Emma este iubire! continua lupta cu cancerul *15*
Raspunsuri - Pagina 9
nonni spune:
pr. Damien De Veuster:
Miracolul care a deschis calea catre canonizarea lui a fost vindecarea lui Audrey Toguchi din Honolulu. Cancerul ei era considerat incurabil, dar timp de aproape un an i-a cerut lui Dumnezeu vindecarea ei, prin mijlocirea pr. Damian. Ea a declarat ca în timpul acestei perioade, rugaciunea ei a fost adresata lui Dumnezeu "exclusiv prin Fericitul Damian. Sunt convinsa ca disparitia miraculoasa a cancerului se datoreaza mijlocirii lui".
sa incercam si asa..
sa il rugam sa mai faca un miracol.
si daca cineva de pe forum este in belgia...si are avea posibiliatatea, din cate stiu ramasitele lui sunt la Leuven...poate o rugaciune in numele nostru al tuturora...
andanii spune:
ANDANII
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta"
vias spune:
...nu mai am cuvinte...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
4+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
Roxana01 spune:
stiu ca este un forum dedicat Emmei, dar nu ma pot abtine sa nu o felicit pe Cami, o alta mamica greu incercata, careia ingerasul ei i-a trimis acest cadou minunat: un bb. sa fie intr-un ceas bun, suflet mare, sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos care sa-ti bucure viata!
pentru Emma si pt mamica ei...
Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe
Alma2006 spune:
Sunt cu sufletul alaturi de voi!
Nu am cuvinte....
Dumnezeu sa va aline si sa va sprijine! Numai El poate face asta!
alexandraaaa spune:
De atatea ori am vrut sa mai scriu, insa pur si simplu nu am stiut ce. Nu stiu ce sa iti spun Aida, nu gasesc cuvintele. Mi-as dori sa pot face chiar cel mai infim lucru ca sa ameliorez starea ta si a puiului tau, chiar si cu putin.... Cred ca ceea ce vreau sa iti spun de fapt este ca sunt alaturi de voi sufleteste. Sunteti in gandul meu si sufar de fiecare data cand citesc, si nici nu vreau sa imi inchipui ce este acum in sufletul tau. Nu stiu ce sa iti urez, ii doresc doar puiului tau dureri cat mai putine, sa-i treaca zilele cat mai linistite cu putiinta
OanaRusu spune:
O noapte linistita
Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=19" target="_blank">Clipe de viata 2008
1 martie 2009
Priveste partea buna a lucrurilor
afibebe spune:
sa aveti o noapte linistita.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
cristi
asa creste Cristi
vias spune:
si eu sper sa aveti o noapte linistita, cu totii aveti nevoie de asta!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
5+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!