Emma este iubire! continua lupta cu cancerul *15*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ma doare sufletul citind ce ai scris, simt neputinta de a nu putea face ceva sa fie Emma mai bine
As vrea sa va trimit un pic de sanatate azi, un pic maine, iar poimaine sa fie totul bine

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

O zi cat mai frumoasa si fara dureri pt. pisicutza mica si putere cat mai multa pt. Aida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Off Aida, e atat de dureros mesajul tau.
Multa putere. Si o zi cat mai buna fara dureri.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

O zi fara dureri, scumpele noastre!

Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii

Poarta-ma, mami!
_

Bazar pentru Sonia si Andrei

Emma este iubire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Aida sunt cu sufletul si gandul alaturi de voi! Doamne ajuta si ocroteste sufletelul nevinovat, pe Emma!

Iubire si putere pentru Emma - sa ne rugam in fiecare zi la ora 13.
my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

multa putere, ochisori negri.

un copil creste in inima mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Becky spune:

De mult timp citesc acest topic, ma rog alaturi de voi, pentru o minune pentru micuta Emma. Multa putere fetitei si familiei ei le doresc si sa nu renunte la lupta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Emma draga, ma gandesc la tine in fiecare zi ... ma rog la Dumnezeu pentru tine ceas de ceas!
Aida draga, te imbratisez cu mult drga (desi nu te cunosc) si ma rog sa-ti dea putere pentru puiul tau!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA in fiecare zi ora 13 !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Emma, esti in gandurile mele si astept in fiecare zi vestea ca esti bine, pui mic, ca ii zambesti mamei tale care te iubeste infinit. nu stiu cum as putea sa va ajut, tare mult mi-as dori sa se faca minunea.

nu am deloc cunostinte medicale, dar am vazut la Discovery un documentar cu o familie din Anglia care avea un copilas bolnavior, in pericol de moarte, si au hotarat sa mai faca un copil, iar celulele stem din cordonul ombilical al noului nascut a fost folosit pentru vindecarea celui bolnavior. nu stiu, poate spun prostii, dar ar putea exista posibilitatea asta la voi? Acum asteptati un copilas, ar putea fi el un ajutor dat de Dumnezeu? daca spun prostii, va rog sa ma scuzati, dar mi-as dori, ca voi toate, sa pot face ceva sa ajut pisicutza mica.

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Ma sa va dea Bunul Dumnezeu, multa putere si liniste sufleteasca !
Va imbratisez si va pup cu mare drag !

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">pisicutza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">dulcineea mea, la "Clipe de viata 2008".

www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput