Minunatele Scorpiute *66* Alaturi de Emma
Raspunsuri - Pagina 6
Dodo-pui spune:
Buna minunatelor...
raportez a doua noapte nedormita.Bodo si-a dorit prod Mc l-am rugat pe cumnatul mic sa-i cumpere si ...a mancat cu pofta apoi a vomat pana la 1 azi noapte cand ar fi vrut in continuu sa bea ceva.Prin urmare toata noaptea am dat ceai cu saruri cu lingurita
Mi-s varza ,dau acum doar comanda husbandului ce sa faca
Astrele spun:
Partenerul de cuplu este foarte posibil sa ia anumite decizii fara sa te consulte in prealabil, ceea ce te va enerva peste masura.
In urma discutiilor va trebui sa va hotarati asupra anumitor aspecte. Nu fii impulsiva si cantareste foarte bine fiecare optiune.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2 100% Isabelle
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Dodo-pui spune:
Buna minunatelor
o saptamana frumoasa si numai bine.
Va poftesc cu drag la si
Astrele spun:
Atitudinea pozitiva si toleranta te fac o companie de apreciat.
Ultima perioada a fost presarata cu tot felul de probleme de care ai reusit sa te debarasezi.
Bucura-te de libertate si relaxeaza-te.
Zilele care urmeaza pot fi mai dificile si pline de provocari. Asigura-te ca te odihnesti bine pentru a le putea face fata cu succes.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Azi noapte am dormit neintoarsa si Donu' la fel
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2 100% Isabelle
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
mina spune:
Salut!
La noi fu frumos we. Sambata eu am mers cu plodu la pediatru (de control) timp in care tati a dormit ca ursu, apoi m-am bagat in bucatarie unde, pe langa prea buna mancare am realizat si o friptura de toata frumuseatea la antebratul stang (apropos, faza aia cu albusu de ou chiar merge ca daca nu o stiam, acu ma defilam cu plasturi, sar'na Ana ).
Duminica am facut piata in famelie cu carutzu dupa noi (tati e in pauza de masina si l-am introdus in distractiile noastre proletare...moama ce ne-a mai bombanit, dar i-a prins bine, ca dupa pranz au dormit amandoi neintorsi). In rest, d'astea casnice, gatit, calcat, etc.
Mi-s cam varza de somn ca vizigotu a prins un narav de-si ia perna la subrat si vine intre noi. Si toata noaptea traiesti o dilema: sa-ti doresti sa stea aproape de tine sa-l stii invelit dar sa=ti iei coate si genunchi? sau sa stea la distanta sa poti dormi dar sa fii stresat ca e dezvelit....? si uite asa m-am chinuit eu pentru ca pe la 5 cand cica dormeam adanc sa inceapa sa vorbeasca in somn. Dar vorbea nene, conferinte ce erau pe el...dadea si din maini....baiat cu opinie, nu asa....
Fetili va pup pe toate, fug la o intalnire, poate mai butonez mai incolo.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
nastasie spune:
neata.
si eu sunt bine.in limita binelui ca sa zic asa.si noi tot pe acasa.sambata am fost singurei si ne-am plimbat prin oras.duminica pilotul s-a dus la soacramea asa ca eu am facut papa, am calcat, activitati casnice.
mina, si razvan vorbeste in somn, dar nu prea il inteleg.de invelit de cand e la gradi nu mai imi fac probleme, eu care ma trezeam de 3-4 ori pe noapte sa-l invelesc si se trezea de ziceai ca are radar la patura.acum pana la gat sta invelit.
va pup pe toate si va doresc o saptamana usoara.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
Ana68 spune:
Saluti scorpiute.
Dodolica draga,cum se mai simte Bogdanel?mai bine?Ati scapat de greata?Sa sti ca si eu am avut experiente neplacute ca tine cu Bogdanel vis-a-vis de Mc...Alexandru era mare fan si s-a intamplat ca o data a vomat de m-am speriat,alta data,pe langa stare de rau,a avut o eruptie de bubite pe piele,cam ca o urticarie,ca-l si mancau.A urmat o pauza destul de lunga de Mc si urmatoarea data,dupa ce a mancat,iar a vomat urat,ba a dat si intrun fel de dezinterie...asa ca ne ferim de Mc ca dracu' de tamaie,atat cat putem.
Mina...oooo...ce week end plin ati avut...sa va fie de bine!Io as alege varianta dezvelit si odihnit...Zici ca vorbeste don'soru'?Are activitate peste zi...
Sa aveti o saptamana cu realizari si o zi cat mai buna!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Pi casa nou
Amalgam de ganduri
Anina_n spune:
Buna, fete minunate !
In sfarsit, ajung si eu pe DC.
Am avut un weekend plin dar fain, cu nepotica mica la noi. Am prins si soare si am iesit afara in parc, dar am inghetat la vantul ce era.
Poate ajung zilele acestea sa pun pe net, pozele ce le-am facut.
Gabi, daca ati dormit neintorsi inseamna ca sunteti bine !
Multumim pentru horoscop !
Cum e vremea la C-ta. ?
La noi s-a dus soarele, pare sa vina....ninsoarea, la cum arata cerul.
Ana, da' ce barbat bun ai, tu, acasa !
Eu zic(ca si altele)....cum il "cresti" asa il ai !
Cristi prefera sa faca orice altceva, in afara de cumparaturi. I se par o corvoada, nu are rabdare la cumparaturi.
Sa ne traiasca barbatii gospodari !
Cum e Luana, cum esti tu, v-ati revenit ?
Mey, ce m-ai nimerit cu atipicareala scorpionului ! Cand afla cineva ce zodie sunt, nu-i vine sa creada. Da' nu inteleg, ce se asteapta sa vada, acul scorpionului sau ce...gelozia...?
Raluca, am sa te trec si pe tine pe lista. Da' anul, nu vrei sa ni-l dezvalui ?
Vezi, esti misterioasa, tipic scorpionilor !
Mina, chiar ca nu sti cum e mai bine cu somnul peste noapte. Daca ar fi un pat imens sa incapem toti 3 in el, ar fi super.
Mie imi place sa dorm cu scumpa mea fetita, dar imi place sa dorm si doar cu tati al ei.
Adriana, cand povestesti despre pilotist, imi amintesc de finul meu, tot scorpion si el. Argint viu, nu altceva, cat era copil mic.
Ma bucur ca sunteti bine !
Monica, voi ce faceti ? Cum sunt copilasii ?
Mira, impachetezi, deja ?
Francisca, te asteptam pe aici, daca te-ai mai eliberat la munca.
Cum iti mai e spatele ? Ce face scorpionul mic ? Argint viu si el ?
O zi faina in continuare, in ciuda vremii urate de afara !
Edit: uf, graba asta !
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">pisicutza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">dulcineea mea, la "Clipe de viata 2008".
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
monica-elizabet spune:
scorpiutele sa aveti o saptamana minunata
sanatate multa lui bogdanici si tuturor copilashilor
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.
Anina_n spune:
Buna, fete minunate !
Ce faceti ? Vremea asta urata de afara, v-o taiat cheful de povesti ?
La noi tot mai cade cate un fulg...
Haideti, la -ua de dupa-masa ! Care, cum o vrea ! Cu lapte, frisca, neagra, dulce, cu...coniac...
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">pisicutza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">dulcineea mea, la "Clipe de viata 2008".
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
monica-elizabet spune:
scorpiutele
cafelutza de la nina, multumim
ma pregatesc sa iau copilashii de la gradi/scoala...fuuuugg
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.
Ana68 spune:
Nina...la Timisoara a fost tare frumos,un soare excelent,insa cam recisor.Sa va fie de bine cu asa week end fain...
Da tu fata draga,am barbat harnicut,tzuca-l mama pe el.Nu zice nimic daca ii zic sa faca ceva...si daca nu stie ii arat si face.Nah,are si el stolurile lui...cand nu vrea nici mort sa faca ceva...bine ca dureaza putin.Ce sa zic?Sincer,foarte sincer,nu ma asteptam vreodata sa dau asa peste un barbat ca el si nici nu ma gandeam ca mai exista exemplare de genul asta din special masculilor...dar uite ca el e exceptia de la regula...Bunaoara duminica,am venit acasa din piata si m-am pus in pat.M-a furat sommnul,asta este,si cand m-am trezit ziceam ca sa ma apuc sa pun masa,ca poate le era foame.La care el zice ca Alex a fost in casa de la joaca,i-a dat sa manance,a dat si Luanei...asa ca eu mare lucru n-am mai avut de facut.Hai ca il laud prea tare,mai bine sa scuip sa nu se deoache.Si da,barbatul ti-l ai dupa cum ti-l educi.Eu cred ca e bine ca la inceput de drum ,cand se intemeiaza familia,in perioada de obisnuinta,e bine sa se stabileasca niste "reguli",ca sa spun asa,pentru ca pe viitor sa fie evitate orice nelamuriri sau conflicte de situatie.
OOOOoooo,da Nina,esti atipica pentru un scorpion,esti foarte linistita,esti calma...nu te uiti suspicios si,mai ales,atragi omul prin bunatatea din ochi si zambetul de pe fata.
Sa sti ca 90% din persoanele pe care le cunosc,toate mi-au zis ca prima impresie pe care le-am lasato cand am facut cunostinta ,a fost ca au dat mana cu un sloi de gheata si le-am dat senzatia de teama,ca isi cautau cuvintele ca sa mi se adreseze.Ca dupa 5 minute sau ceva mai mult,radeam impreuna si ne bateam pe spate,asta e partea a doua...Altii mi-au spus ca se simteau(auzi expresie....hahahahaha) subjugati de faptul ca ii priveam direct in fata cand le vorbeam si ca nu ma putea privi cand mi se adresau,ca aveau senzatia ca ii tai cu privirea ca si cu bisturiul(asa mi-a zis un fost gagic de-al meu in Cta).Spune tu acuma,Ninocika draga,asa de bau-bau par io?Zau de nu ma sperii de mine...
Pupicei si sa vedem pozicile cu nepotica si Kiki,da?
Adriana,ai fost la ortodont cu argintul viu?ce vo spus?
Monica...spor la treburi si tie..
remiclea...nu mai zici nimic?
Mina,cum merge treaba la voi?
De lory k...nici nu mai intreb,ca o trecut ca rapidul prin gara si atat.
Esme,Loreley ce mai face?Cum se simte in cealalta grupa?S-a obisnuit?
Mira,am deschis pozicile tale,insa nu am avut timp sa comentez ceva...revin cu proxima ocazie...Cum sunteti?
Nah,pe cine am uita sa ma ierte...Io va pup cu drag pe toate si sa auzim numai de bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Pi casa nou
Amalgam de ganduri