si in ea scrie ca pot sa ii introduc deja peste ( salau si pastrav ) . Am zis ca mai intai sa gasesc un magazin in care sa am incredere si sa pot cumpara linistita peste fara sa am dubii... Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008) ![]() |
Multam!

_
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">"Clipe de viata 2008" - daca va place de noi, ne gasiti la fl1 , fl2
pica1 spune:
Neata fetele. Vad ca inca nu s-a trezit toata lumea.
Anka, Biri nu ma refeream la poarta sa o deschida usor copilul ci sa pot eu sa o deschid usor.
Bujo, Ana problema mea cu facutul la comanda este sistemul de siguranta. Ar trebui sa ma gandesc la ceva ca sa nu poata sa il acceseze monstrul mic si sa si-o ia in reza pe scari. Oricum cred ca exagerez eu un pic. De exemplu nepoata-mia a stat mult si bine munte unde stau ai mei si nu a patit nicmic, chiar daca nu au fost puse nici un fel de protectii la scari.
Oana la prima vedere am vazut ceva interesant pe site-u acela de la tine. O sa tip daca e pentru o mica traducere pe ici pe colo. 
Ana tu pe la cit vii in Bucuresti vineri? Eu tre sa plec la munte, dar probabil ca o sa plecam dupa ce termina soata serviciul asta inseamna mai pe seara asa ca eu sper ca am vreme de o intalnire mica.
Atb imi pare rau de accident. E intradevar nasol ca va trebui cumnata sa umble de colo colo sa faca masina. POzele cu Sebi le-am scos eu in ideea de a pune altele noi...dar pina acum nu am reusit. Super tare suportul ala de baie.
Daca aveti vreme de putina lectura ca sa va delectati putin cu povestile unei mame des[pre copila sa cititi aici.
Tecky daca tot te duci la cumparaturi nu mi le faci si mie
, ca eu nu am chef sa ma deplasez, la noi e o ceata de o tai cu cutitul de iti vine sa stai numai in pat.
Sa stiti ca am evoluta cu baia: a venit instalatorul la 7:00 azi dimineata, dar bineinteles ca mai trebuie sa instaleze caloriferul...
flo1980 spune:
Pica mai ai freziile de la 1 martie?
Superbe au fost! Am poza salvata pe descktop ![]()
_