Emma este iubire! continua lupta cu cancerul *15*
Raspunsuri - Pagina 28
Alma2006 spune:
Sunteti in gandurile mele toti: pisu mic, mami, tati, buni si samburelul!
Dumnezeu sa fie cu voi!
Anina_n spune:
Sunt aici, cu voi si eu. Va imbratisez, va tin de mana si ma sa-i fie bine Emmei, sa-i readuca zambetul pe buze mamicutzei ei si bunicutzei si lui tati.
O zi senina cu mult soare, fara umbra de durere !
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">pisicutza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">dulcineea mea, la "Clipe de viata 2008".
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
ADRIANKA spune:
Iubite fete, mi-ati intrat in suflet, chiar daca nu va cunossc personal; sunt si eu alaturi de voi, va admir si va respect enorm. Si sper. Si sunt furioasa pe soarta nedreapta si sadica...si iarasi sper...
Va imbratisez cu drag!
Adriana, mami de Yiannis Alexandros (28.12.2007)
www.flickr.com/photos/30939036@N03" target="_blank">poze cu noi
alina023 spune:
Nu trece zi si nu trece seara fara sa ma gandesc la voi.
Aida, iti suntem alaturi!
Ema, pui mic si scump, iti doresc sa simti cat de mult te iubim!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">Concurs Clipe 2008 Alin1 si Alin2 Multumim!
andanii spune:
aida si kissy
doris multumim pentru vesti
ANDANII
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta"
mychydutza spune:
...ma simt neputincioasa, ma pun in situatia aidei si nu stiu cum as rezista, ma apuca plansu, ma razvratesc..........trist! sa va dea DD putere si sa aiba mila de micuta Ema!
"mai avem nevoie si de iarba......"
Libelula76 spune:
suntem cu gandul si sufletul alaturi de voi, Doamne Ajuta-le ! Putere multa Aida, va imbratisam cu drag, pupici multi Emmei!
OanaRusu spune:
Dumnezeu sa va aiba in grija
Oana, mami de
Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008)
si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
noi4
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=19" target="_blank">Clipe de viata 2008
1 martie 2009
Priveste partea buna a lucrurilor
Maadi spune:
in continuare pentru iubita noastra Emma. Doamne fa o minune cu micuta Kissy si da multa putere Aidei, lui Laci si lui buni.