Pepenasi de iulie - august 2008 (96)
Raspunsuri - Pagina 12
gallyb spune:
DRAGI MAMICI DE PEPENASI:
Fie ca toate impinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni..si fie ca primavara iubirii sa va inunde sufletul cu bucurie si cu parfumul tuturor florilor sale.Va doresc un 8 Martie cat mai frumos.
ankalaura spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui violeta29 Uitasem sa intreb ceva:de la cate luni ati introdus sfecla rosie si cum ati copt-o in cuptor in folie de aluminiu sau cum?La steamer n-as vrea sa o fac . Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008 |
VIO si mie mi-a fost teama sa fac sfecla la steamer, dar, spre surprinderea mea, NU A IESIT CULOAREA DELOC! Adica nu s-a patat aparatu'! Eu ii dau sfecla de pe la 6 luni juma', dar nu se da in vant dupa ea.
La cuptor o fac in folie de aluminiu, DAR PUSA PE GRATAR si cu o tava dedesubt, in caz ca picura... Am pus-o o data direct pe tava si i s-a copt fundul, a facut o crusta pe care a trebuit sa o tai ulterior.
La steamer parca merge mai repede.
Azi ma apuc de mucenici. Fac si lichizi (imi plac mie) si in cuptor (ii plac sotului dom'ne).
Marina_1609 spune:
LA MULTI ANI MAMICUTELOR!!! 

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=15" target="_blank">Sofia - Clipe de viata ( ma1 & ma2 )
Mami Marina - Gospodina
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
Copil crescut din suc de morcovi
Marina_1609 spune:
eu sfecla o fac cel mai des la steamer si iese foarte ok. am incercat si la cuptor si este chiar mai buna dar mi-e lene sa pun ceva la cuptor si altceva la steamer.![]()
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=15" target="_blank">Sofia - Clipe de viata ( ma1 & ma2 )
Mami Marina - Gospodina
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
Copil crescut din suc de morcovi
Violeta_m_tm spune:
La multi ani mamicilor, sa aveti parte de multa iubire, multe flori, si o primavara minunata alaturi de cei dragi , multi pupici

Anilansa spune:
LA MULTI ANI... DRAGI MAMICI!!!! o primavara frumoasa, sanatate, strunfi sanatosi, fericire... si sa auzim numai de bine

cate o floricica pt fiecare
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
ankuta_1982 spune:
LA MULTI ANI NOUA MAMICIILOR, SA FIM SANATOASE SI IUBITE,MAI ALES IN ZIUA ASTA SPECIALA!!!!!
VA TRIMIT MULTE FLORI DE LA BRASOV UNDE NINGE!
ankuta
flo1980 spune:
LA MULTI ANI DRAGI MAMICI!
SA INFLORITI CA MERII, CA PERII SI SA FITI MEREU CU ZAMBETUL PE BUZE!

_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">"Clipe de viata 2008" - daca va place de noi, ne gasiti la fl1 , fl2
MissJJ spune:
Dragi mamici va uram si noi un 8 Martie cat mai frumos si o primavara cat mai senina si mai minunata.
Intrati pe mailul comun (yahoo) ca v-am trimis si noi ceva.

Nu am reusit sa citesc din urma noi tot bolnavi adik Ami mai e si Flo e cel mai rau acuma, deci mai tragem inca.
Sper sa revenim cat de curand.![]()
Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.
William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894
Serenity90 spune:
La multi ani mamici! Va urez din suflet o primavara frumoasa plina de caldura si impliniri! Sa aveti bebelusi cuminti si sanatosi!
Mada Foarte dragalash ursuletul!