Minunatele Scorpiute *66* Alaturi de Emma
Raspunsuri - Pagina 9
monica-elizabet spune:
uite-acum o recunosc e anuta de-o stiu eu
mina, super bancul da ana are dreptate...cine=o stii ce-o fii facut broasca aia de-antzepat-o
somn usor
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.
Dodo-pui spune:
Buna minunatelor,
sa aveti o zi cu o doriti,va ofer cu drag si
Astrele spun:
Concetreza-ti atentia asupra jobului.
Tinzi sa fii foarte visatoare si sa nu te concentrezi la ce ai de facut. Daca simti ca nu faci fata, roaga o colega sa te ajute.
Pe plan sentimental, relatia in care esti implicata este una armonioasa care nu prezinta niciun fel de probleme. Bucura-te de compania iubitului si pregateste-i o surpriza.
Prin bucatarie si pe aici
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2 100% Isabelle
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
mina spune:
'nadimineata !
Avea dreptate Ana, azi e vineeeeeeri. E si o tzara de soare (nu mult, sa ne doara ochii), m-asteapta un we doar cu puiu, ca geamanu ii plecat pana marti si deja ne gandim cum ne distram noi doi. Am incercat sa cooptam o bunica dar nu prea ne-a mers. Nu-i baaaai, ne descurcam.
Cafea cu lichior de menta zici? Nu te astamperi bag seama.. Lasa ca ajung io la Timisoara, lasa...vezi matale atunci Io trag acilea de un cappucino de la plic imbogatit cu o lingura de ness (ca daca am asistenta nu inseamna ca tre sa tina ea minte sa cumpere cafea, desi in perioada asta multe trebi nu prea are, nu, se pare ca asta e treaba de shef ) si Dna Anutza imi face pofta de cafele...Bineeeee! Sa stii ca si al meu geaman facu una similara cu telefonul, cand il sun io apare "Sotia Miruna"...apai cum mai domnule, cam cate sotii ai de tre nominalizate? Nu va mai zic ca el zice de mine ca nu se teme ca ma pierde ca la cat is de rea nu ma tzine nimeni, tot de el se roaga cu banii sa ma primeasca napoi Na, ziceti si voi....
Adevarat, fain bancul, dar stati linistite, ca nici io nu ma las mai prejos cand critica lumea scorpionii, adaug "lasa ca facuse el ceva, daca nu atunci, poate aldat"
Domne ce zi frumoasa, mai e si vineri, soare afara, am in fata biroului un parculetz .... imi vine sa-mi iau cafeaua si laptoapa pe bancutza - cum faceam asta vara cand stateam acasa cu plodu, veneam la birou si stateam cu lapt in parcu din fata, ca batea reteaua fireless ... eram de circu parcului ca io supravegheam si copilu, da?
Mda...va tzuc pe toate ca ma veselirati dimineata, si m-apuc de munci ca pe la 13 tre sa o tai si la dr.
Zi faina, si ne mai cetim pe seara!
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
nastasie spune:
MINA, esti criminala.nu e o idee rea cu laptopul si parcul, asta daca ai copil cuminte.pai io cu razvan si cu laptop ma impusc.eu am juma de we singurei ca una bucata tata e la tura maine pana duminica.de ar fi asa frumos si maine sa ma duc si eu in parc.ca nu am mai fost de secole.iar faza cu sotia Miruna........tare faza.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
mina spune:
Adriana, copilu nu era f cuminte, dar parcu e ingradit...si io ma amplasam langa singura iesire . In rest, educatia te face om: stia clar cam care-s actiunile care provoaca supararea mamei (dealtfel alea care provoaca vatamarea lui corporala). Asa ca ne-am inteles bine
Faza cu sotia Miruna e furata de la socrumeu care-mi zice "nora lui preferata" desi doar pe mine ma are de nora si cand ne luam in betze zici ca suntem dusmani de moarte, nu rude prin alianta. Da din relatii furtunoase se nasc marile iubiri si adevaru e ca ei chiar imi sunt ca si parintii mei. Si daca tot m-am apucat sa va inveselesc, va mai zic una cu sotu. Treceam printr-o perioada proasta si ma vait la el ca ma simt grasa proasta si urata. Raspunsul incurajator a fost "hai mai sotia ca nu esti proasta!". Ca sa raspund si intrebarilor nerostite da, mai traieste si mai vede mancare calda...ocazional ...glumesc....
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
nastasie spune:
mina, cum zice socrul tau asa face sotul meu:"tu esti sotia mea preferata, sau iubita preferata" de parca ar avea mai multe.dar totul e in gluma.ca altfel si-o ia la stomac ca din cand in cand mai facem si lupte, acum nu prea mai putem ca vine razvan peste noi si nu putem sa ne impungem prea tare ca dam peste copil.
varsta lui razvan
Anina_n spune:
Buna, fete minunate !
Da, e vineeeeeri, incepe weekend-ul, in curand ! Si incepe si "Dansez pt. tine"(aviz amatoarelor) ! Si e mult soare !
Eu am ascendentul in "gemeni", de acolo mi se ia visarea, scrierea multa si romantismul, cred. Apropos de atipicul scorpionului din mine, Ana !
Iar pe tine, Ana, eu din prima te-am citit ca fiind un om bun ca painea calda. Pe mine nu m-ai speriat.
V-am timis prin e-mail si restul zodiilor. Se potriveste "gemenilor" vostri ?
Ca sa vezi, cum va percep domnii vostri, la cum va personalizeaza soneriile cand ii sunati. A' meu nu le are cu tehnologia mobilelor si a PC-urilor. El e omu' padurii, stiti voi.
Dar in loc de "draga mea, draga", imi mai zice, "draca mea, draca". De ce ? ...Pentru ca sunt prea corecta !
Mina, ce frumos visezi ! Laptop si copil in parc, la soare.
Uite, cu un cappuccino la plic si o lingurita de ness imi mai dezmortesc si eu, dupa-amiezele, la serviciu.
...Cu lichior de menta trebuie sa incerc si eu.
Ciocolata cu menta e...demential de delicioasa !
Adriana, bafta sa ajungeti in parc !
Gabi, nu te obosi prea tare !
Monica, sanatate Ruxitei ! Probabil nu-i prieste aerul de acolo.
Ai vazut ce perechi frumoase avem la "Dansez pentru tine" ?
Esme, Mira, ce vreme este la voi ? Sa stim ce ne asteapta si pe noi in cateva zile.
Francisca, sa va bucurati de soare si voi !
Noi ne bucuram inca de nepotica mica, plus alte 2 aniversari(prietena mamei si mama prietenei mele din copilarie, care e plecata in Italia).
Avem multi "pesti" in preajma. dar ne intelegem bine, ca sunt tot semne de apa, ca si noi.
O zi faina, fetelor !
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">pisicutza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">dulcineea mea, la "Clipe de viata 2008".
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
Francisca spune:
minunate scorpiute!
Eu sunt mai bine acum, insa sunt necajita, pt. ca Vlady se simte foarte rau Toata noaptea a tusit, avea nasul infundat, parca se astupa, e si ragusit...nu prea am dormit dimineata a facut si febra...am sunat sa vad daca este doctorita, dar nu a raspuns nimeni...poate este de dupa-amiaza...vedem...daca nu, mergem la alt medic
Ma bucur din suflet ca am intrat aici sa citesc...pt. ca m-ati inveselit...sunteti mortale ...va
Mina, cine nu isi doreste asa ceva...zi frumoasa, in parc cu copilul si laptopul in brate sincer...si eu imi doresc...
Sa va zic cum beau eu cafeaua la servici: cappuccino + ciocolata calda
Ana, tu esti mortala te tzuc ca mi-ai readus azi zambetul
Si sa stii ca Nina are dreptate si eu te-am citit de la inceput ca esti o femeie deosebita
De scoala... te rog Ana....nu ma dezamagi ...ca daca va fi mai rau decat la gradi...ma impusc si nu mai aveti Francisca pe forum
Sa va zic si eu cum m-a trecut sotul in telefonul lui...are asa : "wife si wife 1" pt. ca am 2 telefoane
Adriana, bafta sa ajungeti in parc Si eu imi doresc...dar cu Vlady acum bolnavior...nici o sansa...
Gabi, multumim de horoscop, ai mare grija de tine si de Isabelle.
Multi si lui Bodo
Nina si mie imi place foarte mult " Dansez pt. tine", dar nu apuc intotdeauna sa vad...Care sunt perechile?
Distractie placuta va dorim ...vad ca si voi aveti tot felul de evenimente ...si noi ar trebui sa mergem maine la o cabana sa o sarbatorim pe sora mea...dar cu Vlady bolnav...nu stiu cum facem ...si saracutul asa de mult isi dorea sa mearga la ziua nasei lui
Sa aveti o zi frumoasa cu mult soare!
Va si va cu mare drag!
Francisca
nastasie spune:
Da, nina, si eu ma infiintez diseara la tv dar sigur nu apuc sa vad pana la capat, asa ca maine vad reluarea.
francisca, sanatate multa.si eu il am cu putin rosu in gat dar nu e deocamdata de antibiotic, mergem pe nurofen si i-am luat eu un siropel cu propolis si miere.
varsta lui razvan
monica-elizabet spune:
buna scorpiutelor
multumesc pentru urarile de sanatate pentru ruxita..asa este...clima asta ei nu=i priieste delok :( dar ce sa facem...
sanatate multa lui Vlady si tuturor copilashilor sa nu mai fie bolnaviori never
daaa...si eu abia astept sa ma uit la dansez pentru tine
va pup pe toate si va doresc un we minunat
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.