Emma este iubire! continua lupta cu cancerul *15*

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

mi-a inghetat sangele in vine....
onitza, cum adica condoleante???? tu stii ce inseamna cuvantul asta?
sau tu stii ceva ce noi nu stim?
si zau , ca dupa cuvantul asta , chiar daca vrei sa trimiti o floare....zambetul ce vine odata cu floarea e total deplasat....

vad ca nu esti din timisoara, unde am "fugit " repede sa vad daca fetele au spus ceva ....

si cui ii spui tu condoleante??/ lui emma????
eu zic sa revii repede cu amanunte, ca pe mine una m-ai ingrozit cu mesajul tau....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

o, imi cer scuze, acum am inteles cui ii era adresat mesajul tau...
dar pe bune ca am inghetat dupa ce am citit mesajul tau..
se poate intelege altceva, mai ales ca acest topic este pentru emma si mama ei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

...da, cam aceiasi reactie a avut-o si Aida si noi.
onitza poate ar fi ok sa modifici cumva cu toate ca inteleg durerea de a-ti pierde parintele. e proaspata rana si la mine, asa ca te inteleg ema 027 si imi pare rau ca treci prin asta.
multa putere iti doresc

Aiduc, cu tot sufletul langa tine scumpo.

Kissu drag, suntem toti cu tine

un copil creste in inima mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Si eu ma gindesc la voi!

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Doamne, am inghetat! stergeti mesajul acela, va rog eu

Aida, Emma, ma gandesc la voi cu drag

www.bebelissimo.com/" target="_blank">Bebelissimo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Azi am fost la spital, sa o vad pe Kissy dar si pe Aida.

Am cerut voie pretioasei noastre, sa-i pup manutza...nu am primit acordul, dar in schimb mi-a dat voie sa stau in genunchi, langa pat, asa ca am stat...

I-am spus cat de mult ma bucur ca nu o mai doare deloc, si nimic...iar ea mi-a confirmat, ca totul e ok...

Aida m-a rugat sa va scriu, in numele ei, asa ca va transmite ce i-a zis Kissy.

- ce bine ca m-ai adus la spital, ca aici nu mai am dureri...

In salon, sunt doar ele, in jurul pretioasei, multe aparate, nu stiu pentru ce sunt, aproape ca nu am avut timp sa le mai vad...o sorbeam din priviri, si as fi stat mai mult de vorba cu ea, daca somnul, declansat de morfina nu o fura...

Dar era linistita, scumpa noastra...si langa ea, veghea si buni, care, atunci cand a intrat chirurgul, iar noi ne-am refugiat pe coridorul spitalului, plangea...acolo putea...ca nu o vedea nimeni...

Va mai sta pana sambata, apoi nu se stie...

Cat despre Kissy, rinichii nu mai functioneaza, e pe oxigen, primeste morfina sub piele deocamdata, pana apar in spital retetele pentru pastile.

E monitorizata, in permanenta, azi avea potasiul marit, tensiunea mica 37, apoi urcase, cand am plecat la 48.
Respira neregulat.

Morfina o ajuta sa nu mai aiba dureri, dar deregleaza multe altele...cat am inteles eu, Aida zicea ca e un cerc vicios...

Doarme mai mereu, desi e un somn in care ne aude...a mancat si mananca inca bine, ba chiar ii lauda azi ciorba la Buni.

In rest, cu greu poti rezista in spital...la tot ce vezi...doar ca si simplu vizitator...intri plin de sperante, si iesi fara sa vrei ravasit, plangand, si mergand spre servici ca o marioneta...pentru ca mintea iti joaca feste...

Am vorbit cu Aida, dar am realizat acum seara, ca nu am imbratisat-o...ce rau imi pare...asa ne imbratisam noi, tare si strans, si suntem puternice...

Dar merg si maine, si o voi imbratisa din partea tuturor...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Ooooffff Doamne ca abia de mai am putere sa scriu.
Ma rog in fiecare zi pentru voi draga mea Aida....plang acum si nu mai am forta sa bat in tastele astea
Poate face DD cumva o minune....Doamne fa ceva pentru sufletelul mic si scump

Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!

"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alma2006 spune:

Pup pisoiul mic si greu incercat!
Dumnezeu sa va intareasca dragi parinti de pisoi mic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

nu sunt capabila de vorbe!

Doamne, Doamne te rugam, fa o minune

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauriciu spune:

am scris si am sters si eu, ca multe alte fete.
cuvintele imi sunt asa sarace...nu sunt in stare sa exprim ce simt...
de la furie la mila, de la admiratie la respect si inapoi la furie...
nu am scris niciodata pana acum, desi urmaresc de mult subiectul, dar am fost atat de "saraca" incat nu am reusit sa scriu nici o vorba de incurajare macar.

vreau sa va pup si eu, si noi ne rugam pentru voi, pentru sanatatea puiului mic si atat de iubit si pentru puterea unei femei ce merita numai respect.

sunteti o lectie de viata!
la modul cel mai propriu cu putinta!

o noapte usoara, ma bucur ca au disparut durerile, ma bucur mult!

laura

Mergi la inceput