Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (284)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

'neatza!
Yaia,asa mi-ai facut o pofta ca am fugit in bucatarie sa-mi fac un cappuccino de-ala mare si cu muullttaaa spuma!!!!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Uite domne' ce mari cresc puiutzii nostri!
Yaia,felicitari pentru trecerea la pat normal si pentru ,,familia de bufnitze''
Ce haios stau ele aliniate acolo!
Si am ramas datoare cu niste scuzeM-a luat cam tare valul si-am scapat din vedere cand tu ai povestit ca educatoarele vin cu materialul gata decupat,copilashii doar le lipesc!Acum imi explic!Atunci eram chiar intrigata cum pot ei decupa cu atata precizie!
Tot mesajul iti este adresat,Yaia

Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Papanashooooo,ce esti bre asa de secretoasa?
Sau esti shucarita ca am vazut prea tarziu sacosa ta la usa mea?
Si degeaba o aliniasei,ca acasa a fost cam slabut cu oferta
Hai zi-ne si noua una alta despre Viena

Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Si Ghighilus ce-a facut cu mamaia?

Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Aloooooooooooooooooooo,ce-i cu linistea asta bre?
Io si ecoul am mai ramas p-acilisha

Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui alehiam

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Ma tot intreb acum cum de l-ai numit scientist...poate am povestit eu ceva, dar zau ca nu-mi amintesc. Si voiam sa va spun ca inca de cand am nascut, pentru ca preocuparile imi sunt altele si timpul limitat, am inceput sa uit lucruri...inainte nu mi se intampla asa ceva. Sau poate o fi si batranetea...clar diseara mananc peste si nuci.

Ai vorbit de frezura a la mad scientist

Ce inseamna sa fii tanara si desteapta!

PS Pe bune, incep sa ma ingrijorez, uit de la mana pan-la gura, pe bune! Eu, care nu uitam decat rareori! Acum trebuie sa-mi scriu pe post-it-uri, altfel uit! Uit sa-i duc bodiuri de schimb lui Tudor la gradinita, uit ce i-am spus sotului...uit zile de nastere! Mai pateste cineva asa?

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

'neatza!
Yaia,asa mi-ai facut o pofta ca am fugit in bucatarie sa-mi fac un cappuccino de-ala mare si cu muullttaaa spuma!!!!

Aoleu, sper ca nu ti-am stricat vreo cura de slabire...trebuia sa ma gandesc la fetele cu ceaiul verde si curele, ca ele saracele nu au voie sa se abata deloc de la dieta si eu vin aici cu ispitele!

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

Uite domne' ce mari cresc puiutzii nostri!
Yaia,felicitari pentru trecerea la pat normal si pentru ,,familia de bufnitze''
Ce haios stau ele aliniate acolo!
Si am ramas datoare cu niste scuzeM-a luat cam tare valul si-am scapat din vedere cand tu ai povestit ca educatoarele vin cu materialul gata decupat,copilashii doar le lipesc!Acum imi explic!Atunci eram chiar intrigata cum pot ei decupa cu atata precizie!
Tot mesajul iti este adresat,Yaia

Multumesc.
Si scuzele acceptate!
Dar e drept ca uneori si noi suntem luate de val si nu povestim ca lumea ce si cum. Imi amintesc si asta iarna cand am zis ca Tudor a facut ceva decoratie de Craciun si a pictat-o, si Carpatina se mira cum de face el asa ceva. Dar e cu ajutor, de vede sper acum din poze cum educatoarele lucreaza cu ei. In plus, folosesc tot felul de forme si instrumente care sa-i ajute cat mai mult. Si de pictat nu picteaza tocmai perfect, decoratiunea nu e pictata chiar toata, mai raman si pete nepictate...dar are un farmec aparte, eu consider ca face parte din 'proiect'. Dupa cum se vede din poze, Tudor fiind cel mai mic, papagalul lui e mai golas, asa, ca nu a lipit destule pene. Apoi sa stiti ca sunt si copii mai mari, spre 3 ani, care fac putin diferit, ca sunt mai 'maestrii'. Tudor si grupa lui de pitici au pictat soricelul, pe cand cei putin mai mari au lipit nu-stiu-ce pe el...si vazurati ochi si nasuti, palarii si ciocuri care sunt lipite nu tocmai unde te-ai astepta. Dar sa fim ingaduitoare cu piticii...sunt la inceput de drum si imaginatia lor si forta creatoare ii impinge pe drumul asta deocamdata imperfect...
Acum poate imi pot argumenta mai bine ideea cu gradinita. Eu nu am niciun merit aici, daca as fi stat cu el acasa si acum, nu mi-ar fi dat veci prin minte ca as putea sa-l las sa lipeasca sau sa picteze. Nu m-as fi gandit ca pot folosi forme de fursecuri si pt. decoratiuni din lut. Nu m-as fi gandit sa facem fursecuri impreuna. De asta cred ca multi pitici de la odisee ar putea face toate astea si chiar mai multe, dar noi poate nu ne pricepem. Dar 'tantili' educatoare au planuri de studii si eu consider ca aduc ceva in plus in educatia lui Tudor. Asta nu e o pledoarie sa duceti copii de acum la gradinita, ci doar parerea mea ca gradinita e buna oricand inainte de scoala, de la 3 sau 4 ani sau cand decid parintii. Pe langa dezavantajele inbolnavirilor, are multe avantaje, chiar si faptul ca pregatesc copii pt. scoala.

Poze

Mergi la inceput

Eu sunt putin suparata. O prietena draga aflata departe se afla intr-o situatie neplacuta si vrea sa plece de acolo, mi-a cerut ajutorul, dar nu prea am cum sa o ajut si ma simt asa de neajutorata...si aiurea!

Poze

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui alehiam

Citat:

Ma tot intreb acum cum de l-ai numit scientist...poate am povestit eu ceva, dar zau ca nu-mi amintesc. Si voiam sa va spun ca inca de cand am nascut, pentru ca preocuparile imi sunt altele si timpul limitat, am inceput sa uit lucruri...inainte nu mi se intampla asa ceva. Sau poate o fi si batranetea...clar diseara mananc peste si nuci.

Ai vorbit de frezura a la mad scientist

PS Pe bune, incep sa ma ingrijorez, uit de la mana pan-la gura, pe bune! Eu, care nu uitam decat rareori! Acum trebuie sa-mi scriu pe post-it-uri, altfel uit! Uit sa-i duc bodiuri de schimb lui Tudor la gradinita, uit ce i-am spus sotului...uit zile de nastere! Mai pateste cineva asa?

Poze

Eu!!!!
Si eram exact ca tine:baza de date pt toata lumea!Stiam orice,de oriunde,despre oricine!Acummmmm

Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput