Pepenasi de iulie - august 2008 (96)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Si daca tot am timp, ma tineam de zic Anka super tunsoare ti-ai tras iti f bine. Ce-as mai vrea si eu parul drept sa-mi stea si mie intr-un fel
Vio vazut si look-ul tau, te prind suvitele f bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Violeta imi place noua ta freza,iti sta super si am admirat-o si pe pepenasa ta.
Caprioara cum te mai simti?Multa putere iti doresc sa poti face fata la toate greutatile.
dia si eu patesc la fel cu mandra mea:vrea sa adoarma numai in brate si cand ii spun shhht ea rade,deci ma lasa nervii.
Am si eu o nelamurire:la vara cand o sa o imbrac pe fiimea in rochite,fustite cand afara vor fii calduri ucigatoare cum ascund pampersul sa nu se vada?Ma gandesc ca o sa-i fie cald daca ii pun body pe dedesubt.Cred ca o sa-i cumpar rochite care au chilotei din acelasi materia.Vara trecuta am vazut o fetita care avea pampersul plin si ii atarna din rochita si am ramas cu o imagine neplacuta.Sunt dusa e clar...la ce ma gandesc eu la ora asta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Tecky eu i-am pus body lui Alex si vara. Ai dreptate pampersul fara nimic atarna. Eu am preferat body pt ca tricourile se mai ridicau si ramanea cu spatele gol si cum el era in plina glorie de mers de-a busilea statea mai mult pe jos. Mai foloseam si unele body-uri mai dragute pe post de tricou sau maieu dupa caz cand era f cald.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Gata, am reusit si eu sa culc copilul dupa ce am leganat la el aproape doua ore de mi-au iesit ochiiMacar sper sa doarma mai bine decat aseara.
A reusit si tati sa raceasca, febra 38, tuseste ca un magar, transpira la greu, ii curge nasul,sper sa nu ne molipseasca si pe noi.Eu de regula sunt imuna, de fata mi-e mai teama.
CAPRIOARA, off, ca tare greu trebuie sa iti mai fie si racita si cu doi copii pe cap.Lasa ca ai sa treci tu si peste asta, fii tare Cu parintii, te inteleg perfect, si maica-mea a venit ieri de la tara pentru cateva ore cu o cunostinta, a trezit fata din somn ca sa o vada, a stat cu ea 20 minute, apoi a coborat la fratele meu (care e burlac si de 10 zile e in concediu)sa ii faca curatenie.Iar pe mine nici macar nu m-a intrebat daca am nevoie sa ma ajute cu ceva.
FLO, mersic,sa stii ca face minuni la psihic o schimbare de genul asta,
ANABABY, mai da chiar ca ai fost harnicuta nu gluma!
ANILANSA, ma bucur ca sunteti mai bine
OANASM
DIA, nu stiu cat de normal e dar si alexandra e la fel de agitata.De adormit adoarme de ceva vreme numai leganata, cu capul pe pieptul meu si musai sa-i si cant.si cand zic ca a adormit si o pun jos se trezeste si o luam de la capat.Eu tot zic ca ii ies dintii de sus, dar a trecut deja o luna si nu s-a schimbat nimic
IROLF mersicEu am decis sa incalc orice reguli ale diversificarii, ca ne cam invarteam in cerc si i-am dat iaurt simplu de la sase luni si exact de la Danone.N=a patit nimic, i-a placut teribil, asadar continuam.Acu astept sa-mi primesc rosiile,
TEKY, multumim de aprecieri E buna ideea cu chilotei din acelasi material cu rochita.Din aia sucari cu marginea dantelataAbia astept sa vina vara.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

LA MULTI ANI DRAGI MAMICI DE PEPENASI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

IROLF _ nu stii cum e? Eu as fi vrut sa am niste bucle ceva...
VIO - am uitat sa zic, te-am vazut Ce freza shucara nene! Super!
TECK - eu si acuma ii pun Erikai chilotei in casa, ca nu imi place sa o las in ciorapi. Ii mai pun pantalonasi, dar isi scoate sosetele si le mananca, prefer deci ciorapei lungi. Chiloteii ii pun peste ciorapi, ca sunt cu niste volanase asa pe fundulet, zici ca sunt un fel de pantaloni scurti. Avem un set de 3 bucati. Si mai avem inca doua perechi, de la doua rochite. Deci avem 5.
Dezavantajul daca ii pui chilotel peste pampers si nu ii pui si un maieut (ori de-astea chiar nu gasesti cred pentru bebe asa mic!) e ca elasticul de la chilotel o sa tot frece banca de la pampers si o sa stea cu ele sub burta. Daca ii pui maieut, tot iese din chilotel. Dar na, cand o fi cald si o sa aiba numai rochita, nu merge sa ii pui si maieu sau body si chilotei si rochita...
DIA - sa stii ca e normal asa. Incet incet o sa vedeti de ce se spune ca pe masura ce cresc copiii, cresc si problemele Ca ai impresia ca ar trebui sa fie mai usor, ca incepe sa manance mancare sau sa silabiseasca, incepe sa te faca sa intelegi ce doreste sau ce il supara, dar pe de alta parte, te capiaza...
Daca acum 2-3 luni dormeau bine mersi 2-3 ore de cate 2 ori pe zi, de acuma zic mersi daca prind sa doarma un ceas jumate. O tura numa'. Ca a doua tura doarme juma' de ora.
E normal sa ne vrea langa ei, deja constientizeaza ca sunt si ei pe lumea asta.. In primele luni nu le e clar ca nu se mai afla in burta atata timp cat sunt hraniti si spalati... Acuma incep angoasele de singuratate, teama de a nu se rataci de mama, ei nu pricep ca daca tu iesi din camera te vei intoarce... si tot asa... vor sa fie alaturi de mama cu orice chip.
In acelasi timp, acuma ei simt nevoia sa isi exerseze toti muschii si doamne ce forta au! Ii supara ca nu se fac intelesi, motiv pentru care se azvarlesc cu fundul in sus, bat din picioare, iti ard palme sau te apuca de fata. Nu pricep de ce nu ii lasi sa manance telecomanda spre care se intind cu atata sarg, iar daca ii amagesti se supara cumplit! Pana acum, uitau in secunda doi... Daca pana acum mergea sa ii ascunzi telecomanda si sa ii spui ca nu mai e... de acuma incepe sa te caute pe la spate sa vada unde ai ascuns-o.

Erika a inceput sa se intinda dupa fata de masa - folosesc rar fata de masa, dar uite ca na, acuma am una pe masa, scaunelul ei este in apropiere, si a tras de ea o data ca mi-a trantit jos tot cosul cu fructe... Se intinde dupa prosoape si e fascinata de perdea si draperie. Nu o pot aseza intr-o pozitie, ca imediat gaseste ceva de care sa traga. Nu o pot lasa pe pat nici 2 secunde, ca se duce sa vada ce e la margine, si vede marginea husei de pat si se apleaca dupa ea... Cre' ca are o problema cu marginile astea, ca nici pe salteluta de joaca nu o mai pot lasa, ca se baga dedesubt sau o intoarce pe dos, sa vada ce e sub margine, ce e dedesubt.... Deci e o aventura continua.

Edit - ia uite frate, e miezul noptii!
MULTI ANI MAMICI!

Mergi la inceput

Fetelor va multumesc pt raspunsul cu chiloteii.
Fug la culcare ca maine ma scoate sotul la un restaurant chinezesc sa sarbatorim ziua femeii.
Va pup,noapte buna

Mergi la inceput

Uitasem sa intreb ceva:de la cate luni ati introdus sfecla rosie si cum ati copt-o in cuptor in folie de aluminiu sau cum?La steamer n-as vrea sa o fac .
DANA81 vezi ca ai un PM de la mine
ANKALAURA, eu am vrut cu totul altceva, dar coafez a fost de parere ca imi trebuie o frizura mai nonconformista daca vreau sa par mai tanara, iar sotul meu a tot facut misto de mine, ca mi-a tuns bretonul sui, dar i-a placut.
TEKY, distractie placuta maine la restaurant

Mergi la inceput

Martisor pentru toate femeile
Pentru ca sunteti cele care insenineaza zilele barbatilor - desi ei se plang dar numai pentru ca asa s-au obisnuit - pentru ca sunteti cele care suflati dragoste peste orice faceti voi si familia voastra, pentru ca sunteti cele care numai cand priviti catre copiii vostri, dati lumii mai multa frumusete, pentru ca sunteti cele care gasesc in fiecare zi timp pentru orice problema si orice nevoie a celor dragi, pentru ca, desi va mai plangeti cateodata, o luati de la capat in fiecare zi, mai puternice si mai hotarate, pentru ca sufletul vostru stie ce e iubirea, cum se daruieste si cum se primeste ea... si pentru tot ceea ce reprezentati... pentru voi timpul se opreste putin in loc la fiecare inceput de Primavara, sa va aduca un omagiu...
La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

La multi ani dragi mamici!

Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput