Minunatele Scorpiute *66* Alaturi de Emma

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Neatza,

Hop si eu cu cafeaua pana ma conving sa ma apuc de munca. Macar azi e soare, dar eu am de facut un drum la adm fin sa scot un certificat (caaaahhhhh). Activitatea mea preferata...si cand imi merge bine ies de acolo capie de cate birouri cutreier...Doamne Feri sa am probleme.

Dodo, multumim de cafea si horoscop
Ana, pai nu ziceai tu mai nainte ca o cafea care cu ce vrea, lapte zahar coniac? Te faci ca ploo sau ce? :D Vai, ai un talent sa-mi aduci aminte de scoala...acu mi-adusei aminte cum profa de sport m-a scos cu media 6 finca sarisem prea putin la proba de lungime...si stii cum era, aveai sansa la premii numa cu medii de 9 si 10, ba chiar in clasa mea se lua premiul 1 cu 10 pe linie. Ce nebunie eraaaa...si nu ca eram noi eminenti....nici pe departe.
Nina, sunteti niste frumuseti.
Francisca, sper ca te simti mai bine.
Adriana, am uitat sa zic, am facut iar negresa ta in we, da adaptata raaaauuuu. N-aveam cacao am pus nesquiq. N-aveam lapte, am pus o cutie de fulga cu cioco si jumate de cutie cu vanilie. Nuci si stafide nema, ca lipseau...da cerusera baietii negresa, nu se facea sa refuz :D Am verificat proviziile sa stii, se exista gem de prune ;)
Mira, Monica, Esme, voi?

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mina

Ana, pai nu ziceai tu mai nainte ca o cafea care cu ce vrea, lapte zahar coniac? Te faci ca ploo sau ce? :D
Mina si

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Ioiiii,Mina...pai io nu mai stiu ce am facut acum 5 minute si vrei sa-mi amintesc ce am scris in capitolul precedent?!

Dragelor...va tzuc cu drag si va doresc o zi excelenta!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Pi casa nou

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Va pup si eu pe toate.
Impachetez, ca sa fiu sigura ca pana vinerea viitoare sunt gata..............si fetele dupa mine fac dezastru.

Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

mina, am ras cu lacrimi de adaptarea ta.si eu am facut saptamana trecuta dar in loc de nuca am luat la pungute migdale mici maruntite.si sa stii ca ai mei nici nu mai asteapta glazura asa cum e gata de la cuptor o mananca.eu m-am uitat prin frigider si mi-a mai ramas foarte multttttttt gem de capsuni.am sa-mi pun si-n cap.de prune nu mai am deloc.tre sa ma mai duc la mama in camara la tara sa vad ce mai gasesc.si imi aduc aminte cand eram mica si fraiera ca mancam numai gem de gutui.acum nici sa nu-l vad.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

, fete minunate !
Am ras aici, de una singura, de incurcatura Minei cu Ana. Io mi-s aceea cu -ua cu cognac. Se numea Ambasador, precumam aflat de la cineva, pe vremuri.
La un 1 mai, eram la Meresti(langa Vlahita), la pesteri. Inauntru era inca zapada, dar acolo ne-am facut noi, culcusul peste noapte.
Iar dimineata, la cafea s-a adaugat un pic de tarie(nu cognac, ca n-aveam, noi), sa ne mai incalzim si tare buna o fost cafeaua 'ceea ! Imi inchipui ce aromata trebuie sa fie cu un pic de cognac.
Multumesc de complimente, fetelor !
A iesit soarele si la noi, in sfarsit ! Haide, primavara, haide !
O zi faina in continuare, fete dragi !

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">pisicutza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">dulcineea mea, la "Clipe de viata 2008".

www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Primit prin e-mail:

"Anunturi matrimoniale
Scorpion

Eu nu ma joc, ci fac strategii, eu nu flirtez, ci fac obsesii. Iubirea inseamna furtuna, emotii intense, coborare in infern si extaz in paradis.
Daca nu esti o natura erotica, nu ma cauta, eu nu vorbesc despre amor ca Geamanul, ci trec la fapte. Sunt discret si pun mare pret pe incredere, nu ma apuc sa spun altora toate povestile tale intime si nici nu doresc sa mi se faca acest lucru. Eu nu scriu pagini intregi, ca Gemenii sau Sagetatorii despre ceea ce simt pentru tine, dar in interior fierb ca un vulcan. Vreau o fuzionare magica, mistica, nu o aprindere de paie. Sunt loial si merg pana la capat intr-o relatie indiferent de obstacole. Nu ma rani, nu ma dezamagi, fiindca nu imi trece ca la Berbec, nu uit ca Geamanul si nu sunt dispus la prea multe dialoguri ca Balanta. Am viata mea secreta si mi se pare normal, trebuie sa ramana mereu ceva enigmatic in fiinta noastra.
Daca iti place sa discuti despre natura umana, mistere, ocultism, istorie, sunt omul potrivit. Nu ma tem de pericol, de pasiunea extrema, nu dau cinci pasi inapoi cand ma astepti in dormitor cu jucarii erotice necunoscute. Dar nu ma insela, umili sau trata cu indiferenta, te voi parasi sau te voi chinui fiindca am o natura facuta pentru totul sau nimic. Daca doresti pasiune, cauta-ma !"

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">pisicutza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">dulcineea mea, la "Clipe de viata 2008".

www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nastasie

mina, am ras cu lacrimi de adaptarea ta.si eu am facut saptamana trecuta dar in loc de nuca am luat la pungute migdale mici maruntite.si sa stii ca ai mei nici nu mai asteapta glazura asa cum e gata de la cuptor o mananca.eu m-am uitat prin frigider si mi-a mai ramas foarte multttttttt gem de capsuni.am sa-mi pun si-n cap.de prune nu mai am deloc.tre sa ma mai duc la mama in camara la tara sa vad ce mai gasesc.si imi aduc aminte cand eram mica si fraiera ca mancam numai gem de gutui.acum nici sa nu-l vad.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

care glazura ? la asa saracie prin dulapuri, cu ce sa mai fac si glazura? eeeeee

Mina si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

salut fetele scorpiute
io-s pe-aici printre cratiti, oale, dulapuri, etc...mai pun la punct cate ceva...
ruxitza mi-a tusit azi noapte dupa o perioada destul de lunga(mai bine de 4 luni) in care n-am maai auzit tuse de la ea decat daca se inneca cu ceva...dar cum orice minune se termina repede...am reinceput
va pup pe toate si fug sa preiau piticii de la scoala

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.

Mergi la inceput

Da, Nina, tu erai...Saraca Ana, persecutata pentru nimic ...lasa ca ma iarta ea

Eu stiam ca se numeste Marghiloman sus mentionata cafea alcoolizata ;). Oricum, ii buna.

Frumos ce ai scris, ma distreaza in special comparatia constanta cu Gemenii (Ana stie de ce..... ) precum si fraza de final "te parasesc sau te chinui". Mda, noi estem.

Un coleg de-al meu mi-a zis recent un banc cu un scorpion si o broasca. Banc care, cica, ne zugraveste f bine. Zice asa

Un scorpion voia sa treaca o apa dar nu stia sa inoate. Asa ca se roaga de un broscoi: hai te rog frumos, ma treci si pe mine apa asta?
Broscoiul zice: bey, io te-as trece dar tu ma-ntzepi.
Scorpionul: hai ca nu te intep, zau, trece-ma si pe mine te rog!
In fine, Scorpionul convinge Broscoiul, il ia in spate si da-i si inoata. Pe la jumatea apei, Scorpionul il inteapa...ajung pe mal, Broscoiul suparat "bey, nu ziceai ca nu ma intepi?".
Scorpionul: nu m-am putut abtine!
(da' noi nu suntem asa nuuuuuu? oameni rai care scornesc bancuri!)

Mina si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Hihihihihi...deci si care va sa zica...Mina scumpa...sa fac si eu acuma ca scorpionul adevarat....ca mi-ai criticat si ultima faramita de neuron plimbaret ce-l mai am printre circumvolutiunile intinse cu placa timpului?!Ha?

May dragele babei....sunteti bestiale,mi-ati inveselit seara si m-ati facut sa rad de se uita geamanu' meu la mine ca la extraterestri si tot intreba scurt,pe sub mustati "ce-i?ce-i?ce-i?"Eeeete ce-i?Nimic,taci tu acolo si vezi-ti de dowloadurile tale,ce?Eu te intreb ce-i?ce-i?

Ioiiii....Mina,cum sa ma supar?Doamne iarta-ma...ca uite asa,de la o mica eroare de citit s-a incins rasul aici...
Deci Ninocika draga...mmatale erai cu cognacul in cafeu...

Bay,sa va zic...ca io am baut o data aici la Timisoara,o cafea cu lichior de menta....a fost dementiala

Bayyyyyy.........io-te eu va scriu acuma si Marius se joaca pe telefon,isi cauta sunete de apel...vaaaaiiii!!!!ca nu ma pot abtine sa nu va scriu...durereeeeee....cica personalizeaza apelurile mele si cand il sun eu...ce credeti ca va suna?tema muzicala din Razboiul Stelelor...aia cu Darth Vader...nah,mai spuneti si voi ce impresie are al meu barbat de mine...asa ma vede el...o babaie gen Darth Vadersi eu am soneria...imi cannta pasarele...vezi Mina?Io-te geamanu' cum ma vede...
Cllaaaaaarrrrr....ca lumina zilei:scrisorica aia postata de tine Nina,despre scorpioni...mie imi vine manusa...pe bune!
Si nu...scorpionii nu intzeapa fara motiv,asa ca broasca aia a gresit ea cu ceva...poate a tras un partz si l-a imputzit pe scorpion,iar asta n-a mai suportat duhoarea....se pot face asemanari si cu lumea reala...nu?

Nah,gata...sa va zic sa aveti o noapte linistita...nebunicelor...ca io m-am veselit ...Va tzuc si vorbim maine...cand e viiiiineeeeriiii....uraaaaaaaaaaa!!!!!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Pi casa nou

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput