Minunatele Scorpiute *66* Alaturi de Emma
Raspunsuri - Pagina 5
Anina_n spune:
Ana, insanatosire grabnica si Luanitei la fel !
Poate ca ar trebui sa iei Nurofen(raceala si gripa). La simptomele ce le ai, nu stiu cat te poate ajuta paracetamolul.
Ar trebui sa va rasfetze baietii in weekend.
Ma bucur ca ai un barbat intelegator !
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">pisicutza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">dulcineea mea, la "Clipe de viata 2008".
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
mina spune:
Ana, o oala maaaaare mare de supa de pui ajuta f mult la raceala, sa stii. Ceaiuri cu lamaie si miere si, nu in ultimul rand, nurofenul de care zicea Nina. Nu e de gluma si ma roade banuiala ca sapt viitoare nu ai timp de zacut, asa ca ia-o din pripa ;)
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
nastasie spune:
fetelor, sunteti niste bomboane.sa nu intelegeti ca disper.dar simt asa o dezamagire.nu spun ca nu mai fac deloc.cel putin o perioada.si al meu sot desi nu arata stiu ca in sinea lui ceva s-a intamplat.suntem un pic altfel.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
Anina_n spune:
Da, da, asa e, supa de pui e foarte buna la raceli !
Adriana, e si normal sa fii dezamagita. E ceva ce iti doreai foarte mult. Durerea e prea noua si puternica, sa o ignori.
Fii asa cum simti, in aceste momente !
Te imbratisez si te pup cu mult drag !
Un weekend minunat, tuturor !
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">pisicutza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">dulcineea mea, la "Clipe de viata 2008".
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
remiclea spune:
Buna fetelor multumesc de primire, sunteti niste dragute. Eu sunt nascuta pe 5.11 si pot sa spun ca sunt o scorpiuta atipic de calma. Imi place tare mult grupuletul vostru
Raluca de Adelina-Mihaela(08.01.2008)
poze
poze Ada
cat am crescut...
Povestea nasterii Adelinei
Ana68 spune:
Mina,tocmai ieri am terminat supa de pui...iar ca pastilute am trecut pe Modafen...m-am impacat tare bine cu el.
Nina...multumesc!Pai au baietii astia incotro,decat sa ma rasfete???Io-s aia care n-are stare...cat despre Marius...daca nu-i convine ceva,pune singur mana si face treaba...in rest,il intreb ce sa fac de mancare,zice nimic.Ii zic ca ma apuc de dat cu aspiratorul,el zice ca sa iesim la plimbare si daca ma enervez si ma apuc de treaba,se invarte dupa curu' meu pana ma enerveaza...si sa-l vezi cum sterge praful,aranjeaza lucrurile prin casa,strange ,isi face curat pe birou...o adevarata gospodina.Daca ar sti sa faca si mancare,ar fi complet ca abilitati...insa si aici vine si ma ajuta,curata legumele,daca il rog le si taie...daca pun ceva la fiert vine si invarte cu lingura in oala,sau daca pun la prajit vine si le intoarce pe o parte si pe alta...e gospodin,n-am ce sa-i reprosez.Cumva,zic eu,e si meritul meu...ca am acceptat de prima data ajutorul lui si chiar daca a gresit,nu l-am certat,ci am ras amandoi si i-am arata glumind cum trebui sa faca...
Nah,ca dau din casa...hehehehehehehe...
Adriana...cred ca eu ca veti trece amandoi cu bine peste necazul asta!Sa fiti sanatosi!Ce face pilotel?
remiclea...toate suntem atipice pentru niste scorpioance...Poate vei avea bucuria s-o cunosti pe Nina(Anina)...sa vezi acolo la ea atipicareala...Esti casatorita?Copilasi ai?Zi-ne mai multe despre tine,ce te preocupa,ce hobbiuri ai?
Fetele...va pup!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Pi casa nou
Amalgam de ganduri
nastasie spune:
ana,nina, saru mana
ana, marti ma duc cu el la pedodont in cta sa vedem ce hotarare luam:daca ne poate face la cta lucrarea ar fi super, daca nu o taiem cred la bucuresti.e tot asa activ ca si pana acum, poate cfiar mai activ.nu ar sta un minutel, nu tace un minutel.la gradi e ok.am primit felicitari de la el si de ziua mamei, au facut mucenici la gradi.in rest e cuminte asa in principiu insa e foarte viermoi.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
Ana68 spune:
Adriana....asa deci?E acelasi argint viu Razvanelu'...ce ma bucur,asta se cheama ca este sanatos!Bravo baiatului pentru aprecierile de la gradinita!Il pup pe scumpel!
Album pi casa
Pi casa nou
Amalgam de ganduri
monica-elizabet spune:
scorpiutelor va
imi pare tare rau adriana si sper ca data viitoare sa fie bine...
sa aveti un we minunat
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.
Ana68 spune:
Dragelor....va pup si va doresc un sfarsit de saptamana placut!
Album pi casa
Pi casa nou
Amalgam de ganduri