Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (284)
Raspunsuri - Pagina 7
papanash spune:
http://tudorchirila.blogspot.com/2009/03/scrisoare-catre-liceeni.html
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ceamica spune:
salutare mamici
o primavara nemaipomenita va urez !
si la noi crizele de nervi sunt in toi , dar andreea11 le descrie asa bine
. Sincer , ma lasa nervii !
andreea , sotul meu ii anticipeaza crizele si-i spune ceva de genul ,, uite...'' reuseste sa-l fascineze cu altceva !
eu insa 

- nu mi-a reusit niciodata pana acum!
incep sa capat teama si asta ma ingrozeste ....
si sebastian e fan scari rulante si e asa fericit cand mai vede si o fetita . ii turuie gurita la e-uri .
ma duc sa citesc si eu din urma cat doarme minu
va pup
Gabriela77 spune:
Buna si de la noi, desi numai buna nu e...Sara iar e racita! Cureg nasul, tuseste productiv de ieri, prima zi, azi putina febra...Nu mai conteaza cum a luat-o, sper doar sa treaca repede si fara antibiotic! Deocamdata luam Prospan pt tuse si Imunorezistan!
Pup! Ma duc ca nu a dormit decat 10 minute la amiaza, s-a trezit tusind, acum e marita si irascibila!
Sabina, de la mine toata admiratia! Si statuia!
Roxana, bine ca ai scapat, succes la noul job!
Yaia, e mare deja Tudor! Felicitari!
Andreea, imi pare rau cu crizele piticului! Ce rosii si tigai??? NU de-asta suntem aici sa ajutem daca putem? Ai vazut ca nu esti singura...
Danuta, bravo pt Miru si bibele ei!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui moldoveanca Maine plecam in Dubai am niste emotii cu zborul si cum se va comporta acolo printul meu |
Lasa emotiile, o sa fie super! Ia la tine lucruri care il pot tine ocupat pe Vlad (chei, telefoane mobile, o jucarie noua...)Si sa va simtiti bine, e un ordin!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
luy spune:
Buna si de la noi !
Me doarme, afara ploua si e intunecat, eu nu prea am chef de nimic. Am asa o stare de leneveala...
Gabriela, imi pare tare rau sa aud ca iar a racit Sara. Offff, nu se mai sfarseste odata sezonul virozelor... Multa sanatate va doresc ! 
moldoveanca, vacanta frumoasa ! E normal sa ai emotii pt ca nu ai mai plecat cu Vladut la drum asa de lung, dar sunt sigura ca se va comporta excelent si la intoarcere deja va veti gandi la urmatoarea calatorie !
Tinem pumnii pentru rezultate bune la echografia surorii tale ! 
Adi, ma bucur nespus ca Samburiciul tau e bine, sanatos
. Ce emotionant... Probabil acum nu mai ai timp sa savurezi fiecare emotie ca la prima sarcina, dar nu ma indoiesc ca este la fel de frumos !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Yaia, felicitari pentru gradinarul "avansat" la patut de baiat mare !
Uite cum zboara timpul si-ti dai seama ca ai deja langa tine un barbatel si ti se face dor de un bebe mic-mic...
Si asa iti vin niste ganduri... ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Roxana_G spune:
Celia, multumesc frumos.
Yaia, mi e teama sa il incui, doamne fereste sa fie ceva si sa nu pot descuia usa.
Moldoveanca, drum bun si distractie placuta. Tinem pumnii si pentru sora ta.
Papanash, tot nu sari cu detalii?
Gabriela, sanatate multa Sarei.
Eu am predat tot, si calculator si telefon. Apropos, nu mai am numarul de telefon din listuta. Mi am facut un abonament personal pana primesc telefon de la birou. Mi-am pus si net si mail pe telefon ca sa pot sta mereu conectata.
De azi somez o saptamana care va sa zica, ma rog e un fel de a spune, ca am program casnic de curatenie, ordine si mici schimbari. Daca e mai frumos afara bag si un gradinarit.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
luy spune:
Rox, sa profiti de fiecare clipa din aceasta saptamana de "libertate" !
Sunt convinsa ca va profita si Andrei ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Cecilia, bravo pt kg pierdut pe bicicleta !
Tine-o tot asa ! Cand te plictisesti de ea sa mi-o imprumuti si mie vreo luna, ca am de dat si eu jos multe surplusuri ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Danuta, bravo pentru Miruna ! E fetita mare !
Las' ca n-o manca ea blenduit pana la majorat !
( imi fac si eu curaj, ca Maria e in aceeasi situatie
)
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )