Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (284)
Raspunsuri - Pagina 5
mihailescu teodora spune:
-eleeeeeeeeeeeeeeeee!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
Sabina spune:
io deja o beau.
Gh se scoala la 7 mai noi, dar nu se mai terzeste noaptea.
Io tot la 1 jumate m-am culcat![]()
azi sunt pana la ora 16 singura cu ei.
Dupa aia sotu cica: p[ai cand vin acasa te duci la biblioteca.
haha.
care dintre voi dupa 9 ore cu 2 copii si inca una pe drum mai e in stare sa scrie doctoratu, ca-i fac statuie:))) si promit sa iau lectii![]()
Mihaileasco....nici un sfat, nimica? adicatelea...ce culoare sa ma vopsesc![]()
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
mihailescu teodora spune:
Io sunt din ce in ce mai stresata de lipsa timpului.
Nu-mi mai ajunge ziua sa fac tot ce-ar trebui.
Ieri am picat franta la 10 seara,Mihnutzu' n-a vrut sa doarma mai deloc dupa amiaza!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
Yaia spune:
Buna dimineata!
Si eu pe aici, nu prea am ce citi, ca nu ati prea scris. Asa ca va scriu eu despre Tudor: ieri Tudor a fost mutat la gradinita in pat de copil mare. A se citi ca nu mai doarme in patut de bebe, cu gratii, ci au paturi pliante, suprapuse. El a dormit in cel de jos si s-a dus singur sa se urce in pat si a dormit foarte bine. Asta ma incurajeaza sa trec in vara si acasa la pat normal.
Cam astea sunt noutatile, in rest tot ceva muci si ceva tuse, cand si cand. Sper sa scapam repede de ele.
Va doresc o zi buna si ceva timp sa mai povestiti la noi la odisee.
PS Carpatinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Mada28 spune:
Neata si de la mare!
De acord cu Teodora nici mie nu-mi mai ajunge timpu. Si iar sunt racita. Luca e si el cu nas curgator. Dar in rest e Ok. A invatat sa bea cu paiul si ne uimeste cu faptul ca pricepe tot: ieri primise niste bani de la tatal meu si cand i-a scos din buzunar acasa a zis : go si bobo adica cumpara mingiute ( de la automatele acelea de mingiute) si bomboane (baton cu cereale primeste mici bucatele asa ca desert) iar cand l-am intreebat de unde-i are : Bubu (asa-i spune) tatalui meu. Deci am avut o conversatie in toata regula 
Ajutati-ma si pe mine cu un sfat. Vrea sa-i iau tricileta si nu stiu de care. Voi ce marci aveti? Sunt mai bune cele cu roti de cauciuc nu ?
Luca oricum e inaltut si greut (aproape 13.8kg)
Asa ca astept sfaturi
Pupici multi
Mada28 si Luca
ANDREEA11 spune:
[Sabina stiu si regret amarnic ca i-am dat la popou. Dat impropriu zis, insa gestul asta a fost. Dc il tin mai putin face si mai urat. Eu ma gandeam cum sa fac sa-l tin mai mult. Nu e obosit. Asta e forma lui de a si arata nemultumirea, protestul. Sincer dc il vezi nu ti vine sa crezi. Cat il sti tu de cuminte, linistit de asta vara, acum pe atat de agresiv este in momentul in care il enerveaza ceva. Problema e ca stiu ca l enerveaza f multe, iar unele din ele nu le pot evita. Tot ce vede la altul e bun, si vrea. Dc nu i se da, ma cauta cu privirea, dc nu sunt langa el plange, iar dc sunt se arunca
. Am parte de crize de aste zilnic. Uneori de o intensitate mai mica, alteori mai mare, iar ieri nu am mai rezistat. stiu ca a fost o slabiciune din partea mea, o refulare, merit rosi , tigai si ciorba in cap
, dar sunt si eu om. Poate o sa-l filmez o data sa vedeti cum face
, va minunati, si apoi o sa i ziceti ca mamicile din parc, AL MEU E CHIAR CUMINTE!!
Succes Sabina cu teza. Ai terminat rapoartele?? Eu sunt la al treilea si vreau sa ma apuc sa nu mai fiu in crize inainte de sustinere. Ce bine ca ai prins inainte, ca acum cu programul Bolonia, platesti orice intarziere, si chiar sustinerea tezei.
Sabina spune:
io scriu al treilea referat, nu teza.
Eu am prins sistemu cu 6 examene: trei orale si trei referate. Sunt la ultimul din cele 6. Dupa aia vine teza...
la 31 martie imi expira programul de pregatire, si nu stiu...se plateste ori ba?
Ai incercat sa il atragi in joaca in parc, la fiecare 20 de minute in alt loc, mai aproape de iesire?pana cand iesiti de tot?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
papanash spune:
Salutare, bine v-am regasit !!!
ce mai faceti ? Sper ca sunteti bine.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
Celia spune:
Buna mamici si bebici,
Annisia , succes in realizrea planurilor . ce ne mai spui de Y?
Sabina, Andreea, succes si spor la scris referatele.
Mada , sanatate multa tie si piticului.
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
cecilia L spune:
Teo, multumesc pentru cafeluta, tocmai o servesc.
Mad, noi avem 2 triciclete, una din plastic, care e cam mare pt noi( primita) si inca una cu are scaun reglabil, nu are cadru doar maner pt impins(poate iti pun o poza azi).
mesajul era scris de la 10![]()
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem