Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (284)
Raspunsuri - Pagina 9
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yaia Buna dimineata! Si eu pe aici, nu prea am ce citi, ca nu ati prea scris. Asa ca va scriu eu despre Tudor: ieri Tudor a fost mutat la gradinita in pat de copil mare. A se citi ca nu mai doarme in patut de bebe, cu gratii, ci au paturi pliante, suprapuse. El a dormit in cel de jos si s-a dus singur sa se urce in pat si a dormit foarte bine. Asta ma incurajeaza sa trec in vara si acasa la pat normal. Cam astea sunt noutatile, in rest tot ceva muci si ceva tuse, cand si cand. Sper sa scapam repede de ele. Va doresc o zi buna si ceva timp sa mai povestiti la noi la odisee. ![]() PS Carpatinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!! ================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |
Yaia, felicitari pt "upgrade"!!!! E tare Tudor. O sa vezi ca o sa fie super si acasa. Mi se pare ca ii face mult mai calmi stiind ca sunt in control si nu sunt constransi sa stea acolo daca nu vor si parca se duc cu mai mare placere la somn.
Pup
micul scientinst!!!"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui luy Buna si de la noi ! Me doarme, afara ploua si e intunecat, eu nu prea am chef de nimic. Am asa o stare de leneveala... Gabriela, imi pare tare rau sa aud ca iar a racit Sara. Offff, nu se mai sfarseste odata sezonul virozelor... Multa sanatate va doresc ! ![]() moldoveanca, vacanta frumoasa ! E normal sa ai emotii pt ca nu ai mai plecat cu Vladut la drum asa de lung, dar sunt sigura ca se va comporta excelent si la intoarcere deja va veti gandi la urmatoarea calatorie ! ![]() Adi, ma bucur nespus ca Samburiciul tau e bine, sanatos . Ce emotionant... Probabil acum nu mai ai timp sa savurezi fiecare emotie ca la prima sarcina, dar nu ma indoiesc ca este la fel de frumos ! Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) |
Luy, si la noi ploua si chiar vroiam sa ies azi cu Lisa la plimbare si in mall, dar nu am mai mers nicaieri.
Daaaa, ai dreptate cu timpul. Chiar nu apuc sa ii vorbesc si sa mangai burtica asa cum o faceam la prima sarcina. Si aseara cand m-am pus in pat si ma concentram asupra vietii din burtik, a tzipat Lisa si am fost glont la ea. Cred ca visase ceva, ca nu s-a trezit, dar vorbea in somn si gesticula
Pup pe Me cea iubitoare de puzzle!!!

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Gabriela77 Yaia, e mare deja Tudor! Felicitari! |
Multumim!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui luy Yaia, felicitari pentru gradinarul "avansat" la patut de baiat mare ! Si asa iti vin niste ganduri... |
Multumim!

Luy, sa rezerv si pentru tine un loc pe listuta de pe prima pagina? Sau era doar vremea de vina?
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Yaia, mi e teama sa il incui, doamne fereste sa fie ceva si sa nu pot descuia usa. |
Poti gandi asa si cu incuiatul usii de la intrarea in casa. Dar oricum, eu glumeam. Nu ai portita la scara la etajul unde doarme Bubu? Ca asa o sa bantuie numai la etajul respectiv...
Deci lenevesti, ai? Norocoaso!
Poze
Sabina spune:
ADi, si toate fetele la care vine bebe curand, o sa fie bine.
daca il purtati pe bebe in wrap/sling(nu marsupiu, e f perisculos pt coloana, si a voastra si a lui bebe! in wrap se distribuie greutatea egal), va puteti ocupa de copilul mai mare cu usurinta, cu maini libere si tot tacamul.
Copilu mai mare trebuie implicat dupa puteri, ad-mi pampers, hai sa vedem de ce plange maimutoiu ala mic etcetc:), trebuie creata o compl,icitate.
Sigur ca vor fi si mici crizute, da cata vreme simte cel mare ca e de aceeasi baricada cu mama e f bine.
Cand e diferenta un pic mai mare e altfel, ala mare vrea si el acelasi rasfat:))), tot purtatul bebelusului ajuta si acolo, eu trebuyie sa recunosc ca fara wrap as fi fost mancata de vie de Sofia:))))
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Roxali Yaia face progrese mari la gradi ...a mea nici macar 1 ora in cel cu grati |
Asa e, face progrese mari la gradi, dar el si acasa doarme in patutul lui, in camera lui, inca de cand l-am adus acasa de la spital (adica de la 6 zile). Si nici nu-mi amintesc noptile cand se trezea, ca de mult timp doarme toata noaptea (adica 9 pm-6-7 am). Lasa, ca o sa se invete si pitica ta in pat singura, trebuie doar rabdare.
Poze
Yaia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui adimercedes
Yaia, felicitari pt "upgrade"!!!! E tare Tudor. O sa vezi ca o sa fie super si acasa. Mi se pare ca ii face mult mai calmi stiind ca sunt in control si nu sunt constransi sa stea acolo daca nu vor si parca se duc cu mai mare placere la somn. Pup micul scientinst!!! |
Multumim!

Eu ma bucur tare la la Tudor totul a venit natural: dormitul singur, diversificarea, intarcatul, facutul la olita...uite, acum si mutatul in pat mare. Adica lucrurile cu care un parinte se confrunta mai devreme sau mai tarziu. E drept ca trebuie sa face 'upgrade'-ul si acasa, dar sotul zice sa asteptam pana in primavara cu schimbatul patului. Urmatorul nostru challenge este scosul biberonului. Dar asta dupa 1,5 ani, poate chiar mai tarziu. Si din vara inceput scosul scutecului, desi nu e mare graba nici acolo.
Ma tot intreb acum cum de l-ai numit scientist...poate am povestit eu ceva, dar zau ca nu-mi amintesc. Si voiam sa va spun ca inca de cand am nascut, pentru ca preocuparile imi sunt altele si timpul limitat, am inceput sa uit lucruri...inainte nu mi se intampla asa ceva. Sau poate o fi si batranetea...clar diseara mananc peste si nuci.
Tare ma bucur de vestile bune de la eco. Am o intrebare: de ce nu au lasat-o pe Lisa sa vina la tine in timpul controlului? Eu cred ca asa as fi procedat, putea sa stea in bratele sotului tau sa se uite si ea la bebe. Poate o fi o regula a spitalului, dar credeam ca e recomandat ca bebe sa fie introdus surioarei mai mari cat mai devreme si ea 'implicata' in tot procesul. Cred ca ar fi stat si ea mai calma sa te aiba 'sub ochi'...
Iar cu grijile tale legate de ignorare, si eu am aceleasi temeri cand vine vorba de bebe2, pentru ca imi aduc aminte cat de ocupata era la Tudor cand era mic, adica avea atentia mea exclusiva si nu stiu cum s-ar 'potrivi' bebe2...dar ma gandesc eu ca suntem 2 adulti la 2 copii si tine totul de organizare, asa cum ai spus si tu. In plus, daca Lisa o sa mearga la gradinita chiar cu program redus, o sa fie bine si pentru ea (noi descoperiri acolo, noi persoane sa o bage in seama), si pentru tine si bebe2, ca o sa aveti orele acelea pt. voi 2.
Poze
Yaia spune:
Acum ca am raspuns la mesaje, va dau Buna dimineata si
la toata lumea, dupa preferinte. Avem si ceai si lapte, iar cafeaua vine cu derivate. Fug si eu sa-i iau o placinta si o 'combinatie' (adica un cappuccino+ciocolata cu lapte)!
Poze
alehiam spune:
| citat din mesajul lui Yaia Ma tot intreb acum cum de l-ai numit scientist...poate am povestit eu ceva, dar zau ca nu-mi amintesc. Si voiam sa va spun ca inca de cand am nascut, pentru ca preocuparile imi sunt altele si timpul limitat, am inceput sa uit lucruri...inainte nu mi se intampla asa ceva. Sau poate o fi si batranetea...clar diseara mananc peste si nuci. |
Ai vorbit de frezura a la mad scientist
Mad
cu
Robert Stefan (09.09.2007) 
. Ce emotionant... Probabil acum nu mai ai timp sa savurezi fiecare emotie ca la prima sarcina, dar nu ma indoiesc ca este la fel de frumos !
( 25 august 2007 )