Emma este iubire! continua lupta cu cancerul *15*
Raspunsuri - Pagina 27
Deianira spune:
De la furie la tristete, cred ca am trecut prin toate deja. Nu inteleg de ce trebuie pisicuta mica si frumoasa sa treaca prin asta.
Imbratisari si pupici pentru Emma curajoasa si mamica ei minunata.
monica70 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nelia Si eu ma gindesc la voi! CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu) |
Si eu zilnic. Si sunt sigura ca multe altele ... dar ce sa mai scriem ?
MONI 18s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date/2009-03-07/16:31:31" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
Alina spune:
Of,Doamne,de atitea ori in atitea zile am scris ceva si am sters,cuvintele noastre sunt prea sarace pt suferinta Emmei,parintilor,bunicilor .
Doamne,da-le putere pt noaptea asta si pt ziua de miine...
_
Alina,mami de printesa si baby
simi spune:
Domnul sa fie cu voi!
Sint cu inima si gindul alaturi de voi!
Smile,tomorrow could be worse!
a_alinta spune:
ce sa scriem???
ceea ce ne vine in minte atunci cand sufletul nostru se uneste cu sufletul lor...
nimeni dintre noi, cele care scriem, citim sau stim lupta lor pentru viata, nu cunoastem sentimentele ce se nasc in asemenea momente....
eu ma gandesc si la buni, care sufera intreit....
e atat de greu...
ce sa scriem????.... nu trebuie sa plangem si noi in fata lor, de aceea am si propus ca lacrimile sa fie numai ale lor.... trebuie sa scriem ganduri de viata...pentru ca viata merge mai departe!
principe spune:
si eu azi plangeam gandindu-ma la cata durere trebuie sa fie in sufletul acestei mame si bunica vazand cat sufera copilul si nepoata ei.
DUMNEZEU sa le aline durerea.
EMMA AIDA,pui mic,ce bine ca nu te mai doare,nu-ti fie teama pisoi,sa dormi bine si sa visezi cu ingeri.
AIDA,LACI,BUNI,va imbratisez cu toata dragostea.
Mata Emma lupta iar cu cancerul
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i
Dodo-pui spune:
Cu gandul mereu ;a voi!
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2 100% Isabelle
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
ioanaradu spune:
o imbratisare stransa pentru aida si una calda pentru ema!!
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!