Pepenasi de iulie - august 2008 (96)
Raspunsuri - Pagina 6
ladymina77 spune:
Multumesc fetelor,
Capri,nu-ti face procese de constiinta ca ai fi tu cumva de vina.Deja de la varsta asta cam asa fac toti.Si Bogdan este la fel si m-am intrebat de multe ori unde gresesc oare.I-am explicat de n ori ca orice ar face rau sau bine sa-mi spuna adevarul decat sa ma minta pt ca are numai de pierdut.Sa speram ca ma si asculta ,oricum e o varsta critica la ei acum si trebuie atent supravegheati.
In alta ordine de idei sunt fericita ca a luat la concursul de matematica locul 2 pe judet cu un punctaj de 97 pct din 100.Se putea si maxim dar mereu e neatent si se grabeste.Dar e bine si asa.
Mamaruta e mucoasa sper sa-i treaca cu picaturi de nas.
Si noi avem pufulet deasupra fundului,asa are si sotul ,al ei sper sa dispara pana creste mare.
O seara frumoasa!
ooka spune:
Camy sa iti dea Dumnezeu tot ce e mai bun in sarcina asta si sa ai o scorpioanca sanatoasa si frumoasa! Sa fii fericita si sa fie intr'un ceas bun
mami de Sofi
irolf1 spune:
Am ratacit destul zilele astea
n-am avut chef de nimic, abia am facut cate ceva prin casa, cre ca m-a palit astenia![]()
noi suntem bine, progresam cu ridicatul in picioruse, mersul de-a busilea, Alex se descurca binisor, adica mai face figuri dimineata, dar pana la urma merge la gradi.
am frunzarit din urma n-am apucat sa citesc tot, dar am retinut ce era important si m-am bucurat fff tare
Camy felicitari si DD sa aibe grija de voi sa fie totul asa cum iti doresti. Prin cuvinte nu-mi pot exprima bucuria si ma rog pt voi sa aveti puiul mult dorit
revin dupa ce-i culc ca tre sa citesc, nu scapati voi de mine![]()
Piciulicii Alex Gabriel
(22.08.05) si Andreea Maria
(23.07.08)
ankalaura spune:
BUJO - sanatate micutei! Tinem pumnii sa fie totul bine. Au ramas la Gomoiu sau s-au dus la Budimex?
CAPRI - fetele au dreptate. Cred ca noi exageram. De ce nu recunosti ca e foarte interesant sa iti tai parul. Cum face harsht harsht. Daca l-as fi vazut eu pe Matei, mi s-ar fi parut amuzant. Daca ar fi facut Eliza asta, pun pariu ca o pedepseam. Corect pentru mine dar mai ales pentru ea, ar fi fost sa reactionez mai relaxat, sa mi se para amuzant (in sinea mea zic, pentru neuronul meu! nu sa para ca o incurajez!)
Mai cred ca ii certam prea mult si le cerem prea mult. Suntem prea preocupate sa ii aranjam pe linia dreapta incat uitam ca poate felul asta al nostru agitat, critic si disperat il face pe copil sa se indoiasca de propriile lui puteri. Desigur, si-a taiat parul, nasol. Dar e prima data. Si probabil ca va fi ultima. Felicitare a facut, impreuna cu ceilalti? Intr-o zi normala face mai multe prostii de-astea, sau mai degraba e un copil bun? Eu cred ca e copil bun ![]()
ioana spune:
Tudor avea vreo 5 ani cand a facut ceva asemanator. Eu lucram intr-o camera, el se uita la minimax in camera de alaturi. A venit si mi-a pus pe tastatura cateva smocuri de par si a plecat inapoi.
"Tudor, de unde ai parul asta?"
"De la mine din cap".
Doamne, copilului meu ii cade parul in smocuri!!! Am zis ca lesin in momentul ala! De fapt, el avea in mana forfecuta cu care decupeaza si, uitandu-se la desene animate, se tot tundea din fata. Cand a adunat o gramajoara respectabila, mi-a adus-o mie cadou... Dupa ce mi-a trecut spaima, am ras, ce sa mai fac. Iar copilul a ramas in vara aceea cam ciuntit in fata, da i-a trecut.
In alta ordine de idei, fiica-mea continua sa nu manance decat fructe. In seara asta a mancat fructe amestecate cu pulpita de pui! Nu pot sa nu-i mai dau fructe in speranta ca va fi nevoita sa manance legume. Ar sta numai la san, si asa ma termina noptile cu suptul asta. Maine ii fac suc de morcov proaspat, sa vad ce parere are.
Numai bine va doresc.
Ioana si Ilinca (5 iulie 2008).
Caprioara spune:
Fetele, multumesc frumos de sfaturi
. Chestia e ca io am o problema cu minciunile, nu le suport
, am buba la cap cu asta, cum are Ooka cu bio
.
A, si io cred ca am fost un copil prea cuminte frate
...
Mina, felicitari pentru Bogdan
.
pup you all
In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati 
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
mcoca spune:
Hehehehe ma distrati cu tunsu. Eu nu ma tundeam pe mine, il tundeam pe frate-miu. Si mama ii tot spunea sa nu ma mai lase, dar ti-ai gasit. Cand ii crestea un pic paru, mama ii zicea : trebuie sa te duc la tuns, sa nu o lasi pe sora-ta sa te tunda! mergem maine. Aiurea, a doua zi il gasea tuns :). Dar nici nu m-a batut pentru asta. O amuza, ziceau ca de fapt frate-miu nu trebuia sa ma lase
.
Vicky si
Maya (27.06.2008)
anaxena spune:
m-am simtzit super rau azi si Maria e o urlacioasa..va povestesc maine de raul meu si de electrostimulare
pup
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
anaxena spune:
Caprioara dc ai shti cate mamici vin la salon cu fetite cu breton taiat sa le reparam noi cumva!!!asha ca stai linishtita,se intmpla in mod frecvent,iar cu mintzitul,eu eram campion,de ce?pt ca vroiam sa le arat alor mei ce perfecta sunt si shtiam ca dc le spun adevarul scadeam in ochii lor(asta era in capshorul meu),iar eu am facut prostii nu gluma,am inventat ca am spectacol,imi cumparasem si premiu cu banii furatzi de la ai mei si multe altele
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
madina71 spune:
Camy, ma bucur atre mult pt tine!!!! Si mie mi-au dat lacrimile cand am citit ca esti insarcinata... Sa ai grija de tine si de burtica!
Bujo, ma bucur ca este mai bine fetita prietenilor tai, sa speram ca nu este totusi ceva grav...
Si eu m-am tuns cand eram mica...
Din gama produse contra constipatie, am trecut la taratele de grau.
Adrian al meu a mancat astazi iaurt in care i-am pus o lingurita de tarate de grau... Laptele il fac cu apa de tarate... Asteptam rezultatele... Cu mancarea la pranz ne chinuim, nu prea da rezultate metoda "super nanny"... Of, si ma enervez, si nu am rabdare... Astazi l-am pus in patut si intai a facut leoarca cearceaful si hainutele de pe el cu tot ceaiul din biberonul pe care il dadusem sa bea... l-am schimbat pe el, am schimbat cearceaful... el sa doarma pace! I s-a parut mai interesant sa se dezbrace de pantalonasi si de sosete si sa le arunce pe jos... Asta de 2 ori, imi venea nu stiu ce sa-i fac... Din cauza asta seara il culc intr-un costumas cu totul, adica un fel de salopeta... ii mai desface uneori capsele... Doamne, am zis ca baiatul meu are veleitati de striper! Doamne fereste!