Pepenasi de iulie - august 2008 (96)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Mi-am mai amintit ceva:

Bujo, cantecul tau a ajuns hit in Franta, il cant deja cu Vladimir. El zice DA si NU , iar eu restul. Uneori le mai zice si el in chineza :-)) Acu invat cantecul cu "cocea de clestarrrrrrrrrrrrrrr".

Boticelule, LA MULTI ANI si numai bucurii!

Sibylle

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Am vazut si poze cu Anna de Sibylle, pregatita sa citeasca ,Sofia de Marina, urechindu-l pe tati,Clara de Dana, ce frumos bea ea cu canita,
Si am reusit sa pun si eu vreo doua poze.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Camy, ce veste minunata!!!! Sa-ti dea Dumnezeu o sarcina usoara-usoara si o nastere la fel de usoara, un bebe sanatos si cuminte, sa va umple inimile de fericire si bucurii!!! Intra mai des pe la noi si mai zi-ne una-alta, ce mai faceti voi, tu, Cristi...

LA MULTI ANI !!! cu intarziere pt. Sonia de Ariadna, Boti, Serbanica si Ella, sa fiti fericite si iubite!!!

Anka, noua ta freza te prinde bine, parca areti mai copila asa, gata s-a zis cu imaginea de mama autoritara ce o aveai inainte! Cuscra ca a mea nimeni n-are....
Mada, sper sa va treaca cat de repede virusul, trebuie sa-ti fie foarte greu acum, tin pumnii sa va faceti toti bine cat mai repede.
Irda, lasa butoiul in pace ca nu e loc, intra si tu mai des pe-aici si poate reusim cumva-cumva sa te facem sa uiti cateva clipe de gandurile si supararile tale. Sanatate fetelor!
Ladymina, condoleante...
Didi, felicitari Aidutei pt.! Dma, nici noi n-avem inca dintisor.

La mine a mers tare rau netul zilele astea, asa ca n-am avut chef si rabdare sa stau zeci de minute in sir ca sa trec de la o pagina la alta, insa azi am recuperat. Insa iar o sa fac o pauza de scris de vreo 2 zile pt. ca mergem in vizita la cumnatu la Tg. Jiu in weekendul asta. Sper sa fie vreme buna!
Asa ca, deoarece de 8 martie nu o sa fiu aici ca sa "petrec" virtual cu voi, va urez de pe-acum o primavara frumoasa si linistita, alaturi de copilasii vostri dragi, care va fac pe fiecare in parte sa fiti mamica perfecta. Sa primiti multe flori si sa aveti parte de multa iubire din partea sotilor si a copilasilor!!!

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Si am uitat sa ma laud ca sunt frizata, vopsita, suvitata, doar dintii imi mai lipsesc Dar oricum, am mai revenit cu moralul pe linia de plutire.Aveam nevoie musai de o schimbare.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Va multumesc mult de tot pt cuvintele frumoase...ufff...si acum incepe o noua aventura....Doamne Doamne o sa fie alaturi de noi si de data asta o sa ma pot bucura si eu de de acest copilas...Doamne Ajuta!

Nu am cuvinte care sa descrie fericirea mea...in acelasi timp il port in suflet pe Darius pentru ca el este primul meu copilas pe care l-am asteptat cu mult drag!
Il iubesc pe Darius foarte mult...asa cum iubesc si viata care creste in mine...am suficienta iubire penru amandoi copilasii mei!

Chiar daca un copilas e sus, in ceruri...iar celalalt aici cu parintii lui....

Inca odata va multumesc foarte mult!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

4+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Camy draga mea, ce mi-a placut cum ai vorbit! Nu numai ca este loc pentru amandoi copilasii, dar cu siguranta va fi loc si pentru al treilea! Aveti grija de voi, ca si DD are! O mare imbratisare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Pai bine bai Violeto, si pozele unde sunt????
Sa stii ca si eu ma suvitez acusica, stai sa intre indemnizatia! Zau ca ma fac cu verde in cap si mai fac si niste suvite blonde si rosii, om vedea ce se mai potriveste!

CAPRI - bai nene, stai asa ca tu te imbolnavesti cu nervii fato! Hai sa gasim o solutie la situatia asta, ca nu merge asa la nesfarsit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

CAMY MA BUCUR DIN SUFLET CA DARIUSICA VA AVEA O SURIOARA!SARCINA USOARA!
Diarux esti mortala cu poeziile tale!Ce face vecina?
flo frumoase pozele de la munte,sunteti o familie foarte reusit!
Sibylle ce scumpa este Anna.
Marina am admirat-o pe Sofia cu noua ei coafura si facand nani ca un ingeras.
Violeta sa-ti fie de bine noua schimbare.Si pune poze.
Ankalaura ce zici mama ca-ti faci in cap?
Capri nu stiu cat o sa mai poti rezista cu atatea nopti pierdute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Neata!
Vazut si eu pozicile noi si minunate
ALEXANDRA VALENTINA zambareata mica
ANA SOFIA cu freza cea noua
CLARA cum roade ea canuta
SEBI si masina de tuns
IOANA bucuroasa ca a primit martisor
AIDA MARIA proband scaunul de masina
MIRUNA la sedinta cu animalutele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Sybille ce tare Ma bucur ca-i place. Sa-l vezi si pe Filip ce se hlizeste cand ii cant, recunoaste toate cantecelele astea pe care i le cant mereu.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput