Pepenasi de iulie - august 2008 (96)
Raspunsuri - Pagina 4
diarux spune:
sau www.agonia.ro/index.php/personals/118644/Despre_nori" target="_blank">Povestile norilor
mami Ruxandra, in plina forma
pentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story
...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...
dara_d spune:
CAMY CE VESTE MINUNATA, SA AI O SARCINA USOARA SI UN BEBE SANATOS ITI DORESC DIN TOATA INIMA.

http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png
ella81it spune:
www.youtube.com/watch?v=DHkpdtXF_D4eurl=file:///c:/program%20files/yahoo!/messenger/s7MrA2IXYPaSq3838emCCA--
proba![]()
revin
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex
ella81it spune:
Nu am reusit incerc mai pe seara paote ma ajuta cineva![]()
E o dedicatie ptr voi toate sper sa reusesc sa o trimit![]()
REVIN cu multumirile mai tarziu
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex
Caprioara spune:
Helau,
Camy, sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos
, care sa va lumineze sufletele! Ma bucur enorm pentru voi
.
Ella, La multi ani! 
Irda, sper sa gasesti resurse sa iesi din butoi
.
Mina, ma bucur ca e bine Mamarutza cu inimioara
.
Ralu,
.
Noaptea trecuta a fost vai mama mea: s-a culcat la 2 jumate
. A dormit pana pe la 6:20, si apoi din ora in ora mi-a dat trezirea, pana la 10. Cred ca o dor dintzii ca roade cu foc paturi si orice altceva prinde si scrasneste din dintzi (face un zgomot care te racaie pe creier
). La 2 noaptea n-am mai rezistat si i-am dat 2.5 ml nurofen, cica asta e bun si la dureri de dintzi.
Mda, si acum a dormit de amiaza 20 de minute. Am apucat sa scot o tura de rufe din masina si sa o intind, si cand m-am intors din uscatorie urla ca din gura de sarpe in patutz.
De mancat si-a mancat portiile de fructe si legume, tot. La fructe parca ar mai fi vrut.
M-am muls doar 100 ml, vreau sa-i completez cu formula 30 ml, pentru ca nu mai rezist sa ma tot mulg.
Totusi, a stat mai cuminte in bouncer dupa mese, de am putut si eu sa mananc, sa spal vase, sa ma mulg. E un progres, dar uite ca NU DOARME, iar eu sunt zombie. Masina de spalat merge si sa vad cum o sa fac sa o intind. Si ar fi trebuit sa-i fac si mancare pentru saptamana viitoare, dar cred ca o las pe maine.
Afara nu am fost nici ieri, nici azi, pentru ca eu sunt bolnava.
In rest, nici ea nu vrea sa stea in funduletz, si are aproape 8 luni. Se ridica pe patutz, dar greutz deocamdata. Si pe premergatorul cadru. Azi noapte asta facea pe la 2
, exercitii de ridicat pe patuz, vroia sa ajunga la cartonul pe care sunt scrise datele de la nastere si care e lipit de tablia patului, in partea de sus. Clar e mai interesata de statul in picioare decat in fund. Si tot spune Maaa, cu accent pe m
. Cateaodata si ma-ma, sau ma-ma-ma.
pup you all,
In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati 
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
iriss27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ella81it Nu am reusit incerc mai pe seara paote ma ajuta cineva E o dedicatie ptr voi toate sper sa reusesc sa o trimit REVIN cu multumirile mai tarziu ![]() www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE ELLA mamica de Alex |
Hai ca te ajut eu
In primul rand, linkul nu este bun ... copiaza linkul si apoi, cand scrii mesajul, ai sub linia cu bold, italic ... o alta linie cu Videos: G, Tube ... dai click pe tube si apoi, intre cele 2 tube, introduci linkul Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008) www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei
Caprioara spune:
Din ciclul "ispravi de copii mai mari"
:
Matei mi-a facut azi o „bucurie“. Si-a taiat cu foarfeca parul din fatza, fix in frunte. Asta la scoala, in timp ce faceau felicitari pentru mame, de 8 martie. Are o chelie motz in frunte, ca l-a ciopartiz rau de tot si scurt. Cred ca nu se mai poate face nika sa reparam, decat tuns la 1. Initial am crezut ca si-a lipit guma de mestecat in par (desi el nu mananca) si i l-a taiat careva cu lama la scoala, ca asa arata… L-am intrebat de ce a facut asta, si a zis ca nu stie . Ca sa nu mai spun ca initial a mintzit , pretz de 10 minute, ca el nu stie nimic de par
. Iar minciuna stie bine ca NU O TOLEREZ. Ce or avea copiii astia in cap, domle? Undeva am gresit cu el, dar raaaaau, de face lucruri de genul asta si minte uitandu-se in ochii mei
…
In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati 
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
ana_a spune:
capri poate nu stie exact ce inseamna minciuna, sau faptul ca a nu spune adevarul este ceva rau.Stefan al meu inventeaza la greu...dar ma gandesc ca pana la urma o sa-i treaca...sa inteleg ca nu degraba ![]()
Eu sa stii ca il cred
ca nu stie de ce si-a bagat foarfeca in cap. In locul tau nu i-as zice decat "acum asta este, suporti consecintele" ![]()
Stefan nici consecintele nu vrea sa le suporte, imi zice "nu-mi trebuie nici o consecinta!ca nu am ce face cu ea!"
Ana - mami de
Stefan - (august 2004) si
Matei - (iulie 2008)
micul artist
iriss27 spune:
Capri, eu nu cred ca tu a gresit in educatie sau poate ai fost putin mai restrictiva ... si daca si-a taiat parul ce? Crezi ca dupa ce o sa rada vreo 2 colgei de el, o sa isi mai tunda vreodata parul? Astea sunt nastrusniciile copilariei, doar nu vrei sa fie usa de biserica?
Eu zic ca regulile trebuie impuse la lucrurile foarte importante, nu bagat mana in priza, nu droguri, alcool, tutun, sunt lucruri mult ma grave si mai importante, asa ca nu te supara prea tare din cauza asta!
Apropo de tuns, eu prin clasa a 8-a m-am tuns singura, in baie, aveam parul pana la umeri si m-am tuns cu chica, cum se purta pe atunci, iesise f bine pt un prim tuns, adica in laterale eram in scari.Nu as mai fi in stare sa o mai fac o data. Mama nu stia si socul ei cel mai mare, a fost cand a venit la sedinta cu parintii, in seara aia, iar eu eram tunsa. A facut niste ochi, doar m-a intrebat ce-i cu parul meu, cine m-a tuns, eu f mandra zic: EU, Cum tu?? Cu foarfeca, in oglinda ![]()
![]()
Si eram cls 8, am si poza cu parul asa, pe prmul meu buletin!
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei