Pepenasi de iulie - august 2008 (96)
Raspunsuri - Pagina 2
mcoca spune:
Cami, mi s-au umezit ochii cand am citit. Felicitari, sarcina usoara si un bebe sanatos, voios, voinic!
Vicky si Maya (27.06.2008)
ella_72 spune:
Camy felicitari !
Roaga-te in fiecare zi la Maica Domnului sa-ti ajute ca ea este MAMA tuturor copilasilor ...o sa vezi ca o sa fie bine.....Doamne ajuta !
Ma bucur enormmmmm pentru tine . Cred ca numai tu stii ce ai in suflet....
Sa-ti ajute Bunul Dumnezeu si Maica Domnului sa ai un copilas sanatos !
Ella , mami de Tudor
ana_a spune:
Vicky, cum mai este Maya cu olita? I-am cumparat la Matei olita zilele trecuta insa nu vrea sa stea asezat pe ea I-am si incalzit-o pe calorifer si nu vrea! Daca este imbracat sta fara probleme insa dezbracat...nu. Eu eram convinsa ca o sa stea ca doar este mic si nu stie
Ana - mami de Stefan - (august 2004) si Matei - (iulie 2008)
micul artist
AnnaBaby spune:
Cum sa fac s-o invat pe Ioana sa bea apa stand in fundulet? Ea a baut cu biberonul de la inceput numai in pozitie culcata, cand am incercat sa-i dau stand dreapta s-a inecat de fiecare data. Si acum face la fel. Am luat canuta dar mi-e teama s-o folosesc, daca ea se ineaca si la biberon, la care am gaura f mica pt apa.
Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11
ladymina77 spune:
Anna,eu ii dau mamarutei cu un pahar de sticla,e super incantata ca se balaceste cu limbuta in el.Eu am incercat mai demult cu sticla si nu voia sa bea sub nici o forma apa si asa cu paharul o bea.Incearca poate merge.
Sunt trista pt ca o cunostinta a murit azi dimineata intr-un accident de masina.Inca nu stiu daca persoana din dreapta era sotia lui sau altcineva,cert e ca au murit 3 persoane.Doamne ce durere!
Vio,nu-ti face probleme ca nu sta in fundulet.Fiecare bebelus simte cand este pregatit sa faca ceva nou,degeaba il fortam noi ca-i facem mai mult rau decat bine.
Revin!
kamelya spune:
ladymina Condoleante!Dumnezeu sa-i odihneasca in pace!!!
la noi sau apucat vecinii de renovat si Daria doarme sa vad si cat doarme... nu puteau si ei sa astepte sa se mai incalzeasca
hai ca s-a trezit
buburuza mea
de Daria 14.07.2008
maria-86 spune:
Neata' si de la noi la amiaza.
Camy, plang si acuma de bucuria ta, plang de fericire ca DD a avut grija de sufletele voastre.Sa ai incredere ca totul va fi bine.Darius va veghea de acolo de sus , de langa DD aspra voastra.
Ela, la multi ani.
Vio, Adina mea sta in fundulet de la 4 luni, sprijinita in picioare de la 5 luni. Nam prea lasato , dar dak o lasam statea.
Acum sta perfect in picioare si in fundulet, si face miscari corect si nu cade.Da nu e o regula.
Azi a papat ficatel si ia placut. Nu e mofturoasa la legume, ne chinuim in schimb cu fructele.
Maria, mamik de Adinutza mica
Irda spune:
Camy, felicitari pentru samburica!
Sa fiti fericiti!Pupicei de la fetele cucuiete!
Mina.....condoleante!
LA multi ani, intarziat Boticelinei! Sa fii sanatoasa mamico si fericita alaturi de Gargaritza ta frumoasa!
Neuronu' nu ma duce la mai multe:(
Sunt intr-un maaare butoi pe care ....dupa cum zice "una lume" mi l-am confectionat singura (adica n-as avea motive).
Cert e ca am o stare sufleteasca tare aiurea si nu-mi place....ma "strange" ca o haina care intra la apa!Partea proasta e ca nici nu vad o cale de iesire viabila...pentru toata lumea!
Asa ca.....pun la bataie ...posterior celulitic pentru dat shuturi....POATE ASA MA AJUTATI SA IES DIN BUTOI!
Pupicei !
Ralu79 spune:
No fetelor care-o tineti bine pe Irda? Ca eu dau bine cu dreptul Pai cum mai Irda acum te-ai gasit? cand e aglomeratia mai mare? Acum serios vorbind, daca te putem ajuta cu ceva (in afara de suturi) spune-ne. Multi si multe ca sa treaca.
Ralu
mamica iubitei Miruna Elena
babytza spune:
Camy ma bucur enorm pentru tine !!! Sa ai o sarcina usoara
Am asteptat cu sufletul la gura cand ai facut testul luna trecuta...n-a fost sa fie atunci.... Dar minunea s-a intamplat pana la urma si totul va fi bine !!! Darius o sa il vegheze pe puiul mic din burtica !
Imi pare tare bine ca ne-a anuntat monica_dicut vestea cea mare ! Mi-au dat lacrimile de bucurie pentru sufletelul tau
Deschizi tu odiseea de nov-dec ?
Edit: ma scuzati fetelor ca am intrat peste voi dar nu puteam sa nu o felicit si eu pe Camy
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit