Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (284)
Raspunsuri - Pagina 6
Celia spune:
Papanash, bine ai revenit.Asteptam povestirile.Cum ati petrecut ?Cum a fost Ghighi fara voi?
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
papanash spune:
Un tip viziteaza o fabrica de diverse produse din latex. Prima data a remarcat masina de produs biberoane, datorita zgomotului de "fssss-pac" pe care IL facea. Ghidul explica: - Acel fasait este cauciucul pe care-l injecteaza,iar
"pac"-ul este dat de intepatura care I se face in varf. Ceva mai incolo intra in sectia de produs prezervative. Un zgomot infernal si aici: "fsss-fsss-fsss-pac".
Intrigat, omul nostru intreaba: - Bine-bine, am inteles de ce face "fsss", Dar de ce se mai aude si "pac"? - Normal , aparatul functioneaza ca si cel de produs biberoane; la al patrulea prezervativ ii trage o gaura. - Asta-I buna! Dati gauri la prezervative? - Da! Face bine la afacerea cu biberoane!
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
Celia spune:
Yaia, aveti baiat mareeeee!Felicitari.
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Celia Yaia, aveti baiat mareeeee!Felicitari. |
Multumim!
Sa stii ca sunt momente in care mi se pare mare, un omulet in toata regula, dar si momente cand mi se pare mic, un pitic!==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
danuta36 spune:
Hello!
Mada28 sanatate multa!
Sabina,Andreea spor la scris si bafta!
papanash tare bancul...au plecat socrii?
Miruna mea vad ca se dezvata singura de baut bibe noaptea,a doua noapte in care nu s-a trezit...ce mai,am fetita mare! A aparut si a patra maseluta.
Roxana_G spune:
Salutare. Pe fuga, ca ma stresez cu predarea lucrurilor pe la birou. Mi-am impahetat si am carat toate cartile si hartiile, am facut ordine. Deh! Mi se pare oarecum trist, pe de alta parte ma simt usurata.
Annisia, sa ma pici daca imi amintesc la ce ma refeream, deh, asa e de la o varsta. Deci ceva distractie ai avut tu in plan, ma gandeam eu. Si vad ca ai planuri mari pentru anul asta. Eu inca nu stiu cum va fi cu concediul la noul job asa ca nu ma aventurez de acum sa fac planurile.
Sabina, nu garantez ca reusesc sa scriu ceva dupa alea 9 ore si drum, dar eu as incerca. Insa nu prea curand, dupa ce slabesc, ca nu vreau statuie grasa.
Yaia, felicitari lui Tudor. Si pe mine ma batea gandul sa ii pun patut normal lui Andrei insa problema e ca el deschide usile si nu am chef sa il vad bantuind noaptea prin casa.
Mada28, sanatate multa. Eu nu ma pricep la tricicleta, noi avem una roz de la sora-sa.
Andreea11, al meu chiar NU e cuminte. Deci stai linistita.
In plus am experimentat de n-shpe ori plecarea cu fie-mea din parc in hohote de plans, cu toti ochii atintiti pe noi. La vremea aia ma stresam, acum m-ar durea la basca.
Papanash, bine ai revenit. Nici o povestire?
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Celia spune:
Rox, sa fie cat mai usoara desprinderea de vechiul job . Acomodare usoara la cel nou , dupa scurta vacanta.
Danuta , la cat mai multe nopti linistite .
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
moldoveanca spune:
Adreea cam acelasi lucru ma ingrijoreaza si pe mine si anume sa nu se loveasca in timpul crizelor.Eu mai cred ca si din cauza maselutelor si caninilor gata sa explodeze e asa de agitat si nu-i convine nimic.
Vladut doarme de cateva luni in patut de adult,adica l-am transformat pe al lui si e foarte fericit asa.Se da jos cate o data si vine peste noi dar il punem urgent la loc![]()
mami fericita de Vladut Dominic
moldoveanca spune:
Maine plecam in Dubai am niste emotii cu zborul si cum se va comporta acolo printul meu
Sora mea e in saptamana 12 si are eco azi stam cu totii cu sufletul la gura si asteptam vesti bune![]()
mami fericita de Vladut Dominic
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Yaia, felicitari lui Tudor. Si pe mine ma batea gandul sa ii pun patut normal lui Andrei insa problema e ca el deschide usile si nu am chef sa il vad bantuind noaptea prin casa. |
Cheie la usa de la camera lui nu aveti?
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze