Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(19)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Si eu merg pe mana lui Iosup. Consider ca a fost o intamplare nefericita si nu este singurul vinovat. Probabil ca sunt cazuri si cazuri, poate chiar nu se putea vedea. Iar la 22 de saptamani am si la POp si la Herghe programare. Vad eu la care ma duc. MIe Iosup mi-a placut ca si comunicare ca si mod de a se purta, cum explica.

POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 12+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

eu am facut eco sarcina trecuta numai la dr Radulescu Botica Razvan
am fost foarte multumita de el.
sarcina asta cred ca tot la el voi merge.

Gabby10+ cu bebe 2!!!si Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

panda, nu mi se deschide articolul.

Voi cum stati cu nervii? Eu astazi de dimineata am avut o criza de nervi si am urlat la sot si pe langa asta el vb si cu mama lui la telefon adica soacra a auzit tot si cred ca s-a ingrozit. Si uite asa imi stric eu postul si pe deasupra mai era si ala mic de fata si se uita mirat la mine pe langa faptul ca banuiesc ca nici lui bebe din burtica nu i-a placut iesirea mea. Eu oricum sunt mai nervoasa de felul meu dar parca in sarcina sunt si mai si.

9+ si mamica strengarului David 25.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Buna burtici!
Astazi nu prea am chef de scris, sa nu va suparati pe mine! Ma plictisesc, nu am ce face in casa, afara e frig, nu stiu cu ce sa-mi ocup timpul!De fapt cred ca sunt deprimata pentru ca trebuie sa anunt la serviciu de sarcina si chiar nu imi vine sa o fac. La mine e a 3-a sarcina, or sa zica astia ca am luat-o razna! Nu stiu deloc-deloc cum sa fac ca sa nu se supere!
Vik, La multi ani sotului!!!! Suna tare bine tortul acela, desi eu nu am mancat niciodata piure de castane, dar trebuie sa fie bun!
Am vorbit cu mama si mi-a zis ca Andrei a gasit o poza cu mine si sotul de la nunta noastra, si il arata disperat pe sotul cu degetul, il pupa toata ziua...dar pe mine nu....ma ignora! Poate totusi nu ma recunoaste, in rochia aia umflata, plus ca atunci eram blonda si aveam si coc de mireasa! Nu stiu, dar m-am cam suparat, de ce sa-l iubeasca numai pe ta'su, nu e dreeeeept!!!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 12+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panda77 spune:

diamar, se pare ca-l considera reclama ca e pe un site concurent. Da un search pe google "alaptarea in tandem" si e primul articol.

Panda, fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007 si 11+
countdown pentru samburel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui 1sweet_angel

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Neatza si de la noi. POftiti la ceiuc, suc, lapte, ce va pofteste inima.

Roxx, la fel am facut si eu cand am iesit de la Iosup prima data da la mine a fost teapa ca mi-a zis ca e fata. SI am cumparat 2 body-uri roz cu gargarite si un biberon. Astea au fost primele cumparaturi. Apoi dupa ce mi-a zis ca e baiat, de frica sa nu-si mai schimbe o data sexul am cumparat galbene, portocalii, vernil si alte culori care ar fi mers in ambele cazuri. Acum am o gramada de lucrusoare si absolut tot ce imi trebuie nou nout si nefolosit dar cu siguranta voi cumpara hainute si alte cele cu dedicatie pentru bebedoi pentru ca asa simt ca trebuie sa fie lucrusoare luate special pentru el/ea, nu numai cele de la fratiorul ingeras...

fetelor voi deja va ganditi sa va apucati de cumparat lucruri pt bebe?
eu nu stiu ce sa fac .....ca multa lume mi-a spus sa nu cumva sa cumpar ceva pt ala mic inainte de a se naste ca nu e bine.......ca oricum o sa am timp destul pe urma si oricum o sa se gaseasca altii care sa cumpere pt mine.........mai ales soacra mea mai mai ca m-a implorat sa ascult si sa nu ies la cumparaturi.....isi doreste fffffff mult sa aiba si ea un nepotel/tica..............stiu ca sunt superstitii.....dar voi ce ziceti?

8+

SweetAngel, fetele au dreptate ca sunt multe de cumparat. Cu Lisa am decis sa fac liste peste liste si sa incep sa cumpar prin luna 7-8. In luna 9 esti prea mare ca sa umbli prin magazine dupa cumparaturi. Sincera sa fiu, eu am preferat sa nu ma bazez pe altii ca imi cumpara chestii pt copil si sa iau eu ce vreau. Bineinteles ca o sa primesti haine si jucarii la greu. Dar eu vorbesc de chestii practice, pe care vrei sa le ai pregatite acasa. Nu cred ca o sa iti arda sa te duci cu un copil de 7 zile la cumparaturi ca nu ai luat una-alta! In plus, noi am facut in asa fel incat timp de cateva sapt sa nu fie nimic de cumparat pt bebe si, in general, in casa, exceptie facand mancarea! Si sotul se descurca la cumparaturi, ca ii faceam lista.

Chestia cu sa nu pregatesti pt bebe prea din timp e ramasa de pe vremea cand mamele faceau tot: torceau, teseau, coseau hainute, tata facea patutul, etc. Si bineinteles ca daca ceva se intampla, ramaneau cu o gramada de lucrusoare inc are au investit fff mult timp in detrimentul gospodariei, anumalelor etc.

Dar in ziua de azi cand totul iei de-a gata... Multe magazine accepta returnuri pana la o anumita perioada, daca e la o adica.

Soacra ta are dreptate: o sa primiti o gramada de chestii!!! In principal o gramada de haine, majoritatea pt bebe mic din care va iesi in max 1 luna, si o gramada de jucarii de plus (eu am cimparat doar vreo 3-4, care mi-au fost dragi mie). Eu nu imi amintesc sa fii primit ceva practic! Nimeni nu o sa vina la tine cu o cadita de baie, o lenjerie pt patut, o pompa de san sau sac de dormit pt copil etc.

Fiecare face cum stie, dar parerea mea e sa te gandesti in primul rand la tine si copil in cele cateva sapt imediat dupa nastere, cand vrei sa ai totul la indemana, curat, spalat, dezinfectat...

De ex., noi am luat scaunul din timp, ca daca bebe vine mai repede, nu prea vrei sa umble sotul de nebun prin magazine dupa scaun de masina. Unde pui ca poti sa te interesezi din timp si uneori pe net gasesti oferte bune. Patut, saltea, lenjerie si cateva hainute le-am avut spalate si pregatite, tot in caz ca bebe vine mai repede cu cateva saptamani.

Restul le-am avut pe lista. Daca s-ar fi declansat nasterea mai repede, sotul ar fi putut rezolva. Dar avea exact nume, pret, de unde si marca ce trebuie sa cumpere . Dar pt ca sarcina a si trecut de termen cu 4 zile, am avut vreme sa le pregatesc pe toate cum trebuie.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Cristina, eu i-am spus sefului meu de pe acum ca vreau doi unul dupa altul la distanta mica, deci sa nu se bazeze pe mine 4 ani . Deci sunt cam in aceasi situatie d'aia i-am si zis de pe acum.

POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 12+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui anadomnica

antimercedes - cu intarziere spun: multumesc ! M-am mai linistit. Pup, ma duc sa mai citesc din urma!

Doamne ajuta!
5+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!

Anadomnica, dai un miel!!!? Yummm

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Monica, poate o fi zis ca glumesti, de-aia nu s-a suparat!
Oricum, cu criza asta si restructurarile nu prea cred sa se supere ei foarte tare ca am ramas noi gravi, abia nu mai sunt nevoiti sa dea un om afara (bine, ca ala puteam sa fim si noi )
Eu m-am hotarat sa-i spun luni, pur si simplu nu am curajul sa o fac azi...
Fetele care au mai fost la filme in oras, puteti sa-mi recomandati unul frumos? Da' frumos, comedie sau romantic..., nu de-ala cu impuscaturi!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 12+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luhtien spune:

Eu le-am spus pur si simplu
Adica m-am dus la sef mea si dupa ce m-am facut toate culorile curcubeului, a ghicit despre ce e vorba ... si gata!

Dupa vreo 2 zile, am facut o instiintare (pe hartie), am atasat copie dupa ecografie - ca dupa carnetul de gravida n-am ce...ca niciun doctor nu a catadicsit sa mi-l completeze, am luat numar de la registratura ... si am spatele asigurat!

Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!

Mergi la inceput