Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (284)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

papanasho, ce esti asa secretoasa ? Cum a fost ?

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Un tip viziteaza o fabrica de diverse produse din latex. Prima data a remarcat masina de produs biberoane, datorita zgomotului de "fssss-pac" pe care IL facea. Ghidul explica: - Acel fasait este cauciucul pe care-l injecteaza,iar
"pac"-ul este dat de intepatura care I se face in varf. Ceva mai incolo intra in sectia de produs prezervative. Un zgomot infernal si aici: "fsss-fsss-fsss-pac".
Intrigat, omul nostru intreaba: - Bine-bine, am inteles de ce face "fsss", Dar de ce se mai aude si "pac"? - Normal , aparatul functioneaza ca si cel de produs biberoane; la al patrulea prezervativ ii trage o gaura. - Asta-I buna! Dati gauri la prezervative? - Da! Face bine la afacerea cu biberoane!

Io stiam si continuarea:
La etajul superior se auzea galagie de copii. S-a gandit ca era o gradinita pentru copiii angajatilor:
- Oo, v-ati gandit la toate!
- A, nu, astea-s reclamatiile de la prezervative ...

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna seara si de la noi!

Sanatate puiutilor bolnaviori.
Distractie placuta si vacanta frumoas celor care pleca zilele astea.
Felicitari pentru confirmarile de bebelusi.

Daria e bine, vesela, nu maninca prea mult si i-au cam scazut falcutele.

La noi trece rapid saptamina pentru ca ii avem pe bunici.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Emma, in week-end venim acasa. Daca e vreme buna poate iesim cu copiii.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Erina, ma bucur ca sunteti impreuna cu bunicii, Daria e fericita cred. Sunteti la Bucuresti?

Luy, cu mare placere ti-o imprumut, important este sa termin eu kg , de azi am facut 2 sedinte de cate 15 min, daca m-ar lasa Cristi as face mai mult....dar merge si asa, azi nu am papat dulciuri, sper sa ma tina si cu asta.

Eu nu mai am timp pt nimic, Cristi a descoperit scrisul pe pereti, innainte doar zgaria acum se distreaza daca prinde ceva ce lasa urme, parca a fost potopul pe peretii mei, ca sa nu mai spun ca desface tot ce prinde, demoleaza casa daca nu sunt fffff atenta la el.

Oricum nici voi nu imi dati prea multa treaba, vremea ii bulverseaza pe piticii nostri,nu mai intrati pe aici sau numarati banii...hihi cam greu e criza, inseamna ca v-ati pus pe facut copiiiiiii

papanashooooooo esti la secret......sau ce am scris mai sus se aplica la tine?

gata m-am destul

Ooooooo am uitat de Maria, cred ca iar e

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Cecilia, eu admir autografele pe care mi le-a lasat in seara asta Me pe linoleumul din sufragerie , a prins un pix si si-a exersat semnatura

Erina, ai ajuns la sala ?

P.S.- M-am uitat in dex sa vad daca am scris corect "linoleum" , am inceput sa stau prost cu lb.romana ( si cica mai vreau sa invat si limbi straine )

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy
P.S.- M-am uitat in dex sa vad daca am scris corect "linoleum" , am inceput sa stau prost cu lb.romana ( si cica mai vreau sa invat si limbi straine )

Macar atunci ai o scuza - se stie ca in momentul in care incepi sa inveti o limba straina creierul are tendinta sa foloseasca cuvantul din noua limba asimilata. Noua ni se intampla frecvent, dupa ce incepusem cursurile de germana, sa nu ne mai gasim cuvintele in lb engleza (cea in care comunicam de obicei cu colegii).
Chiar, cum merge cursul 'Warum nicht'? Pricepi ceva? Te ajut la/cu ceva? .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Saluti fetele am intrat sa va spun de sora mea ca e totul bine bebe se tine bine acolo si daca vrea Doamne Doamne se va naste in jur de 16 septembrie.
V-am pupat pe toate,multumim de urari, ne auzim peste o saptamana

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Rox sper sa te acomedezi repede la noul loc de munca...pana atunci aprofita de vacanta, daca te va lasa Bubu

Luy cat te inteleg cu greselile in lb romana...sant cam de rasul lumi si eu

Erina te-ai apucat de sala?...sa mai pui poze cu fata + Moghioros

Moldoveanca ma bucur ca plecati linistiti ...drum bun si distratie placuta

Din casa sant singura mucioasa si o tuse de magarus ...cred ca va trebui sa ma duc la doctor...ma simt chiar pitica

Yaia face progrese mari la gradi ...a mea nici macar 1 ora in cel cu grati...noroc cu buni

o zi buna fetelor

Ali , Sonia 1 si 4 luni an si Enrico 9 ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui Celia

Adi , emotionanta vederea Samburelului...Comparativ cu Lisa cum e , emotii?
Sa fiti sanatosi si sa ai o sarcina cat mai usoara.

Celia, da, a fost emotionant, efectiv mi-a stat inima in loc si asteptam cuvintele "e bine"! Adica na, ca e acolo, ca are activitate cardiaca, etc.

A fost cam pe fuga, Lisa era dincolo de paravan, in cealalta jumatate de camera, cu tati si ma striga de zor: "mamio-mamio", tot vroiam sa vina la mine. Nu a stat o secunda locului. Se pare ca sotul va trebui sa vina cu mine la fiecare control si fiecare test!

Apropos de medic, inainte de a incepe consultul s-a uitat la operatia mea si mi-a zis "Ai nevoie de o noua cicatrice!". Asa ca va fi cezariana iar, mai ales ca e mica distanta intre nasteri (2 ani) si ca la Lisa a fost un asa chin lung.

Comparativ cu Lisa parca sunt mai calma din anumite puncte de vedere: adica stiu ca greata pe care o am e ok si o sa treaca, cam ce mananc e ok etc. Insa tot sunt cu stres de teste, dezvoltare si alte cele, plus cum o sa fie cand o sa vina bb la noi, cum o sa ma descurc cu Lisa, ca nu vreau sa o neglijez, nu vreau sa ii neglizez nici pe unul...

Dar o sa vedem. Le luam pe rand si le rezolvam la timpul lor. Trebuie doar planificat mai bine.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput