Minunatele Scorpiute *66* Alaturi de Emma

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Of,Adriana,imi pare rau ca esti necajita...sa dea Domnul sa fie bine!Si de-o fi sa nu fie cu ochisori...te incurajez si eu asa cum pot,zic ca esti inca tanara si in putere,sunteti sanatosi si...va puneti pe treaba din nou!Te pup cu drag si tin pumnii sa fie bine!
Dodolico...bine ca si-a mai revenit Bogdanelu'...Multa sanatate si voua!
Mira...sigur...poate se incalzeste si vremea asta pana atuunci si facem de-o joaca la turbine cu gorobetii...ma bucur ca veniti!Sa fim sanatosi ca sa ne putem vedea cu bine!
Nina...stiu eu ce spui tu acolo,te tachinam si eu...Si eu ma cert cu Alex pe teme de acest gen,ce crezi tu?Si el tot asa,cat mai subtirel,cat mai sexos,cat mai flu-flu...si ies scantei...
Luanuta e ceva mai bine,azi dimineata am mers cu ea la doctorita,sa ne mai dea o reteta pentru antibiotic,ca se termina cel ce il aveam si cum trebuie dat cel putin 5 zile...asa ca a ascultato,a auzito cum tuseste(de-i vine tusea aia drept din curulet)si dupa un "vaaaiii,ce urat tusesti" a declarat sus si raspicat:"Pana duminica antibiotic,stat acasa si dam si Ventolin,concomitent cu antibioticul si Erdomedul".Nah,asa ca mai tragem olecuta!Alex doar cu muci si ceva tuse,insa nu e de speriat.Tot are probleme cu doamna de mate,care si la ora actuala e convinsa ca Alex putea sa mearga la olimpiada,ca se simtea foarte bine,numai ca eu nu am vrut sa-l las.In plus,ieri a dat test la mate Alex,la care a luat 9.50,se trece 10 in catalog si doamna de mate i-a zis :"Alex,nu-mi place de tine...nota asta arata ca te-ai lasat pe tanjeala la matematica,sa ii spui mamei tale ca nu meritai 10 in catalog si sa ma sune sa stam de vorba,ca nu mai inveti cum invatati".Si eu i-am zis lui Alex sa-i spuna ca am uitat sau ca el a uitat sa-mi spuna...sau mai bine sa considere ca eu nici nu mai exist pe Pamant,sunt o extraterestra...ca asa m-am saturaaaatttt...
Sper ca Kiki e ok si nu a prin vreun pui de raceala...
Pupici voua!
Mina,voi sunteti in parametre?

remiclea,bun venit in club!Sigur ca te primim,cu mare drag...ia baga repejor cate ceva despre tine...ce fel de scorpiuta esti?Copiluti,ceva?HHai,ca sa ne cunoastem!

Fetele...gata...miroase bestial in casa la noi,parca vine Craciunul,ca am baga o bucata de pulpa sau ceafa...nu stiu ce-i,ca intotdeauna le confund,la cuptor,cu toate condimentele ce le--am gasit prin dulap...si miroaseeeeeer....de ma ia foamea...asa ca dau fuga sa mai stropesc frituroiul,sa nu se usce...Pupatuuri la toate!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Pi casa nou

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Adriana, inca nu e nimic pierdut ! Stim cat de mult iti doresti acest bb, gandeste pozitiv ! Suntem aici, cu tine !
Mina
Raluca, bine ai venit ! Este loc, oricand !
Spune datele tale de scorpiutza, sa te trec in lista !
Sa-ti traiasca capricornitza ! Am si eu, una.
Ce nume frumos are, comoara ta !

Edit: Ana, asa, doar ma tachinai. Ce rau e ca nu se aude tonul, aici, in scris.
Ce bine ca ai ajuns cu Luanita la doctor din nou, ca macar a vazut-o cum e si i-a schimbat un pic tratamentul.
Cristina e bine, multumesc ! O fi avand ea o boala cronica, ba si autoimuna, dar e rezistenta la boli. Face doar raceli usoara cu nasucul sau rareori un rosu usor in gat. De mica a fost asa. Ii seamana lui tati, cred, ca eu, eram aceea cu infectiile urinare si raceli, in copilarie.
Iar acum, incerc sa ma ingrijesc, sa fentez virusii si bacteriile si streptococii, ca nu-mi place sa zac.
Sanatate si refacere usoara, Luanei !
....Ce bine miroase la tine, Ana !
Asta-i placerea mea, duminica, friptura la cuptor cu legume in amestec si cartofi(tot la cuptor, pe langa carne) sau orez la garnitura.
No, mai e un pic si e duminica !

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">pisicutza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">dulcineea mea, la "Clipe de viata 2008".

www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Nina, ca nu se aude tonul in scris e una, dar ca nu se simte mirosu...mare lucru ca zau ca ma apucam de gatit la birou :D

Ana, cum a iesit friptura? Noi asociem Craciunul mai curand cu mirosul de portocale (la birou chiar spunem ca am mancat jingle bels, in loc de portocale ). Pai ce parere ai, cine dezgheata de urgenta ceafa sau pulpa de porc in seara asta? (pentru maine seara,nu va emuvati ). Cum sunt tinerii tai? Ti-o omor pe dna de mate daca o prind...Mi-aminteste de profa mea de bio din generala care zicea ca daca mama e profa de bio eu NORMAL ca trebe sa merg la olimpiada si sa stiu tot, ca sa nu o fac pe mama de rusine. Si io mai afurisit o faceam pe mama de rusine , mai ales ca ea refuza constant sa se duca la scoala sa-si ia morala de la profa care este. Sa faca bine profa de mate sa lase baiatu in pace daaaaaa?

Tanaru meu e in parametri (sper eu), a avut o mica raguseala care a trecut si ieri s-a plans de dureri de gat dar la cat vorbeste n-o vrea sa-l doara burta??? Sambata vizitam pediatra asa, sa nu uitam ce tanara si frumoasa ii In rest vioi si epuizant ca intotdeauna.

Remiclea, bun venit.

Adriana, ma gandsc mult la tine sa stii. O sa fie bine.

Dodo, asa, stai in pat si satura-te de jucat cu puiul ca dupa ce vine fata s-ar putea sa nu mai ai parte de asa tihna.

Mira, ce bine ca reusiti sa veniti.

Monica, e bine ca le place scoala.

Francisca, esti bine?

Eu m-am enervat rau azi la birou asa ca acu mi-am luat o pauza sa scriu aici cu o cafea sub nas. Ma intorc la treaba.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

din pacate, am pierdut-o.multumesc pentru gandurile bune

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Ooooofff,Adriana,tare rau imi pare pentru tine....Sper sa treci cu bine si sa nu cazi in depresie adanca...sper ca tu esti sanatoasa...si zic si eu ca asa e in viata:una rece,alta calda....gandeste pozitiv si va fi bine...Te imbratisez cu compasiune si te pup cu mare drag!

Nina...ma bucur ca este bine Cristinuta...si e maaaare lucru ca nu are probleme cu racelile,un lucru bun ca l-a mostenit pe Cristi in privinta asta...Din pacate,din cate vad,eu am furato la modul cel mai gospodareste posibil de la Luana si deja am nasul infundat,dureri in gat,parca as avea nisip in ochi si ma doare tartacuta...am luat un paracetamol,dar cred ca e de fenta doar,ca tre' sa-si faca raceala nabadaile...
Sa sti ca mirosea demential in casa...

Mina dragule....saru-mana de sustinere,dar tot degeaba estem...ca nu ma pot duce la scoala sa ma tzatzaresc,ii fac mult rau lui Alex...n-am ce face,stau si inghit,asta il rog si pe Alex sa faca,ca nu avem incotro.Asta vara am vrut sa-l mut la alta scoala,a iesit un scandal de proportii si acum si diriginta il are ca neghina in grau la suflet pe Alex...Nu inteleg de ce profii,daca au ceva de impartit cu parintii,trag in elevi?Asa oameni mai razbunatori ca unii din profii lui Alex nici ca am intalnit.Parte din colegele lui nu-l slabesc de loc,incepand de la clasa a Va...ori ca il plac si asta nici o atentie nu le da si il invidiaza...ori nu stiu ce sa mai zic.Il provoaca,ii cauta nod in papura....Eu nu zic ca Alex e usa de biserica,Doamne fereste!,ca nu-i cuminte,insa il stiu ce poate si cum reactioneaza daca e provocat.El nu da in fete,nu le jigneste fara motiv,ori pizdutele alea,ca altfel nu le pot spune,cred ca le manca in fund,zau asa....atat il provoaca,de il aduc pe asta in stare sa le jigneasca.Pe una a si batuto...nu mai stiu.Si ca sa fie paharul plin,mama uneia din fetele astea(nu stiu daca am mai scris asta),in mijlocul sedintei cu parintii la care eu si Marius am tras chiulul de scarba,cica s-a ridicat in picioare si a inceput sa urle ca "Doamna diriginta,stiu eu sigur ca Petenchea e satanist,ca face cu degetele un semn(era vorba de semnul asta,cu degetele un U) si am auzit ca asculta muzica satanista ...de aia...cu unii Rammstein".Deci tu,Mina...ce poti sa le spui unor astfel de oameni needucati?Fica-sa e studioasa,saracuta,insa ori de cate ori a fost trimisa la concursuri nu a putut tine pasul,ori profa de mate i-a zis mamei ei raspicat ca nu e de olimpiada....bay frate,parca i-a dat foc la cur,sa mor de nu....si de atunci face din orice prilej motiv de ravarsarea frustrarilor tineretilor ei pe copilul meu.
La toate astea o adaug si pe fosta invatatoare,pretena la catarama cu profa de mate....amandoua mi-au traso monumental asta vara,in urma scandalului de mutare care o vroiam io la alta scoala,adica amandoua m-au folosit si eu am scos castanele lor din foc,adica conflictul dintre ele,directoare si diriginta.Pana sa realizez asta....era deja tarziu.Ei si fosta invatatoare ori de cate ori il intalneste pe Alex are ceva de comentat contra lui,il jigneste in fata,il ameninta ca il bate....ce sa zic?Pe Alex il enerveaza,ca vrea sa fie lasat in pace....chiar mi-a zis ca daca ii face un vant la aia,se da de-a dura de nu se mai opreste,ca e o mana de om pe langa Alex.I-am zis copilului sa taca,ce sa facem?Sa o lase in pace,ca daca indrazneste sa-l lovesca atata ii trebuie si ea stie clar si nu indrazneste asta...Ce sa zic Mina?E greu,dar am speranta ca inca doi ani nu vom crapa nici eu si nici Alex...plus ca Alex e stiut ca cel mai bun elev din scoala,fara sa ma laud...poti spune ca faima asta are si niste avantaje,la care Alex n-ar renunta....sti tu ce zic...Incerc sa rad impreuna cu el de tot cacatul asta si sa ne vedem mai departe de ale noastre...
Hai ca ti-am facut capul patrat,dar m-am starnit,ce sa fac?
Friturica a iesit bestial de gustoasa...pentru maine mai am doar de o portie...au halit toti si supliment,asa ca maine trebuie sa fac iarasi mancare....si gandeste-te ca a fost un bucatoi de carne de vreo 4 kile...asta este,suntem mancai!

No,dragele mele...va tzuc si sa aveti o noapte cat mai faina!Vorbim !

Album pi casa

Pi casa nou

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

Pup toate scorpiutele fara exceptie , va doresc o primavara frumoasa si un weekend cat se poate de placut!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

multumesc mult fetelor.nu cad in depresie insa imi pare tare rau pentru ca totul era atat de perfect, se aranjasera toate atat de bine.si nu ma asteptam sa mi se intample tocmai mie.ieri mi-a iesit BHCG 167 de la 214 cel de marti.doctorul a zis ca daca vreau pot sa repet luni dar sincer nu mai are rost.sa ma opresc din tratamentul pentru oprirea sangerarii(desi nu mi-a mai curs deloc de aseara) ca e mai bine sa se curete, desi in uter v-am zis ca nu sunt cheaguri.ca daca vreau de luna care vine pot sa ma apuc de lucru, insa suntem asa....nu stiu cum...dezamagiti...nu stim daca mai vrem.adica daca era sa fie asta era super,dar nu a fost sa fie.e o senzatie ciudata si nu ma asteptam sa mi se intample tocmai mie.va multumesc pentru sustinere si ca sunteti alaturi de mine.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Buna Dimineata,

Azi mi-s matinala la birou ca fiul meu de cand a prins drag de gradinita trage el de noi sa ne sculam dimineata, cum da geana zorilor Nici nu vreau sa stiu cum o sa fie la vara cand se lumineaza la 5 ....

Adriana, fruntea sus si ai sa vezi ca pana la urma trece si supararea, si durerea si poate va schimbati gandurile. Probabil a fost embrionul ne-viabil si e mai bine ca s-a intamplat asa. Asa a patit vara-mea si dr i-a zis ca natura isi face propriile ei selectii si trebuie sa fim covinsi ca stie mai bine ca noi. Acuma vara-mea are doua fetite superbe, dupa pierderea aia de sarcina nu a mai avut nici o problema. Te pup si ai grija de tine.

Lory, bine ai (re)venit. Mi se pare mie sau cam rar pe aici?

Nina, azi facem drumuri? eu o sa cam fac, desi nu am nici un chef... nici macar nu e soare afara.

Ana, ce sa mai zic, fara cuvinte. Tin pumnii lui Alex sa treaca inca doi ani fara mari suparari. Auzi, da pe Luana mica nu o dai la aceeasi scoala, nu? Ca ea o sa aiba alt stress (cum a avut fratele meu care a fost la acelasi invatator si diriginte...ca "nu e ca sor-sa domne, ce sa mai...." Nu ca io as fi fost frun geniu....). N-am dezghetat friptura aia aseara ca am ajuns cam terminata de nervi si in casa era asa o atmosfera pasnica, tasu se uita la tv in dormitor, vizigotu se juca singur si cuminte in sufragerie...mi-am luat si eu un pahar de vin si am zacut la televizor sperand sa nu ceara nimeni de mancare . Au cerut, dar m-am descucat cu ce mai era gatit pe acolo Dar diseara nu mai scapa el porcu din congelator

Pupaturi la toata lumea!

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna dimineata, fete minunate !
La noi e soare cu nori, ca si ieri. Haide, primavara, haide !
Of, Adriana, imi pare atat de rau.... Ma faci sa...... si nu vreau ! Imi amintesti de mine cat de usor am renuntat la a nu mai avea si al 2-lea bb, desi imi doream foarte mult. Dar la noi a fost alta situatia. A intervenit diabetul Cristinei, daca va amintiti, in primavara si vara in care am tot incercat pt. bb 2. Si pana s-a stabilizat cumva, plus ca sotul nu-si mai dorea un al 2-lea copilas, am renuntat la a mai visa la inca un copilas, dar....cred ca aceasta este cea mai mare neimplinire a mea si, desi nu vreau, de fiecare data cand aflu de o noua viata undeva in jurul meu, ma rascoleste...
Esti o scorpiutza, nu renunta asa usor ! N-ai pierdut razboiul ci, doar o batalie. Nu fa sa iti para rau mai tarziu, peste ani si ani. Esti tanara, timpul nu e pierdut, inca.
Cum a scis si Mina, mama natura isi face selectia. Poate ca e mai bine ca s-a intamplat acum si nu mai tarziu.
Noi suntem aici, alaturi de tine si te sustinem.
Putere, intelepciune si rabdare, sa treci mai usor peste pierderea suferita !
Ana, Doamne, ce ti-e si cu profesorii acestia !
Inca 2 ani usori, va doresc, sa ajungeti cu bine la liceu !
Si ce gatesti, azi ?
Mina, nu se anunta nici o plimbare, pe azi, deocamdata.
Diseara s-au anuntat fratele meu cu fetele lui pt. cateva zile, in vizita la mama.
Cristinuca va avea papusa vie in casa. Nici nu vrea sa mai mergem sa dormim la casuta noastra.
Lory, o primavara superba si voua ! Au inflorit ciresii ?
Ce mai faceti, cum sunteti ?
O zi cat mai faina, tuturor !

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">pisicutza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">dulcineea mea, la "Clipe de viata 2008".

www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Lory_k,te pup si eu si te imbratisez! Cat ma bucur ca ai intrat macar asa pe fuguta...ia,cand ai vreme,treci si ne povesteste ce mai face Alinushu'...cred ca e ditamai flacaul acuma.Va pup cu drag!

Adriana,incerc sa inteleg ce simtaminte va strabat acum,insa eu zic sa nu luati o decizie pripita,pe baza dezamagirii...toate spunem ca nu e timpul pierdut,sunteti tineri si in putere.Ca sa ma refer tot la sora mea,ca ti-am spus ca si ea a patit ca tine...are 3 copilasi acum,e mama eroina...Hai capul sus!Nu e dracul chiar asa negru...Te pup cu drag si sunt alaturi de tine!

Mina,ce bine ca flacaul vostru se simte bine la gradi...Luana are asa,uneori,nebuneli de genul "m-am saturat de gradi",dar o iau din scurt,ce sa-i fac?Nu am cu cine s-o las pe acasa...
Eeeee,chetia cu oboseala si statul pe pat...mie mi se intampla des,in ultimul an...poate-i batranetea de vina...bine ca avem barbati intelegatori si nu se dau de ceasul mortii ca nevasta sta linistita pe canapea...ca imi amintesc de tatal lui Alex...ferita sfantul!
In fine,azi nu cred ca mai prepar ceva...am vorbit cu mustaciosul la telefon si zicea sa stau linistita(iti dai seama?!),sa ma hodin si ca atata vreme cat ii ceva prin frigider...e de mancare.Mai am din friptura de ieri,asa ca impreuna cu copilasii,de pranz,avem ce ingurcita...Marius se descurca el,ca-i baiat mare.Maine mai vedem,vad ce le pofteste si lor pipotica....
Cu Alex...cum ziceai,vom trai noi sa trecem si peste asta.Ideea este ca scoala asta e cea mai buna din cartier si oarecum cea mai aproape de casa.Cu Luana nu imi pot face planuri,ca nu stiu ce voi face maine,dar peste 2 ani!?Cu toate ca anul urmator,pe vremea asta,ar cam trebui sa merg sa ii fac inscrierea la clasa I.Imi pun speranta ca pana la anul care vine,sa se mai schimbe si situatia noastra locativa si atunci altfel voi putea sa visez.Pana atunci,de fapt pana in decembrie anul asta,nu fac nici un plan.Dar de o fi sa sper degeaba,tot scoala aia o va primi si pe Luana.Bine ca fosta invatatoare va avea atunci clasa a IV-a si nu risc sa ma intrebe de ce nu am aleso tot pe ea.
Na,hai sa ai spor la ucidirat porcu' diseara si sa ne spui ce bunataturi ai preparat.

Bay,ca vroiam sa zic...cand esti la lucru altfel se simte ziua de vineri,decat atunci cand stai acasa...pe bune!Daca as fi fost la birou,urlau neuronii de fericire....asa...totuna!

Ninocika....din pacate am inhatat cocostroci de la Luana,era inevitabil.Am capul cat o banitza,inca de ieri dimineata am simtit schimbarea si de aseara am inceput cu paracetamol.Naspa este ca eu am probleme cu sinusurile si la orice raceala mi se inflameaza,rezultatul fiind ca mi se infunda nasul si raman fara miros.Asa ca sunt pe urmele Luanei,sper ca nu va trebui sa iau antibiotic.
Cu scoala....cum ii scriam Minei mai sus...cu Dumnezeu inainte!
OOOOo,deci week endul asta aveti musafiri...cred ca e tare bucuroasa Cristinuca,ca are cu cine se juca si,vorba ta,vine papusica vie si umblatoare...

Dragelor,nu pot decat sa va urez sa aveti un week end cat mai placut.La Timisoara este vreme ca in poeziile lui Bacovia,cu plumb si alte emo-uri de astea....plus capul meu cat China,deci nu vreti sa stiti ce ar pati cineva care m-ar scoate acum din sarite.
In concluzie va pup cu drag si va doresc sanatate!Mai vorbim.

Album pi casa

Pi casa nou

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput