Minunatele Scorpiute *66* Alaturi de Emma

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna minunatelor,
noi suntem bine ceea ce va dorim si voua.

Donu' a scapat usor de problemele provocate de Mc,multumim lui DD.

Am reusit in ultimile zile sa ne odihnim ,ceea ce-mi da mai multa putere si curaj.

Va ofer cu drag si

Astrele spun:

Esti foarte bine-dispusa si vorbareata in aceasta zi.

Oferi raspunsuri corecte si rapide la orice problema pe care o intampini si este foarte usor pentru cei din jur sa lucreze cu tine.

Comunici si te exprimi foarte bine pe plan profesional, lucru care este remarcat rapid si de superiori.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 100% Isabelle
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata, fetelor.am asa multe pe cap.
ana, din pacate nu am putut sa mergem ieri la pedodont ca dr respectiva e iar plecata in tara si am reusit sa ne programam abia pe 31 martie.problema e ca daca nu ne poate face la cta eu nu pot pleca imediat la bucuresti ca am termene limita in aprilie, plus ca vine si pastele si va trebui sa o mai aman si nu-mi convine deloc.iar de plecat acum nu am gasit unde sa stau ca plecam acum sa am timp pana in paste sa ma intorc.e aiurea rau de tot.
la gradinita e ok, in ciuda faptului ca sunt mici conflicte si ma enerveaza ca totul pare sa cada pe umerii lui razvan, cum ca el ar fi de vina la toate si lucrurile nu stau chiar asa din spusele educatoarei.adica nu e el usa de biserica dar nici batausul gradinitei cum incearca lumea sa ma faca sa cred nu e.plus ca, diversele conflicte nu incep de la razvan, el da abia dupa ce e lovit, desi eu i-am spus ca daca sunt probleme sa nu dea inapoi ci sa spuna la educatoare sau ingrijitoare.si lui razvan ii sare tandara repede ca nu suporta sa fie contrazis, ca astia mici se cearta de la orice cacatis.
eu am asa multe de rezolvat si prin casa si cu hartiile.mai am un tun acum cu bilanturile si ma mai linistesc un pic.plus bomba de luna asta :ne-am trezit cu rata la banca marita ceea ce ne-a dat peste cap.
in principiu incercam sa le rezolvam incet, cum putem dar cateodata se strang atat de multe ca simti ca nu le mai poti face fata.
hai ca m-am vaitat cam mult.va pup pe toate.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saliu la fete,

Dodolico...bine ca sunteti in parametre...
Adriana...asa e cand toate se aduna si trebuie sa le faci fata,ca nu mai sti incotro si in cate sa te mai imparti...Cu gradinita,mai da-le incolo pe toate tutele alea...lasa-l si pe Razvan in pace.Sunt convinsa ca asa le spune la toate mamicile de baieti de acolo.Si daca nu se linisteste o data tampenia asta,pune,tu fata draga,copilasii fata in fata si tampitele care vomita idioteniile alea si da-le in gura,mama lor de tampite!Uite asa streseaza copilasii...uf,eu am o ciuda pe astfel de oameni de mor.
Probleme de acelasi gen cu ratele la banca am avut si noi si nici macar nu am fost anuntati in prealabil.Ne-am scandalizat cu banca si am facut cacatul praf,ca nu am avut cu cine ne certa...asa ca a trebuit sa ne resemnam si sa platim marit...traim in Romania,scumpa mea,tara tuturor posibilitatilor.SUA a devenit copil de mingi pe langa ce se poate petrece in tara asta...

Fetele,va pup si io si va doresc o zi excelenta!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Pi casa nou

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

ana, stiu ca razvan nu e un copil unde sa-l pui acolo sa stea dar fara motiv el nu ar bate sau certa.si culmea e ca tot cu astia vrea sa se joace.a prins drag de ei dar se si impung din nimicuri.educatoarea si ingrijitoarea mi-au spus ca nu e nici pe departe batausul gradinitei cum mi l-a descris directoarea(nu pot sa dau detalii de ce are pica pe mine, dar banuiesti tu...daca nu am sarit la cap) si de a naibii ce sunt nici nu ma gandesc sa fac asa ceva.plus ca la scandalul cu pricina tot eu l-am gasit cu buza gaurita de un varf de creion de un alt baiat.pai ar fi trebuit sa fac si eu un scandal monstru, dar am zis ca sunt copii, ca se mai intampla ca asa as intra in conflict cu toata lumea.de problema cu buza lu fimiu nu stia nimeni nimic, dar ca fimiu l-a batut pe un baiat, asta dupa ce ala i-a dat 2 pumni,stiau toti.am fost foarte suparata pe chestia asta mai ales a doua zi dupa ce am vb cu educatoarea si mi-a zis ca altfel stau lucrurile.dar acum la orice zgarietura sau semn la fimiu ma duc sa fac gura.ca asa nu se mai poate.
iar la banca cel mai mult ma enerveaza ca acum sunt buna de plata la o rata mai mare dar cand am solicitat creditul nu ma incadram.acum sunt buna sa platesc si 20 mil daca asa cere banca.nici noi nu am fost anuntati, la ghiseu am aflat.nu m-am certat ca stiam ca nu are rost si mai ales sa ma enervez.
asta e, capul sus si mergem inainte ca pionierii.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

salut frumoaselor!

eu ca de obicei, tare pe fuga. Acum am venit de la o intalnire si la 2 am alta, intre ele tre sa rezolv ceea ce mi-ar fi ajuns pentru o zi intreaga...Mai si ploua afara...da macar imi sta parul cret de la umezeala si nu ma ia cu transpiratii ca alerg ca disperata ....Na, tre sa gaseasca omu un ceva bun in toate, nuuuuu?

Adriana, tare rau imi pare de pb lui Razvan de la gradi. Pacat ca educatoarele nu-s mai doritoare sa aplaneze situatiile...ca eu asta cred ca ar trebui sa faca.

Si noua ni s-au marit ratele la banca si cand am vazut eu ca, in ciuda rambursarii anticipate pe care ne-am scremut sa o facem, rata TOT ne-a crescut cu cativa euro imi venea sa injur tare si cu foc sistemul bancar si toate mecanismele lor pe care nu le pot intelege.

Ana, mai zi tu mult de cafea cu coniac....

Va pup pe toate si (sper sa) mai revin!

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Francisca spune:

minunatelor

Nu am mai dat nici un semn de viata pt. ca am fost in concediu medical, apoi... cand am revenit la servici, am avut foarte mult de lucru, ca nu am avut timp nici sa respir (am suferit foarte tare ca nu am putut intra pe forum sa citesc ce ati mai scris).
Nu am reusit azi sa citesc decat foarte putin...pozele nu le-am vazut, dar sper sa ma eliberez si sa recuperez
Vlady este ok ...la Gradi...in rest nimic nou.

Cu rata am patit si noi la fel...s-a marit si nu am fost anuntati

De Gradi...incerc sa ma abtin sa zic prea multe...abia astept sa incepem scoala, sper ca acolo sa avem mai mult noroc cu doamna.

Sa aveti o zi superba!

Va si va cu mare drag !

Francisca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Sunt tot pe fuga, dar intru sa va las poze, sa aveti cu ce va delecta.
Macar stiu ca am terminat cu plimbatul declaratiilor la buget.
O zi cat mai faina, in continuare ! Fara ninsoare, ca la noi.
Va pup !

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">pisicutza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">dulcineea mea, la "Clipe de viata 2008".

www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Adriana...e bine,ca la modul serios si frumos ,sa spui neaparat pozitia ta fata de reactia directoarei...Sper ca toata aceasta nebuneala sa treaca.

Mina...ce cafea cu cognac?M-ai pierdut pe drum..parole!

Francisca,nu vreau sa-ti pierzi speranta,dar sa nu te incanti prea mult cu scoala...Iaca mostra de exemplu:Alex a fost amenintat de profa de mate,ca daca nu se califica la urmatorul concurs,il lasa corijent...asa ca....sa fiti voi sanatosi,ca toate-s trecatoare pe lume si incearca sa treci peste orgoliile tampite ale unora...

Nina...frumoaselor!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Pi casa nou

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

scorpiutele
nu reusesc sa vad pozele ninutei...imi merge asa rau netul

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

minunatelor
Va doresc o zi buna si va ofer cu drag

Noi suntem bine ceea ce va dorim si voua.Dorm noaptea,donu' a invatat sa-l striga si pe Dan la nevoie nu doar pe mine si-s linistita.

Astrele spun:

Se pare ca ai parte de schimbari din punct de vedere emotional.

Nu te poti abtine sa nu investesti sentimente in tot ceea ce faci, iar acest lucru se vede in deciziile pe care le iei. Ai mare atentie la locul de munca, deoarece acest lucru nu este apreciat.

Nici la cumparaturi nu este o idee buna sa mergi. La sfarsitul zilei te poti trezi cu portofelul gol fara sa te alegi cu nimic.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 100% Isabelle
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput