Pepenasi de iulie - august 2008 (96)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Mda, am 38 cu 7 .

In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

CAPRI off mai, fa ceva ia niste pastile, nu sta asa...daca tot esti cel mai important om pentru copiii tai macar sa fii sanatoasa sa poti face fatza!!Te pup sa treaca raceala asta nenorocita!!!Nu te mai gandi acum la toate relele ca iti inrautatesti stareaSANATATE MULTA!!!Eu is pe aici daca vrei sa mai versi amarul

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Capri, de cate ori citesc postarile tale mi se rupe inima, si ma revolt in acelasi timp: pe barbatu-tu, pe ai tai, mai ales pe maica-ta. Niciodata nu ti-am scris din cauza asta, ca ma revolt, si ce rost avea sa-ti spun??? Tu este o femeie si o mama extraordinara. Nu stiu de unde gasesti atata putere. Ai grija de tine!

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Capri am avut si eu o raceala puternica cu febra si toate cele, am luat o fiola de algocalmin ca nu scadea febra si nu i-am dat sa suga vreo 3 ore, poti incerca, ca e important sa fi sanatoasa pt puiuti. Cu dormitul eu nu ezit sa o iau cu mine in pat cand e mai agitata si se trezeste des, imi e un pic teama sa nu se invete, dar cred ca e mai important sa dorm si eu 2-3 ore legate. Alex a dormit numai cu mine in pat, dar nu i-a luat mult sa se obisnuiasca singur asa ca poate daca dormi cu ea reusesti si tu sa te odihnesti putin.

Mergi la inceput

Am luat nurofen pediatric si am baut ceai de busuioc. Sper sa aiba efect...

Vicky, Dana si Flori.

Intre timp a venit soatza. Evident zice ca se simte rau, dar e la calculator, pe scaun, iar eu cu fata .

In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Salut fetele!!

Iaca mi-am gasit si eu putin timp sa mai intru. Noi suntem bine, cred ca ne iese dintele nr. 5, ca iar incepem cu nedormit, marait si alte cele...

La capitolul noutati, a reusit sa se ridice singura in picioara, asa ca am coborat patul, acum e "la galera" - asa arata printre gratiile alea. Invata incet incet sa mearga in 4 labe, da' nu face multi pasi. E tot mai agitata si mai neastamparata, nu sta locului deloc! Ma vrea lipita de ea, si abia reusesc sa o adorm. E atat de agitata ca nu reuseste sa doarma, face acrobatii in patut, adoarme doar daca o tin in brate si ii fac shhhh cateva minute. E NORMAL ASA??? Ca mie mi se pare prea agitata...
De trezit, tot des pe noapte, si mai nou tot mai devreme dimineata, asa ca is nervoasa si obosita...

Capri vreu sa iti transmit un si o imbratisare din inima! Doamne prin cate treci, si eu ca si Vicky, ma revolt de fiecare data cand citesc cu cata indiferenta te trateaza sotul si mama ta! Imi vine sa ma urc in tren si sa vin sa le zic vreo doua!! Te apreciez enorm pt. puterea de care dai dovada!

Mada imi pare rau sa aud ca nu sunteti bine!! Multi si voua, sa va insanatositi si sa va reveniti din criza!!!

Mina felicitari pt. performanta lui Bogdan!!

Mama mama da ce de fete rebele avem printre noi!! tare m-ati distrat cu povestile despre nazbatiile din copilarie! Am si eu cateva: cand eram prin liceu ne-am luat o piscina dina aia de plastic care se intinde si se umple cu apa, avea 3 m in diametru si ajungea pana la genunchi. Ce ne-am gandit noi (eu si fratele) sa o probam, sa vedem cum e. Si unde oare??? Aa, da, in sufragerie, pe covorul persan al mamei!!! Am umplut piscina cu galeata, ne-am plictisit repede, ca dura prea mult. Am rostogolit-o pana pe balcon si i-am dat drumul... Am distrus covorul!

Na, ca mai vroiam sa scriu da s-a trezit madama! Fug, , o seara buna va doresc!!

Dia - "Diet" is "die" with a "t"!
si bebe
Miruna (15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Ma CAPRI - ia nene ceva serios, nu Nurofen pediatric. Oi avea tu greutate de copil, dar totusi... Asta se da pr kg corp, ce mare efect sa aiba un nurofen de copii si un ceai de busuoic? Serios, trimite pe careva la o farmacie, ai pe cine? Daca nu, zi soro si il trimit pe barbatu-miu pana la voi, nu se poate asa, pici naibii intr-o zi fereasca DD si ce faci atunci??
Si solutie exista, nu se poate sa nu existe, cauta un ajutor ceva, ori o menajera ori o bona macar part time, 4-5 ore daca vine si tot te salveaza. Pe cuvant, nu te mai chinui asa, ca singura nu vei putea la nesfarsit!

La noi lucrurile se indreapta nitel. Imi dau seama ca trebuie sa fac ceva si sa nu mai reactionez, sa fiu nene imuna, dar nu stiu cum, nu imi prea iese... Poate exagerez eu, nu stiu... Eliza e cumintica, dar maica-mea o imbraca, merge cu ea la baie, o incalta... Acuma Eliza e ragusita tare. Vorbeste tare. Eu ii tot spun sa taca sau sa vorbeasca mai incet, maica-mea cica o cert si o cicalesc.
Dar totusi nu am chef de nimic... Nu stii cum e mai bine... Sa fie oarecum aproape si sa te ajute? Sau mai bine sa te descurci singur si basta? Er nu mai vrea decat in brate deja, adoarme, o pui in pat si se trezeste ca vrea inapoi in brate... Daca o tii in brate, nu trebuie sa stai jos, ci in picioare... Halal ajutor

Mergi la inceput

Anka, soatza nu e deacord nici cu menajera sau bona - cica nu baga straini in casa . Si daca as lua fara acordul lui ar face-o sa se simta mizerabil si ar pleca singura...
Deci a inceput si Er sa faca ca, Ilinca ? Si ea face la fel cu culcatul si cu statul in brate. Si la cele 47 kg (ca atat am implinit) ale mele, sa vezi ce fericire e... Cu maman, ce sa mai zic??? Zau nu stiu cum e mai bine .
Cu boala, vad ca nu mai am febra. Am luat nurofen de copii, doza peste 12 ani , cred ca merge la kg mele.

Dia, si a mea e super agitata. Cine mai stie ce e normal??? multi. Si, by the way, nu e nika de apreciat la mine, crede-ma .

Ma duc la baitza.

pup you all,

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Acum am reusit sa o pun in patut eu am leganat la Alex un an (in picioare) si acum dupa a doua cezariana ma resimt asa ca am apelat la metoda adormit in pat si teleportat in patut, numa ca parca simte cand o pun jos, deschide ochii si incepe sa miorlaie si repetam pana ne iese E treaza de la 16 sper sa doarma macar 2 ore legate.

Si daca tot s-au terminat discutiile despre branza, vin si eu sa va intreb de iaurt. Le-ati dat? Ma refer la cel normal si simplu nu la cele pt copii. Nu mai tin minte cand i-am dat lui Alex prima oara tot ce stiu e ca nu i-am dat danone de niciun fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Apai Er a inceput sa faca precum Ilinca pentru ca ne-a ajutat maica-mea la asta, ca de cand a venit sta cu ele in brate! In seara asta adormise fata, Eliza se chitzomanea prin bucatarie cu maica-mea, asa ca Er s-a trezit si nu a mai fost chip sa o adorm pana la 11.
Colac peste pupaza, vecinii din perete (de la camera Elizei) ciocaneau zdravan si sudau ceva la balcon Am iesit pe fereastra sa ii rog sa continue maine ca e aproape 11 si am copii mici. Nu va zic, sare nene ala la mine, ca ce, ca el nu face zgonot cand sudeaza, si ca daca ma deranjeaza lumina, sa trag jaluzelele! Bai ce cretin! Ce ore de odihna ce trebuie respectate, ce respect in general... Si-a vazut de treaba. A terminat pana la urma, dar si acuma stau si ma gandesc... Daca imi facea mie cineva observatie, imi ceream scuze ma, asa ma gandesc. Ala, un idiot, clar, era cu o gura cat o sura frate!
N-ai cu cine mai, n-ai cu cine!

CAPRI - nu mai stiu ce sa mai zic... sotul asta al tau e tare la bagat interdictii, dar cand e sa presteze si el la ale casei, e bolnav... Un fel de.. la placinte inainte, la razboi inapoi. Ca pana la urma greul e pe tine. Daca ai lua pe cineva care sa te ajute, sa vina cand e el la serviciu, nici asa nu merge?
Uuufff ce complicat...

Mergi la inceput