Pepenasi de iulie - august 2008 (96)
Raspunsuri - Pagina 7
Didi81 spune:
Ruxule, ce povesti frumoase scrii tu acolo! 
Si mie im placea sa scriu povesti si poezii cabd eram mica, si chiar imi ieseau
, dar pt ca m-am lasat de asta, acum nu imi mai ies.
Capri, sincer nu stiu cum reusesti sa te descurci si cand mai apuci sa te odihnesti
Eu in locul tau cred ca imi puneam sotul sa isi ia concediu sau gaseam cumva pe cineva sa ma ajute ![]()
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Jos kg
violeta29 spune:
Am intrat sa citesc putin si cand colo,uite ce veste buna am gasit.M-am emotionat atat de tare ca mi-au dat si lacrimile
CAMY FELICITARI DIN INIMA, MA BUCUR NESPUS PENTRU O ASA VESTE BUNA, SA DEA DUMNEZEU SA AI O SARCINA CAT MAI USOARA SI UN BEBE SANATOS SI PAPACIOS.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii
minunea care ne-a luminat viata
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
violeta29 spune:
si ca sa nu treca de 6 martie pina scriu eu urmatorul mesaj:
ELLA, LA MULTI ANI FERICITI, SA FII IUBITA SI SA AI NUMAI BUCURII
Violeta
Marina_1609 spune:
am pus poze noi
cu domnisoara mofturoasa cu gura inclestata cand vede lingura

m-a terorizat cupilu asta
va pup
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=15" target="_blank">Sofia - Clipe de viata ( ma1 & ma2 )
Mami Marina - Gospodina
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
Copil crescut din suc de morcovi
irolf1 spune:
Gata m-am documentat, am citit poezii frumoase, povestile nu am apucat, m-am mai emotionat o data citind mesajul lui Camy
Madina fetita de care are grija soacra mea avea prob cu kk, facea si o data pe saptamana, au mers la homeopat si i-a dat niste granule pe care le lua in fiecare zi si s-a reglat. O sa intreb maine cum se cheama exact si iti zic.
Capri nasol cu motu' lui Matei, lasa ca-i creste altul. Despre minciuni, cu Alex cea mai mare grija a mea e sa nu ajunga sa omita sau sa deterioreze realitatea de frica.
Vio stiu ca e greu sa nu faci comparatie intre copii asa cum stiu ca fiecare e diferit si se dezvolta in ritmul lui. pe mine ma apucasera piticii uitandu-ma la poze decand era Alex mic si mi se parea ca ea e mai inceata, (cu statul in fund, ridicatul in picioare...)
Piciulicii Alex Gabriel
(22.08.05) si Andreea Maria
(23.07.08)
madina71 spune:
La multi ani ela!!!!!!!
irolf, astept sa imi spui cum se cheama granulele alea homeopate... Multam!
irolf1 spune:
LA MULTI ANI! Madina, Boti, Serbanica, Ella cu intarziere ce-i drept, dar va dau si cate un
sa fiti sanatoase si fericite!
Am reusit sa depun si eu actele pt 85% marti si mi-a zis ca undeva in aprile-mai sa ma astept sa intre
Bujo ma bucur ca e mi bine micuta
Mada sper ca v-ati mai revenit, sanatate multa
Piciulicii Alex Gabriel
(23.07.08)
irolf1 spune:
Uitasem ce era mai important: azi am primit prima felicitare facuta de flacaul meu
sunt niste inimioare decupate si lipite sub forma de petale, o floricica si o poezioara, imi venea sa-l mananc
si noroc ca n-are parul lung ca poate venea si el tuns ca in seara asta eu il imbracam dupa baie si el m-a tras de par. De ce? "Pentru ca trebuie sa te tunzi!" adevarul e ca-mi venise parul in ochi
Piciulicii Alex Gabriel
(23.07.08)
Chuny spune:
Iaca, azi am avut si eu o zi mai senina, caci mi-a facut cineva ziua fumoasa. sa vedem cat ma tine :-)
Cami, sarcina usoara si sa aveti mare grija de voi!Cred ca si mama ta e asa de fericita pt vestea asta!!
Vio, eu, ca posesoare de un cupil cu ceva probleme si unul fara, iti spun ca se vede foarte rapid daca un bebe nu evolueaza cum trebuie. Si nu e vorba de faptul ca nu sta in fund la 7 luni sau ca nu face nu stiu ce, ci e vorba de mult mai multe lucruri care trebuie privite in ansamblu. Relaxati-va si bucurati-va de perioada asta!
Si mie mi-a placut mult Povestea vantului, am citit-o azi.
Turturica, ce inseamna wellness ? distractie placuta oricum, ca presupun ca e de bine
.
Caprioara, eu zic ca e foarte important um pui problema. Daca iti pui mainile in sold si te faci rosie toata ( e o metafora, da ?
nu inseamna ca te si faci asa) e normal ca el sa ezite sa iti spuna ce are de spus. Daca ii spui zambind(evident, dupa ce tragi vreo 3 guri de aer rece ca sa te calmezi):"Oooo, Matei, dar ce freza noua ti-ai tras? cu ce ocazie ?" ai mai multe sanse sa afli ce te intereseaza. Poate a facut pariu cu colegii sau vrea sa impresioneze vreo colega, nu e asa o drama, important e sa gasesti o cale buna de a comunica cu el si, mai ales, de a nu-i lasa impresia ca orice act al lui are o dimensiune dramatica in ochii tai ( ma exprim ca taica Iliescu, dar sper sa ma fac inteleasa). Si eu sunt convinsa ca el si-a adaptat raspunsul pe moment, in functie de tonul tau si de cum i-ai pus intrebarea.
Bujo, am citit si eu acum despre fetita prietenilor tai. Doamne ajuta!
Iris si Ana, ce nazdravane ati fost!! Eu eram speriata de bombe cand eram mica, iar maica-mea ma teroriza psihic.
Cat despre Anna mea: de trei nopti se trezeste de vreo 8 ori pe noapte, inainte se trezea doar de 2 sau 3 ori. Sunt sper obosita, am curant un examen greu si sunt din ce in ce mai convinsa ca n-o sa-l iau. asta e, sanatosi sa fim!
Cred ca mi-am facut norma pe martie, ne mai auzim.
PS: mi-am amintit ca mai vroiam sa scriu ceva. Cineva spunea ca nu trebuie sa-si ia scaun de masina ca nu are centuri in spate. Eu stiu ca se pot monta centuri de siguranta pe Dacie, sa se intereseze. Scuze ca nu mai stiu cine a scris, dar poate se recunoaste
.
Poze gasiti la semnatura( click pe aparatul foto).
Sibylle
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE
violeta29 spune:
Mai intai va multumesc pentru raspunsurile legate de statul in fundulet.A citit si soata si s-a ai linistit, oricum saptamana viitoare cand merg cu fata la control o sa il iau si pe el sa il lamureasca dr.
ANA_A. GINI,KAMELYA,DIDI,CRISTINA,DANA,KIMMY,ANKALAURA, ANAXENA,LADYMINA,MARIA, IRISS,CAPRIOARA,IROLF, SIBYLLE
Sper ca nu am omis pe nimeni.
Am inceput mesajul asta pe la 12 si abia acum reusesc sa il trimit ca fata mea a reusit performanta sa se trezeasca de trei ori intr=o singura oara
, oare ce=o fi avand?
Ia sa vizionez si ceva poze si apoi o intind la culcare
Violeta