Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(19)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sara_Y spune:

Salutare fetelor!

O sa fiu si eu o mamica de sfarsit de octombrie!! (cu suc, evident!) Abia astept sa trecem impreuna prin experienta asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Eu ti-l recomand pe cel cu Renee Zellweger "New in Town" e in stilul ei, stilul Bridget Jones. E delicios filmul, usurel asa.

POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 12+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Merci Monica, si mie imi atrasese atentia filmul asta!
Ma duc sa vad de la ce ora e si daca se simte sotul mai bine cand vine de la serviciu ma duc la el, poate reusesc si eu sa ma mai binedispun

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 12+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Off, vad ca nu mai ruleaza decat la Mall Vitan si doar pana la ora 16!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 12+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Buna fetelor?Ce mai faceti?Vad ca majoritatea e ok..si uenele chiar au scapat de greturi...si au chef de gatit
Eu am avut ieri o zi groaznica...a fost inmormantarea bunicii, am plans ffff mult...sper si eu sa nu ii fi afectat de bebeii mei micuti...dar pur si simplu nu m-am putut abtine...e greu si inca sunt foarte afectata...abia astept sa mai treaca odata timpul sa nu ma mai gandesc tot acolo...
Monica,felicitari ca totul e bine cu bebe. Si eu m-am uitat la pozica ,dar nu mi-am dat seama ce eMultumim mult pentru filmulete sunt chiar foarte interesante!
Vik, la multi ani sotului! Stiu cum e totrul de castane...e DELICIOS si mama chiar de ziua mea mi-a facut unul.
Andorra, bine ai venit in listuta noastra! Dupa cum ai vazut si eu am avut o perioada foarte proasta...si am plans mult...dar eu sper ca bebeii sa nu se supere, va fi bine ai sa vezi!
Sweet_angel, eu habar nu am inca ce haine sa le iau...sau ce mai trebuie...sa stii ca ar trebui macar sa ma gandesc ce ar trebui...chiar daca nu le si cumpar acum ca eu sunt umpic cam superstitioasa (bine ca nici nu le las pe ultima saptamana).
Va

KIKI 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Am zis ca ma intind putin si va dau de veste mai pe seara, dar a tot sunat telefonul si nu am mai reusit sa ajung in pat.

Sper ca nu va suparati pe mine ca fac ceva urat, adica voi da copy-paste la mesajul trimis la scutece. Nu mi-e lene sa mai scriu unul, personalizat pentru voi, dar trebuie sa o iau de la capat cu explicatiile, care nu sunt prea placute. Sper ca ma iertati!

"Am citit din urma si va multumesc! Sunteti incredibile, ca de obicei! Le multumesc fetelor pentru pm-uri, sms-uri si pentru telefoane. Nu stiu daca voi realizati ce ati facut, dar va spun eu: conteaza enorm sa stii ca lumea este alaturi de tine, nu ca te compatimeste, ci ca intelege prin ce treci si iti spune o vorba buna. Ema chiar s-a nimerit cu telefonul si m-a tinut de vorba pana cand a venit asistenta sa ma cheme (eu nu stiam la ce ora voi intra in sala) si am inchis intempestiv.

Sunt bine... fizic chiar excelent, nesperat de excelent, daca pot spune asa.

Interventia a fost rapida, nedureroasa nici dupa, putin spatele, cat am stat ora aia pe burta, in rest ametelile normale de dupa anestezie si o foame crancena. Am ajuns la 3.30 acasa, am mancat si apoi la 5 m-am intins 2 ore in pat. Totul e in regula, nu am sangerat deloc dupa, deci a facut ce trebuia, fizic, repet, e totul bine. Acum lucram si la psihic, ca ma vedeti voi puternica, dar nu sunt insensibila , si sper ca voi trece peste incercarea asta mare.

Stiu ca mai bine ca s-a intamplat asa, adica rational vorbind, stiu CLAR ca asa a vrut DD si a decis ca e mai bine, emotional... alta mancare de peste.

Oricum, una peste alta, suntem bine... iar Dani, ca sa faca un gest, ceva, sa ma scoata din ale mele, s-a dus si a cumparat o plasma. Panasonic Viera. Nu va ganditi ca tara arde si baba se piaptana, ci ca asta a fost modul lui de a incerca sa faca ceva pentru mine. Pentru noi. Si nu pot decat sa ii multumesc lui DD ca am o familie minunata, prieteni extraordinari si oameni pe care ii simti ca iti sunt alaturi si la probleme, nu numai la bucurii."

Am citit din urma, ma bucur ca aveti vesti bune de la doctor si ca totul este in regula. E greu sa nu iti faci griji, e in natura noastra, a femeilor, sa ne facem griji de cand avem in mana testul pozitiv, dar nici nu poti sta cu frica-n san ca se intampla ceva rau, pentru ca nu este bine pentru nimeni. In primul rand, pentru bebe din burtica, in al doilea rand pentru voi. La mine oricum nu se putea face nimic, pentru ca altcineva a decis in locul meu. La oprire din evolutie, nu poti rezolva cu pastile sau repaus la pat, nu este in mainile niciunui doctor decizia. Dar daca aveti sangerari, maronii sau rosii, e firesc sa va duceti la doctor, pentru ca, la sangerari maronii, de cele mai multe ori, este caz de hematom sau dezlipire de placenta. Deci lucruri care se pot rezolva foarte simplu. Daca nu aveti simptome de gravida, iarasi nu inseamna nimic, pentru ca apar si dispar, mai ales cu cat va apropiati de trimestrul 2. Daca se opreste din evolutie, tot ai simptome, pentru ca corpul inca reactioneaza ca si cum ar fi sarcina, el nu sesizeaza instant ca evolutia s-a oprit si produce hormoni inca o perioada de cel putin 2-3 saptamani - 1 luna. Iarasi, repet, voi trebuie sa fiti senine si sa priviti totul fericite si cu relaxare. Numai asa va puteti bucura de fiecare zi de graviditate.

Va doresc bebelusi sanatosi si voi reveni cu vesti despre noi peste minim 3 luni!

Pana atunci, va imbratisez pe toate si ma gandesc la voi!

Creata 1 cu Creata 2
Poze in studio - Mariuca la 11 luni
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Fetelor, cu hainutele nu va ambalati de acum. Va spun eu ca o sa fie discutiile cu listutele de cumparaturi dupa 20 de saptamani in colo cand se va sti si sexul sigur. PLus ca va trebui facut si bagajelul de spital, iar o lista destul de maricica.

POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 12+
O noua viata

Mergi la inceput

cretule, inca o data o si te asteptam peste 3 luni cu vesti bune . Oricum te mai asteptam pe la noi in vizita, sa ne mai dai pozici cu creata 2 si sa ne povestesti ce mai faceti.

POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE

Monica 12+
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sara_Y

Salutare fetelor!

O sa fiu si eu o mamica de sfarsit de octombrie!! (cu suc, evident!) Abia astept sa trecem impreuna prin experienta asta.

Sara, bun venit!!! . Ia pune tu manuta si scrie 10-11 mesaje sa nu mai fii moderata, ca sa iti apara mesajele in timp real si sa poata vedea fetele ce scrii, ca altfel apar in urma, dupa ce lumea a trecut deja cu multe pagini de locul cu mesajul tau .

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Creato, . Te asteptam cu vesti bune in curand!

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput