Pepenasi de iulie - august 2008 (96)
Raspunsuri - Pagina 3
flo1980 spune:
Hello
Ella
Camy sarcina usoara si bebe sanatos! Ma bucur mult pentru voi!
ladymina condoleante! Dumnezeu sa-i odihneasca in pace!
Irda fruntea sus! Cum e la servici?
poze de la munte
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">"Clipe de viata 2008" - daca va place de noi, ne gasiti la fl1 , fl2
Didi81 spune:
Camy, scorpiuta zici? Si eu sunt scorpiuta, super zodie! ![]()
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Jos kg
iriss27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui violeta29 Si sa va mai stresez cu o intrebare:la cate luni au stat bebeii vostri in fund si la cate luni au stat in picioare(sprijiniti).Eu nu ma agit prea tare, o sa stea cand o sa fie pregatita, dar sotul meu m-a disperat.avem niste prieteni a caror fetita mai mare cu o saptamana decat Alexandra sta f bine in fundulet si sta si in picioare tinandu-se de marginea patutului.Eu i-am explicat ca doctorita mi-a zis ca abia de la sase luni sa o pun in fund, dar el o tine una si buna, ca fata alora sta si in picioare si a lui nici macar in fund Si am pus intrebarea ca sa citeasca si el raspunsurile voatre si sa nu ma mai bata la cap.Uff, barbatii astiahttp://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii minunea care ne-a luminat viata Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008 |
Vio, te inteleg perfect cu stresul pe care ti-l provoaca tati. O regula de baza: NU FACI COMPARATIE INTRE COPII, NICIODATA! Probabil ca parintii celei care sta in fund sunt mai degraba genul sportiv sau poate Alexandra pur si simplu e mai lenesa ... sau asa ii este felul. Oricum, totul este stabilit de creier, este vorba atat de intarirea muschilor spatelui, cat si de mentinerea echilibrului.
Fii-me a stat in fund la 8 luni, evident ca mi-am facut toate grijile din lume, dar la 1 an si 10 luni ea spune poezii. Ce vroiam sa zic este ca ei oricum nu stau degeaba, invata in fiecare secunda cate ceva. La 1 an si 3 luni a mers in picoare, in conditiile in care ceilalti copiii mergeau singuri de la 10 -12 luni, ea de la 1 an a mers de mana, deci 3 luni nu a vrut sa mearga singura, desi putea, deci e vorba de ce i-ai dictat ei creierul.
Spune-i sotului ca fiecare suntem diferiti, nu toti suntem super modele, nu toti avem 1,70m, nu toti suntem in stare sa alergam la maraton sau sa fim contabili ... suntem unici si fiecare evoluam altfel. Asta a fost lectia pe care mi-a dat-o mie Yvonne, sa o accept si sa o iubesc asa cum este, regulle le facea ea, nu eu!
David are 7 luni si nu sta in fund singur! Abia ieri a inceput sa se intoarca si pe burta, dar numai ca sa isi ia o jucarie si s-a intors inapoi pe spate ...
Iti doresc toate cele bune!
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008) www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei
Irda spune:
Ralu......nu tre' sa ma tina nimeni, mai.....
Stau singurica!
Esti o draguta, dar nu am nevoie de alt ajutor decat cel sufletesc!
Flo.....serviciul meu merge bine(lucrez la studioul nostru foto-video)......avem clienti, comenzi variate....as putea face mai multe, dar sunt si mamica 24/24 ca lucrez de-acasa deocamdata!
Am lasat-o pe Antonia cu sor'mea luni sa o iau pe Dari de la gradi si cand a vazut ca nu sunt in casa a urlat pana a venit taica-so s-o linisteasca....se facuse vanata de tipat si a mai si vomat de vreo 2 ori de-atata urlat ca m-a sunat sor'mea disperata ca nu stie ce sa-i faca:((!
Si o stia pe sor'mea....ii daduse sa manace, o adormise, dar deh...cu mine prin casa....asa ca nu pot s-o las cu altcineva deocamdata...cu conditia sa am si cu cine s-o las...uffff!!!
Problema mea nu-i musai financiara(desi nah......peste tot cred ca e loc de mai bine)ci mai degraba tine de niste greseli pe care mi le asum, dar degeaba o fac.....ca nu sunt in stare sa fac ceva sa se schimbe situatia....si-mi frec neuronii, nu dorm noaptea, plang ziua ...de Proasta (ca altfel n-am cum sa ma caracterizez).
Sper sa gasesc resuse in mine sa fac ce e mai bine!
Pupicei
iriss27 spune:
Felicitari!!! Sa te binecuvanteze Dumnezeu pe tine si pe bebelusul din burtica! Sa fiti sanatosi si sa ajungi sa iti cresti nepoteii!!
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei 
diarux spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Irda Ralu......nu tre' sa ma tina nimeni, mai..... Stau singurica! Esti o draguta, dar nu am nevoie de alt ajutor decat cel sufletesc! Flo.....serviciul meu merge bine(lucrez la studioul nostru foto-video)......avem clienti, comenzi variate....as putea face mai multe, dar sunt si mamica 24/24 ca lucrez de-acasa deocamdata! Am lasat-o pe Antonia cu sor'mea luni sa o iau pe Dari de la gradi si cand a vazut ca nu sunt in casa a urlat pana a venit taica-so s-o linisteasca....se facuse vanata de tipat si a mai si vomat de vreo 2 ori de-atata urlat ca m-a sunat sor'mea disperata ca nu stie ce sa-i faca:((! Si o stia pe sor'mea....ii daduse sa manace, o adormise, dar deh...cu mine prin casa....asa ca nu pot s-o las cu altcineva deocamdata...cu conditia sa am si cu cine s-o las...uffff!!! Problema mea nu-i musai financiara(desi nah......peste tot cred ca e loc de mai bine)ci mai degraba tine de niste greseli pe care mi le asum, dar degeaba o fac.....ca nu sunt in stare sa fac ceva sa se schimbe situatia....si-mi frec neuronii, nu dorm noaptea, plang ziua ...de Proasta (ca altfel n-am cum sa ma caracterizez). Sper sa gasesc resuse in mine sa fac ce e mai bine! |
IRDA are-un mare stres!!
cica lucrurile-i ies
toate cu c..fundu'in sus.
Toti piticii i-a adus.
Acum cica vrea sa-i dam
shuturi ca sa o reglam.
Mai iubita, de la mine
ia un pupicel mai bine.
Si-unu'mic pentru TONINA
ca sa creasca bebelina
mare, mare si frumoasa
sa-ti fie lumina-n casa!
Si de nu ti-ai revenit
io m-apuc de impletit
o nuia di ceia groasa
si m-apuc sa-ti dau la coasta!
hai, pupici si fruntea sus
ca aici greu ai ajuns!
Esti o mama devotata
dar putin cam prea stresata.

mami Ruxandra, in plina forma
pentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...
flo1980 spune:
Irda, hai ca poeta noastra inegalabila cu siguranta ti-a adus macar un zambet pe buze!
Eu cred ca esti o mamica exemplara, stii ce e ma bine pentru puii tai, stiu e greu, cu toatele avem momente din astea, probabil avem nevoie de relaxare...
Fii tare caci va rasari soarele si pe strada ta!

_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">"Clipe de viata 2008" - daca va place de noi, ne gasiti la fl1 , fl2
diarux spune:
ANA_A

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
...inseamna
ii zarisem grimasa
chiar si cenusa...
diarux spune:
IRDA si daca tie iti merge rau, ia uite altora cum le merge. (poate macar mai zambesti
)
www.agonia.ro/index.php/personals/236598/Poveste" target="_blank">Povestea vantului...
...inseamna
ii zarisem grimasa
chiar si cenusa...
diarux spune:
FLO

...inseamna
ii zarisem grimasa
chiar si cenusa...

Si am pus intrebarea ca sa citeasca si el raspunsurile voatre si sa nu ma mai bata la cap.Uff, barbatii astia