Pepenasi de iulie - august 2008 (96)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

IROLF, TEKY, ANKALAURA
Poze am incercat sa-mi fac singura dar au iesit cam nasoale, il pun pe tati azi sa imi faca.Oricum pun acum o poza asa cum a iesit pe picassa.Mai trebuie sa ma pensez si sa imi pun dintii si gata, ma linistesc. Aaaa si ceva toale noi
Fug ca am mancarea pe foc si un copil plangacios bonus

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Buna

Wow Vio ce faina culoare ti-ai tras! Te prinde bine noul look! Sa-ti fie de bine!

Tre' sa merg si eu , era planificat saptamana asta dar cu decesul.....

Bujo pentru mica papusica sa fie bine!

Tecky Multam'!

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">"Clipe de viata 2008" - daca va place de noi, ne gasiti la fl1 , fl2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna ziua si de la noi

am ramas cu cititul in urma tare, nici nu am mai intrat pe forum... azi am reusit un pic.... noi suntem maraici si pe langa gingii unflate suntem la regim... incepem diversificarea din nou.... NU mai papam ficatel decat peste 3 ani... zilele astea am stat numai cu laptic fara lactoza ( milupa HN)... ne-am mai revenit cu scaunele... de luni incepem din nou cu morcovel, si branzica.
nu avem dintii... dar gingii unflate sunt... deci nu avem altceva de facut decat sa asteptam.

CAMY... FELICITARI.... sa ai o sarcina usoara, sa fiti amandoi sanatosi si sa auzim numai de bine... ...

poate voi avea timp sa citesc si ceva din urma ... ceea ce nu cred ca trebuie sa ma apuc si de curatenie....
va doresc o zi buna

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Am avut o noapte agitata, nu stiu ce are Ioana dar si ieri toata ziua a dormit putin si prost, numai in reprize de jumate de ora, apoi am stat treze amandoua de la 1 la 2 noaptea trecuta si de la 4 la 6, eu picam de somn, ea cu ochii mari ca doua cepe. Dimineata m-am apucat de curatenie, am profitat si eu ca e sotul acasa ca sa stea cu ea, ca altfel nu pot sa fac nimic. Si am fost tare harnicuta: aspirat, sters praf, spalat cu mopul, facut mancare copil, pus rufe la spalat, adunat rufe de pe uscator, intins rufe la uscat, calcat rufe, pregatit mancare pt mine si sot si deja sunt franta! Acu am adormit-o si astept sa vina soacra-mea s-o ia la ea. Diseara vreu sa ies si eu in oras, sa mai vad lumea

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

cami felicitari inca o data! am avut pielea de gaina cand am citit ultimul mesaj...o surioara sanatoasa pt ingerasul Darius ca doresc si numai bine!
mada sper ca sunteti mai bine!
bujo ce bine ca si-a revenit fetita amicilor tai in continuare!
scumpi ati fost vineri la dr? ce a zis?
viomm..ce freaza ti-ai tras..si ce culoare faina iti sta bine
vazut puiute de sybille, vio, marina, clara, anna gagici de gagici
capri mno..hooo ca etsi tu mama buna buna...si io am fost copchil zapacit si zvapaiat..m-am tuns asa...pana la piele de zici ca aveam ceva eczema..ma vopseam la ochi cu creion de ala violete de nu mai iesea veci..plimbam papusa in vechiul meu carucior pe care-l furam din beci..si mai furam si doo perechi de sosete si-mi faceam tzatze din ele ..s-apoi plimbam mandra "copilu"..and it was just the beginning

Oana

de Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

DIDI, IROLF, SIBYLLE, TECKY puuuuuuuuuupiiiiiiiiiiici

mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helau din butoi,

Sunt racita cobza, cu febra si frisoane . Vestea buna e ca, copiii nu au nimic si sper sa nici nu ia. Iar tati zice ca se simte la fel de rau ca acum o saptamana.
Acum a plecat cu Matei la tuns si apoi il duce la bunicul dinspre tata (cel care are un baiat cu 2 ani mai mare ca Matei), si va ramane acolo pana maine seara. Asta pentru ca soatza e maine de serviciu, deci lucra de la 12 la 21.

Fetelor, va multumesc muuult pentru tot ce mi-ati scris, sfaturi, povesti cu copilasi sau cu voi (chiar am zambit la ele ). Va pup pe toate .

Pica, o mie de si . Mai fetelor, fata asta m-a sunat si a venit sa-mi aduca gel de dintzi pentru cupil aseara. E o comoara de fata .

Ieri a dormit doar 20 de min la pranz. Seara nu a mancat tot. Avea vreo 130 ml cu cereale, din care 30 au fost formula si restul muls. Sa inteleg ca a simtit ea ca e ceva in neregula?!? Ca de obicei manca cu pofta, acum nu.
Noaptea a decurs asa: am culcat-o la 22, s-a trezit in juma de ora. Dat cu gel pe dintzi, supt, culcat pe la 23. Apoi sculat la 2 ore: adica 1, 3, 5. De la 5 incolo, varza iar. Din 15 min in 15 min se ridica pe patutz. A fost prima data cand s-a ridicat singura-singurica in picioare pe patutz , si se sprijinea cu mainile de gratar. Asta inseamna ca trebuie sa las deja gratarul mai jos, ca-i vine gardul mai jos de subrat, si mi-e sa nu cada daca se apleaca (are capul greu si o trage jos). I-am mai dat o tura de gel, dar nu a fost chip sa doarma decat cu mine in pat. Asa ca la 6 am luat-o la mine, a supt si a adormit pana pe la 8:30, apoi iar supt si adormit pana la 10:45.
De mancat, dimineatza a mancat ok, dar la pranz nu prea . Insa am lasat-o si i-am dat san. A adormit la san, dar bucuria a tinut doar 20 min, ca si ieri . Asa ca acum se joaca langa mine, care ma simt nasol de nasol.

pup you all,

In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Mergi la inceput

Ana, tu ziceai ca face al tau ca, calu ? De trei zile o tine si a mea intr-un trap de asta.

Bujo, ma bucur ca fetitza prietenei tale e mai bine.

Xeno, tu ce ai patzit?

Anka, nu are nimeni cum sa ma ajute. Eu am vrut acest copil, restul au zis sa nu-l fac. Adica, normal, consultasem si soatza, ca doar nu l-am facut singura... Numa ca acum si el zice ca el nu l-a vrut , si ca e fix problema mea. In ultima vreme ne certam mereu pe tema asta. Am impresia ca nu mai vrea sa aiba pe cap copii, nu stie cum sa scape de ei si sa nu-i mai vada . Asa ca sunt tare amarata, trista, furioasa, deprimata, nici eu nu mai stiu cum sunt... Sunt in butoi raaaau de tot, si nu are nimeni cum sa ma ajute. E crucea pe care trebuie sa o port. Eu mi-am ales barbatul, eu am ales sa fac doi copii...

pup you all,

In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sibylle
Caprioara, eu zic ca e foarte important um pui problema. Daca iti pui mainile in sold si te faci rosie toata ( e o metafora, da ? nu inseamna ca te si faci asa) e normal ca el sa ezite sa iti spuna ce are de spus. Daca ii spui zambind(evident, dupa ce tragi vreo 3 guri de aer rece ca sa te calmezi):"Oooo, Matei, dar ce freza noua ti-ai tras? cu ce ocazie ?" ai mai multe sanse sa afli ce te intereseaza.

Sibylle, am retinut ideea . Nu mi-a dat prin cap atunci, dar nici nu am tipat la el. I-am spus clar ca nu il pedepsesc, ca poate spune fara frica.
Am avut de n ori cu el discutia ca e important sa avem incredere unul in altul si ca orice prostie face eu tot il iubesc, si parintzii il vor ajuta de fiecare data, dar trebuie sa spuna adevarul.

pup you,

poze

Mergi la inceput

A, si sa va reamintesc ca stau in aceeasi cladire cu mama si tata, adica ei deasupra noastra... Mama a trecut doar sa ma intrebe daca vreau sa-mi ia verdeatza ca merge la aprozar (macar mi-a luat o paine si lamai). A vazut cat sunt de bolnava, dar ca sa ma intrebe daca sa nu ia macar 1 ora fata sus, nici gand . Aseara a fost la o aniversare si s-a culcat tarziu, asa ca-i extenuata , trebuie sa o inteleg nuuuu? Si tot reminder, pana in clasa a 5-a am fost crescute de bunici. Cand a murit ultima n-au mai avut incotro si le-am picat pe cap .

poze

Mergi la inceput