Pepenasi de iulie - august 2008 (96)
Raspunsuri - Pagina 5
Caprioara spune:
Iriss, nu ca si-a taiat el parul sunt eu neagra de suparare. Ci ca minte 

. Si i-am spus ca nu-i fac nika daca spune adevarul, dar daca nu spune adevarul clar e pedepsit. Acum nu vorbesc cu el ca are o
. Mai, 10 minute a tinut-o una si buna ca el NU STIE ce s-a intamplat cu parul lui
.
In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati 
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
Caprioara spune:
Ana, pai da, asa i-am zis, ca o sa suporte consecincele:tuns la 1 probabil
. Iar chestia cu mintitul, stie prea bine ce diferentza este intre a mintzi si a inventa... Am discutat de n ori cu el, cu exemple.
In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati 
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
poze
turturica spune:
camy, felicitari, e-o veste extraordinara, ce ma bucur pentru tine! Sarcina usoara si-o scorpioanca frumoasa, sanatoasa si agera iti doresc 
Noi sintem bizi cu diverse, miine mergem la wellness, cadou din partea lui barbatu-mio. Sa vedem ce parere are Mara de treaba asta si daca e de acord sa se wellnesuiasca ![]()
Mami de Mara (19.08.2008)
Caprioara spune:
Sotu e la munca pana dupa 9, iar eu sunt blocata cu Ilinca, care nu vrea sa stea in bouncer sa-i fac mancarea. A stat doar cat am scos rufele din masina in cos, dar de intins nu-s sanse, ca trebe sa ma duc la uscatorie, deci sa parasesc incinta, deci urlete
.
Si vroiam sa fac si eu o crema de zahar ars
. Care nici nu se face greu si nu dureaza cine stie cat, dar nu si poate ca am o urlatoare in dotare
.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
poze
bujo spune:
Fetita prietenei mele se simte un pic mai bine, a scapat de pneumonie si papa mai bine. A inceput sa-si recapete si reflexele, ceea ce confirma ce banuiam, ca era si foarte slabita de la boala. Acum se pregatesc sa faca RMN. Sa le tinem pumnii sa iasa bine si sa suporte anestezia. Daca e doar de natura fizica problema sunt sanse mari de recuperare. Dr i-au zis ca totusi pt varsta ei de 3 luni ar trebui sa se rostogoleasca etc. Care frate, ca Filip abia de vreo 3 sapt pot spune ca se rostogoleste, pana atunci de 2 ori s-a rasucit si asta accidental. Doctorii astia se asteapta ca toti sa evolueze la fel zau.
bujo mami de Filip
mcoca spune:
Ana, la noi merge bine kk la olitza. Si noi am avut probleme cu prima ilitza, era prea mare pentru fundul ei, poate si la voi e o prob de genul asta. Aaa in plus era si foarte inalta, nu se se simtzea ea bine. De fapt cum am pus-o, a inceput sa planga. Cu a doua olitza nu am avut nici o problema. In plus e in forma de masinutza si are farurile ca niste ochi, asa ca se amuza teribil sa se uite la ei. Ii mai dau si cate o jucarie, cateodata. Bafta!!!
Vicky si
Maya (27.06.2008)
iriss27 spune:
De mintit, probabil ca a mintit din cauza tonului tau acuzator ... probabil ca i s-a parut si lui ca a facut ceva rau. Iar daca insistai sa spuna adevarul, doar nu se descoperea singur ca a mintit ... Nici eu nu recunoasteam cand faceam prostii, deh, orgoliu propriu ... se enerva taica-miu, de-i venea sa ma bata
Intr-un final recunosteam.
Ce copil ticalos am fost
Aaaa si am facut atatea dracii cand eram mica, am testat legile fizicii, aruncad cu rosii de pe balcon, la masinile care mergeau. Era f complicat, pt ca trebuia sa estimez traiectoria, viteza masinii, stateam si la 8 ... asa ii aruncam proviziile pt iarna ala mamei
Apoi aruncam cu apa pe lumea care statea la coada la carine (cum era pe vremuri, de se statea la coada), eu cica spalam balconul. L-am scupiat pe un vecin pe chelie, pt ca nu vedeam de capul lui
Si multe alte dracii ... aaa cand lua mama ratia de zahar si faina, faceam eu cu frate-miu prajituri, pana cand venea acasa, stricam jumatate din ratia lunara ... bieneintele cu dezastrul de rigoare ![]()
De recunoscut, greu recunoasteam ca facem trazani. Evident, acum uras orice mica minciuna ... dar asa sunt copiii.
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei 
iriss27 spune:
Azi i-am dat lui dav spaghete cu carne de vita, putina ceapa, bulion, busuioc, oregano, un catel de usturoi feliuta, a iesit excelent. Am facut ca pt noi (fara calire si fara sare), apoi am pus la blender cu putina apa si a iesit delicioasa, a mancat Dav cam 200g. La restul am pus sare, piper, apoi am pus deasupra un ou batut si niste cascaval si am bagat la cuptor. I-a placut si lu' ta-su.
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(08.08.2008)
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei 
ana_a spune:
irissss parca ai fi povestit de mine
numai ca eu am stat la etajul 5!!!
bujo, ma bucur de vestile bune!Sa dea DD sa iasa bine RMM si sa treaca cu bine sde anestezie
capri, eu continui sa il cred ca NU STIA! Pur si simplu daca foarfeca taie bine...si el sa sprijinit cu fruntea de ea
sau o fi crezut ca se poate pieptana, sau scarpina ...si hop...ia cazut motzul!
Da, minciuna este o treaba nasoala...si eu am mintit cat eram copil, vezi ce zice iriss mai sus...io mereu ziceam la ai mei ca "nu eu am fost!" - aveam o vecina care ne pandea si para la ai mei
mai apoi ca adult m-am indreptat
. In plus...nu stiu sa mint!Cea ce este nasol cand chiar esti nevoit sa minti
, ma dau singura de gol...ceea ce este naspa rau de tot
Ana - mami de
Stefan - (august 2004) si
Matei - (iulie 2008)
micul artist
iriss27 spune:
ana, si eu aveam o vecina de palier, o baba, care ne para la mama, ca am spalat balconul (dupa ce varsasem un ghiveci cu pamant), tocmai cand era coada, dar eu senina ii ziceam mamei, ca nu am vazut ca era coada, nu ma uitasem
, iti dai seama ca ma uitasem si nu stiam cum sa mai coc una.
Iar frate-miu, mai mic, era sincer si paracios si spunea lu' mama cine a facut nazbatiile ... si primeam pedeapsa, iar el isi lua o bataie ... il umpleam de vantai. Mai tarziu ne-am inhaitat amandoi la prostii ... si sa vezi concurs de aruncat cu rosii [k] Acum e un handralau de 1,80, bine facut ... deci au ajutat bataile mele ![]()
Si nici eu nu-s in stare sa mint ... uit ce am mintit, plus ca tata imi zicea ca ma cunoaste dupa fata cand mint (desi mi-a trantit-o si cand nu minteam), bai ce ma oftica replica asta!
Ce vreau sa spun, evident ca noi ca parinti le vom explica de ce este bine sa spuna adevarul ... blabla, dar acum, cat sunt copii, nu cred ca trebuie sa ne stresam prea tare legat de micile lor minciuni!
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(08.08.2008)
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei